fanous
napsal(a):
Tak sem něco nafotil. Jsou to ČC a pak to co se mi líbilo.
Nb byli slapší a trochu sem litoval ,že sem nepřihlásil svého šampiona .Hold si počkám na příští rok a pak to dědkum ukážu hi hi hi. Samozřejmě v dobrém
fanous
napsal(a):
Nb byli slapší a trochu sem litoval ,že sem nepřihlásil svého šampiona .Hold si počkám na příští rok a pak to dědkum ukážu hi hi hi. Samozřejmě v dobrém
Nč
fanous
napsal(a):
Nč
Bez mříží je foto vždy lepší. Vm mí favoriti. Mě trochu zklamali váhy vystavených zvýřat
fanous
napsal(a):
Bez mříží je foto vždy lepší. Vm mí favoriti. Mě trochu zklamali váhy vystavených zvýřat
Vm
fanous
napsal(a):
NoSm TAK TYHLE KRÁLÍCI MĚ CHYTLI NÁDHERA
NECHTĚL POZOVAT
fanous
napsal(a):
Nejlepší Vm co byl k vydění ,byl už to, ale starší kus a eště k tomu šprechtil. A podle mě mu k dokonalosti chybělo 20 dk .Ale hlavu měl pěknou
fanous
napsal(a):
Nejlepší Vm co byl k vydění ,byl už to, ale starší kus a eště k tomu šprechtil. A podle mě mu k dokonalosti chybělo 20 dk .Ale hlavu měl pěknou
PROTO SI ZASLOUŽIL EŠTĚ JEDNU FOTEČKU
fanous
napsal(a):
Bu
U tohodle králíka si nejsem jistej správnym názvem tak proto nebudu tipovat . PS moc se mi líbili
fanous
napsal(a):
U tohodle králíka si nejsem jistej správnym názvem tak proto nebudu tipovat . PS moc se mi líbili
a tady ji havana doufám že sem to nesplet
fanous
napsal(a):
Já bych si troufnul tipnout Siamský velký a barva asi žlutý. U těch Siamáků člověk, ale barvu těžko odhaduje. Můj kamarád je chová a myslel jsem si, že vím jak vypadá Siamský velký ve žluté barvě, ale na výstavách začínám vídat tak světlé modré, že vypadají jak Ti žlutí.
Na hlavě tohoto králíka je vidět tzv. siamský kříž, což je u těchto králíků veliká přednost, nevídá se tak často!