"začátečník prosí o radu" z nemoderky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2011 09:11
kralikarvenca

XXX.XXX.92.50

Ahoj ta samice už nefrká jen kroutí hlavou a pod nosem má něco, nevim jak to říct, "zasichajícího". Myslíte, že je to ta rýma, nebo to může být i něco jiného? Dávám sem foto toho čehosi pod nosem.

24.2.2011 11:33
beranifb

XXX.XXX.161.15

To ale opravdu vypadá na rýmu, možná už v pokročilém stádiu(viz. ta hlava).Ale je to jen z fotografie, samozřejmě hlavní slovo by řekl vet. Přelečovala jste to něčím, co na diskuzi radili?

24.2.2011 14:14
kralikarvenca

XXX.XXX.92.50

Pouze sprej na ten svrab, ale svrab to evidentně není.

24.2.2011 15:41
jarvan

XXX.XXX.15.114

Když zase při rýmě by byl výtok z nosu, případně i očí, daleko výraznější.

24.2.2011 17:46
kralikarvenca

XXX.XXX.92.50

Teď jsem ji ještě prohlédnul. Oni ty fotky dosti skreslujou. To co má pod nosem neni nijak zaschlé spíš mi to teď připadalo jakoby tam měla takovéhle béžové chlupy, stejné má i na konci tlapek. Frkala zezačátku teď to u ní nijak nepozoruji. Přední nožky má suché nikde nic nalepeného nebo mokrého od utírání nosu. Problémem zůstává to třepání hlavičkou. Ještě jsem jí prohlédl uši, ale nic nevidím. Nechce se mi jí zabíjet jak mi někteří radili, protože jsem jí dostal od známého do chovu, ale zároveň nechci nic zanedbat.

24.2.2011 20:19
beranifb

XXX.XXX.161.15

Výtěr z nosu a poslat na rozbor. To by měl zvládnout každý vet, To je jistota a potom nasazení patřičnývh ATB. Jana

Přidejte reakci

Přidat smajlík