Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2006 21:23

Ahojky
Chtěla jsem se zeptat, mám zakrslého beranka Samece a zakrslou samičku ( má ouška nahoru, neví co je to za plemeno dostala jsem ji ), chtěla bych mladý ale, když je dám k sobě tak on na ni skáče ale ona utíka a kouše ho. Takle to skouším asi měsíc ale radši je dává od sebe, aby si něco neudělali. Co mám dělat aby ho na sebe pustila. ( můžu sem dát i fotky )
Děkuji moc za rady

23.2.2006 19:24

hasanek napsal(a):
Ahojky
Chtěla jsem se zeptat, mám zakrslého beranka Samece a zakrslou samičku ( má ouška nahoru, neví co je to za plemeno dostala jsem ji ), chtěla bych mladý ale, když je dám k sobě tak on na ni skáče ale ona utíka a kouše ho. Takle to skouším asi měsíc ale radši je dává od sebe, aby si něco neudělali. Co mám dělat aby ho na sebe pustila. ( můžu sem dát i fotky )
Děkuji moc za rady

tady fotka samečka

23.2.2006 21:23

hasanek napsal(a):
tady fotka samečka

Asi jen dělá drahoty ... Fido taky připouštěl a měl z toho téměř infarkt ... než se mu to povedlo ... ale nic z toho nebylo ... Asi vydržet a mít trpěnlivost ...

11.3.2006 21:37

hasanek napsal(a):
Ahojky
Děkuji moc za rady

tady je fotka druhého drahouška samička Žakelína patří k žakovi

14.4.2006 09:58

hasanek napsal(a):
tady je fotka druhého drahouška samička Žakelína patří k žakovi

Ahojky tak se nám to konečně povedlo v pondělí si vytrhávala chlouky a v úterý byli na světe zatím nevím kolik jich je ale až budou větší tak pošlu fotečky:)))))))))))))

14.4.2006 11:27

hasanek napsal(a):
Ahojky tak se nám to konečně povedlo v pondělí si vytrhávala chlouky a v úterý byli na světe zatím nevím kolik jich je ale až budou větší tak pošlu fotečky:)))))))))))))

jůůůů,to je super. Hlavně pak pošli fotečky miminek! gratuluju.

14.4.2006 21:53

medik napsal(a):
jůůůů,to je super. Hlavně pak pošli fotečky miminek! gratuluju.

Taky gratuluju! Snad se toho taky jednou dočkám, ale když já bych ty drobečky nedokázala dát pryč, to by byl zveřinec

4.5.2006 13:55

zviratkova napsal(a):
Taky gratuluju! Snad se toho taky jednou dočkám, ale když já bych ty drobečky nedokázala dát pryč, to by byl zveřinec

Miminka

4.5.2006 14:05

hasanek napsal(a):
Zase

Ještě pár foteček

4.5.2006 14:07

hasanek napsal(a):
Ještě pár foteček

4.5.2006 21:30

hasanek napsal(a):

Jsou naprosto úžasnííííííí

5.5.2006 21:35