Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2008 16:22

Dobrý den.Před 10 dni jsem dostal beraního králíka.Od té doby v kotci skáče ze strany na tranu jako medvědi nebo sloni v zoo.Nevíte čím to může být,co s ním?Moc děkuji.

1.5.2008 17:55

aaabbbccc napsal(a):
Dobrý den.Před 10 dni jsem dostal beraního králíka.Od té doby v kotci skáče ze strany na tranu jako medvědi nebo sloni v zoo.Nevíte čím to může být,co s ním?Moc děkuji.

Pouštíš ho proběhnout alespoň na několik hodin? Králík potřebuje běhat a taky nějakou hračku, třeba plyšáčka, koule na seno, salát nebo tak...

20.1.2009 16:47
be3be4

XXX.XXX.57.197

aaabbbccc napsal(a):

Dobrý den,mám taky beránka a je to pořádný temperament,ale jak už tady bylo napsáo měl by jít králíček alespoň na hodinku jít z klece ven,aby se proběhl.Ale pozor,aby nic neokousal,nezranil se atd....Náš králík může běhat jen po chodbě,tam má v rohu záchůdek a je spokojený
Hračka asi taky není na škodu,ale já náš králíček žádně v kleci nemá........

20.1.2009 19:39
mili

XXX.XXX.7.86

be3be4 napsal(a):
Dobrý den,mám taky beránka a je to pořádný temperament,ale jak už tady bylo napsáo měl by jít králíček alespoň na hodinku jít z klece ven,aby se proběhl.Ale pozor,aby nic neokousal,nezranil se atd....Náš králík může běhat jen po chodbě,tam má v rohu záchůdek a je spokojený
Hračka asi taky není na škodu,ale já náš králíček žádně v kleci nemá........

Určitě potřebuje pohyb!! Náš králíček má velikou klec ale je též temperamentní takže jsme zvolili to že je puštěný celý den i noc a to furt...Na záchůdek chodí do klece, nikam jinam nejde(ani na koberec nebo pohovku), a ještě tam chodí papkat. Moc ráda se hodní s námi či kočkou, s tou si i ráda hraje...

21.1.2009 12:18
johanka81

XXX.XXX.22.225

aaabbbccc napsal(a):

Jo, jo, potvrzuji, pohyb je nutny! Nas Bobek vyzaduje i kontakt a pravidelne "spolecne chvilky", hlavne ty drbaci, ale to se zas nehybe . Ale jinak je tez nauceny, ze do klece chodi jenom na zachudek a zradlo, a jinak beha celou dobu venku, kde se mu zlibi...a vypada spokojene! Ale i v ramci okoukaneho terenu uvita, kdyz se tam objevi neco noveho, krabice, premistena zidle apod....

Přidejte reakci

Přidat smajlík