Dobry den,
chtela bych se jen podelit o negativni zkusenost s obchodem
www.happyanimals.cz.
Zakoupila jsem tam tri baleni Apetit krmiva - zelena louka (kbelik), 1000 g, bohuzel jedno ze zaslanych baleni melo po datu expirace - datum spotreby bylo do listopadu 2007!!! Asi to u susenych krmiv treba tak nevadi, ale prosle zbozi by nikdo prodavat nemel. Jsem zklamana!
johanka81
napsal(a):
Dobry den,
www.happyanimals.cz.
Zakoupila jsem tam tri baleni Apetit krmiva - zelena louka (kbelik), 1000 g, bohuzel jedno ze zaslanych baleni melo po datu expirace - datum spotreby bylo do listopadu 2007!!! Asi to u susenych krmiv treba tak nevadi, ale prosle zbozi by nikdo prodavat nemel. Jsem zklamana!
to máte pravdu ,měla by být aspon sleva
ozzydan
napsal(a):
nestěžovat si ale reklamovat to bych udělal já nebo informovat prodejce a požadovat bezplatně nové zboží protože pokud tak neučiníme tak nám z prominutím budou prodejci srát na hlavu.DAN
Informovala jsem obchod - bez reakce - uz asi serou....s prominutim.
Bez domluvy jsem jim to zpet zasilat ani nechtela, protoze kdyz nereaguji na pokus o domluvu, nechce se mi to tam posilat s nejasnym vysledkem, i kdyz prirozene vim, ze bych to mohla vratit a meli by mi vratit penize. Asi by mi to mozna i vymenili, co ja vim, kdyz z jejich strany zadna reakce, ale za poslani tam zaplatim za postovne pres pulku ceny toho krmiva....takze asi tak...
johanka81
napsal(a):
Dobry den,
www.happyanimals.cz.
No, já se musím HappyAnimals zastat, dvakrát jsem objednávala, jednou sice bylo dost veliké zpoždění s dodávkou (kvůli firmě která je výrobcem), ale vždy se mi slečna moc hezky omluvila, pokud napsala se spožděním, byla moc hodná a velice se omlouvala...
andelaskoloudova
napsal(a):
No, já se musím HappyAnimals zastat, dvakrát jsem objednávala, jednou sice bylo dost veliké zpoždění s dodávkou (kvůli firmě která je výrobcem), ale vždy se mi slečna moc hezky omluvila, pokud napsala se spožděním, byla moc hodná a velice se omlouvala...
Blahopreji. Ja jsem negeneralizovala
, mam jen jednu zkusenost a o tu jsem se podelila, treba by dalsi objednavky byly ok a toto je ojedinely ulet, ale po tehle zkusenosti a navic bez reakce - natoz aby na me byl nekdo mily - si vyberu jiny obchod. Jinak po internetu kupuji celkem bezne a vice mene bez problemu.
johanka81
napsal(a):
Blahopreji. Ja jsem negeneralizovala
, mam jen jednu zkusenost a o tu jsem se podelila, treba by dalsi objednavky byly ok a toto je ojedinely ulet, ale po tehle zkusenosti a navic bez reakce - natoz aby na me byl nekdo mily - si vyberu jiny obchod. Jinak po internetu kupuji celkem bezne a vice mene bez problemu.
Ahoj,
pokud budete chtit objednat pro kralikum, morcatkum i drobnym hlodavcum tak jsou na http://minishop.kralici.cz
Rad to objednavam a proto jsem s tim spokojeny.
johanka81
napsal(a):
Dobry den,
www.happyanimals.cz.
Tak abych obchodu nekrivdila - sice s prodlevou - ale dnes obchod reagoval a omluvil se za prosle zbozi s projevenim snahy vratit za prosle zbozi penize! Jestli tak ucini, dam vedet, abych mu nekrivdila!
johanka81
napsal(a):
Tak abych obchodu nekrivdila - sice s prodlevou - ale dnes obchod reagoval a omluvil se za prosle zbozi s projevenim snahy vratit za prosle zbozi penize! Jestli tak ucini, dam vedet, abych mu nekrivdila!
Tak jak jsem slibila - penize za prosle baleni jsem obdrzela, takze beru zpet sve hodnoceni a chvalim! Odezva nebyla promtni, ale naprava sjednana