zvířátková
XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Tak tu fretku se mi s dovolením majitelů podařilo vyfotit při letním koupání v rybníce.Chodím s kamarádkou a pesany pa prochajdy do lesa, tak si to tam užíváme , když je pěkně tak se vykoupeme i s naší chlupatou smečkou.![]()
Koupeme tam i naše koně . A tu srnku jsem vyfotila na jedné zahradě. Je krotká a jako mimi vypiplaná....jmenuje se Žužla ( protože co může ožužlá)
havj
napsal(a):
Tak tu fretku se mi s dovolením majitelů podařilo vyfotit při letním koupání v rybníce.Chodím s kamarádkou a pesany pa prochajdy do lesa, tak si to tam užíváme , když je pěkně tak se vykoupeme i s naší chlupatou smečkou.![]()
Koupeme tam i naše koně . A tu srnku jsem vyfotila na jedné zahradě. Je krotká a jako mimi vypiplaná....jmenuje se Žužla ( protože co může ožužlá)
Ahojky,
tak ta srnečka je úplně úžasná![]()
![]()
Stou bych se muchlala od rána do večera![]()
![]()
![]()
Samík zase začíná přelínávat, tentokrát na zádech a za ouškama....řeknu vám, že ta nová srst co mu roste je skvělá, má ktaťoučký, černý a jemňouký, jak samet![]()
Míšina je pořád malinká, vůbec neroste, ale papká za tři![]()
![]()
Zatím to vypadá, že jí připustím až příští rok, už jenom kvůli tomu, jak je malinká![]()
Sam je oproti ní pořád obr![]()
Nečekám, že bude velká, to ne, právě proto jsem si jí vybrala, že bude malinká, ale malinko by ještě mohla povyrůst
Takhle Mišinka drží, když ji hladim na hlavičce![]()
![]()
vargo
napsal(a):
Ahojky,
tak ta srnečka je úplně úžasná![]()
![]()
Stou bych se muchlala od rána do večera![]()
![]()
![]()
Samík zase začíná přelínávat, tentokrát na zádech a za ouškama....řeknu vám, že ta nová srst co mu roste je skvělá, má ktaťoučký, černý a jemňouký, jak samet![]()
Míšina je pořád malinká, vůbec neroste, ale papká za tři![]()
![]()
Zatím to vypadá, že jí připustím až příští rok, už jenom kvůli tomu, jak je malinká![]()
Sam je oproti ní pořád obr![]()
Nečekám, že bude velká, to ne, právě proto jsem si jí vybrala, že bude malinká, ale malinko by ještě mohla povyrůst
Takhle Mišinka drží, když ji hladim na hlavičce![]()
![]()
Sam je taky pořád stejně tlustej a už mu přítel říká koulis![]()
![]()
zvířátková
napsal(a):
Tak jsem nafotila par placek
, tuhle jsem v ramci Bobkovy propagace umistila i na: http://usmev.impuls.cz/galerie/23655 :-).
zvířátková
napsal(a):
Bob se vyvaloval jako smoula....
nekdy bych docela rada nafotila i vzprimeneho kralika, jenze to je zas tak akcni, ze se mi to nedari zvecnit....
johanka81
napsal(a):
Jak prejetej kombajnem
to je pro zmenu na http://usmev.impuls.cz/galerie/23826
johanka81
napsal(a):
to je pro zmenu na http://usmev.impuls.cz/galerie/23826
Ahojky, tak se taky přidám
czizecka
napsal(a):
Ahojky, tak se taky přidám
Tak já se ještě přidám s fotkama z léta mého již nežijícího králíčka Bogáčka
Na chalupě na zahradě-tam se nejspíš něčím otrávil.
v v
napsal(a):
Tak já se ještě přidám s fotkama z léta mého již nežijícího králíčka Bogáčka
Na chalupě na zahradě-tam se nejspíš něčím otrávil.
v v
napsal(a):
.
jehé ahojky,
Tak já jsem přišla o oba zakrslýky
byl to nejspíš mor a pošlo mi téměř všechno:-( Samík mi umíral v náručí a já s tim nemohla nic dělat:-( Ach jo, bylo to hrozný
Prostě jsem podcenila očkování a takhle to dopadlo
Takže vám zároveň představuji nového zakrslíka, je to Rex no a jméno ještě nemá a ni asi nebude mít, asi to bude Rex
vargo
napsal(a):
jehé ahojky,
Tak já jsem přišla o oba zakrslýky
byl to nejspíš mor a pošlo mi téměř všechno:-( Samík mi umíral v náručí a já s tim nemohla nic dělat:-( Ach jo, bylo to hrozný
Prostě jsem podcenila očkování a takhle to dopadlo
Takže vám zároveň představuji nového zakrslíka, je to Rex no a jméno ještě nemá a ni asi nebude mít, asi to bude Rex
A je to taky hroznej nenažranec
jinak ho až na jaře hodím do králíkárny a nechám ho naočkovat
vargo
napsal(a):
A je to taky hroznej nenažranec
jinak ho až na jaře hodím do králíkárny a nechám ho naočkovat
A poslední
v v
napsal(a):
Tak to je mi Katko líto že jsi taky přišla o kálíky.Je to šílený.Já už si teda dalšího pořizovat nechci hlavně kvůli psovi kterej ho chtěl lovit.takže chodím koukat jen ke tchýni na mladý a odolávám abych si nějakého nevzala.
Je to šílený, ale byla to tak trochu moje chyba, že jsem je nenechala naočkovat, jenže asi 2 roky u nás mor nebyl, proto mě to ani nepadlo
Díky tomu, že jsem měla Samíka tak dlouho a pak jsem o něj přišla, tak jsem si připadala, jako když nic nemám, i přesto, že ještě mám velké králíky, s kterýma se taky muchluju, ale Samík byl Samík a abych se aspoň trochu utišila, tak jsem se hned šla podívat po jiném, původně opěk tříslovém, ale nakonec mám tohodle Rexe a ještě uvidím, buď koupím k němu samičku nebo koupím menšího samce a k němu samičku, ale to je ještě na přemýšlení dost času, jediné, co vím, že už budu nechávat očkovat i zakrslíky
To s naším psem, labradorem, vůbec problém není, vždycky když krmím králíky, tak mi pesan pomáhá, králíci si na něj zvykají už od malička, protože k nim pořád strká palici
a pak už se nechají od psa olizovat![]()