Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.10.2008 19:53
letecm

XXX.XXX.63.48

Mám doma mladou samici strákeče. Nechce mi nic žrát a ani skoro pít.
Je nafouklá, tak mi to příde a navíc má prujem a když se jí podívám na pohlavní orgány, tak ji stama vitéká moč.
Nevíte co jí bude? A JAK BY TO ŠLO LÉČIT?
DĚKUJI Vám mnohokrát

21.10.2008 14:57
jani

XXX.XXX.218.5

letecm napsal(a):
Je nafouklá, tak mi to příde a navíc má prujem a když se jí podívám na pohlavní orgány, tak ji stama vitéká moč.
DĚKUJI Vám mnohokrát

Bezpodmínečně bych radila návštěvu veteriny. Teoreticky by se mohlo jednat mimo jiné i o selhávání ledvin.

22.10.2008 07:48
jurasek

XXX.XXX.112.250

jani napsal(a):
Bezpodmínečně bych radila návštěvu veteriny. Teoreticky by se mohlo jednat mimo jiné i o selhávání ledvin.

a co kokcidioza

22.10.2008 22:11
ozzydan

XXX.XXX.224.205

jurasek napsal(a):
a co kokcidioza

pomuže vakcína N.U.Ž. než nechat ho umřit tak bych zvolil toto jaa do lečeni kraliku investoval vic než byla cena kralika a stejně mi to nepomohlo ale zkusil jsem to . Dan

23.10.2008 20:45
helminka

XXX.XXX.238.194

letecm napsal(a):
DĚKUJI Vám mnohokrát

no nevím ale myslím že je tohle příznak smrtelné nemoci na kterou mi takhle umřel králík..hlavně jí nedávej jabka,řepu a nic vodového..jen vodu s octem,chleba bo seno..hlavně suchý a ne mokrý..hodně štěstí:)

2.11.2008 16:28
mili

XXX.XXX.130.10

helminka napsal(a):
no nevím ale myslím že je tohle příznak smrtelné nemoci na kterou mi takhle umřel králík..hlavně jí nedávej jabka,řepu a nic vodového..jen vodu s octem,chleba bo seno..hlavně suchý a ne mokrý..hodně štěstí:)

Jak to dopadlo s králíčkem?

6.11.2008 19:40
letecm

XXX.XXX.30.157

mili napsal(a):
Jak to dopadlo s králíčkem?

Dopadlo to nakonec dobře nakazilo se mi celkem 3 králíci veterinářka mi dala jakési prážky na střeva a do 3 dnů byly zdraví

Přidejte reakci

Přidat smajlík