Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.10.2007 20:48

Moje kamarádka si pořídila kralicka a kdyz mu bylo asi 6 měsícu tak sme je dali spolu s mím kralickem aby se skamaradili.Ale nějak to nevišlo ta jeji kralinda na tu moji dupala a ta moje na ní jakoby vrčela a strkala do ní.Dali sme je na postel a ta moje tu jeji schodila dolů...Od té doby sme je k sobě už nedavali ..Nevíte proc se nemají radi??Ja mam určitě holku ona nevime ale když ji bylo kralikovi asi 7 týdnů tak ji chovatel rikal ze je to holka.......co si myslíte o pohlaví králíka mé kamarády dá se to nějak poznat podle chování???díky za odpovedi....

3.10.2007 15:20

lllucka napsal(a):
Moje kamarádka si pořídila kralicka a kdyz mu bylo asi 6 měsícu tak sme je dali spolu s mím kralickem aby se skamaradili.Ale nějak to nevišlo ta jeji kralinda na tu moji dupala a ta moje na ní jakoby vrčela a strkala do ní.Dali sme je na postel a ta moje tu jeji schodila dolů...Od té doby sme je k sobě už nedavali ..Nevíte proc se nemají radi??Ja mam určitě holku ona nevime ale když ji bylo kralikovi asi 7 týdnů tak ji chovatel rikal ze je to holka.......co si myslíte o pohlaví králíka mé kamarády dá se to nějak poznat podle chování???díky za odpovedi....

mate dve dominantni samice, co je v tom za problem? a proc jste ji nechala aby tu durhou shodila z postele?! mate ji za to potrestat

4.10.2007 14:39

andelaskoloudova napsal(a):
mate dve dominantni samice, co je v tom za problem? a proc jste ji nechala aby tu durhou shodila z postele?! mate ji za to potrestat

???My sme je chtěli skamaradit a seděli sme vedle nich.Ta jedna ležela na kraji posteli a ta druha na ni zautočila.Oni si predtim nic nedělali tak jak sem asi mohla tušit že jedna znich spadne ......

4.10.2007 15:49

lllucka napsal(a):
???My sme je chtěli skamaradit a seděli sme vedle nich.Ta jedna ležela na kraji posteli a ta druha na ni zautočila.Oni si predtim nic nedělali tak jak sem asi mohla tušit že jedna znich spadne ......

Já teda když mám králici na posteli tak ji držím, zvlášť na kraji a když vidíte že se nemaji rády

9.10.2007 08:30

lllucka napsal(a):

Pokud dva králíčky seznamujete, mělo by seznámení proběhnout na \\\"neutrální půdě\\\", to je v místě, které ani jeden králíček nezná a nebude si tedy na něj činit nárok a hájit jej. Pokud je králíček ve známém prostředí, hájí si jej jako svoje teritorium. Doporučoval bych zkusi seznamování ještě jednou, ale v místech, které ani jeden nezná. Dále je dobré umístit při seznamování ke králíčkům nějakou krabici s otvory, kam se případně králíček může schovat. Zároveń zkuste dát do místa seznámení i nějaké krmení, jde to potom lépe.

Přidejte reakci

Přidat smajlík