mej
napsal(a):
Nejvíce mi to připomíná Vídeňského modrošedého, ovšem s nedokonalou barvou a s nádechem stříbřitosti. Alespoň tak se mi to jeví z té fotky.
Gratuluji máte naprostou pravdu, tento králík se mi vyštěpil v chovu Stříbřitých malých divoce zbarvených, pokoušel jsem se opětovným spojením rodičů získat ještě další podobně zbarvené králíky, ale nepodařilo se.
PS.mohu se zeptat co chováte za zvířata Vy?myslím že v předchozí galerii máte fotky Zčerv.
zajdaps
napsal(a):
Gratuluji máte naprostou pravdu, tento králík se mi vyštěpil v chovu Stříbřitých malých divoce zbarvených, pokoušel jsem se opětovným spojením rodičů získat ještě další podobně zbarvené králíky, ale nepodařilo se.
PS.mohu se zeptat co chováte za zvířata Vy?myslím že v předchozí galerii máte fotky Zčerv.
ZBbčo, ZBbmo,Zč, Zčerv, ZTč, Nb
mej
napsal(a):
ZBbčo, ZBbmo,Zč, Zčerv, ZTč, Nb
Dobrý den,
děkuji za odpověď,myslím že jsem se Vás dotazoval na možnost získání ZDl a pokud se nemýlím mohl by jste znát pana T.Janků měl jsem od něho nějaké zakrslíky a myslím že se o Vás zminoval.
(záměrně neuvádím Vaše jmého,přesto že ho tuším). Ty červenáčci jsou moc pěkní,přeji úspěšný chov. Zajdaps