Zapouštění samic- nechtějí držet.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2013 00:01
redez

XXX.XXX.232.82

Už 3 týdny se pokouším zapouštět samice a nedaří se mne to. ze 14 kusů mám jen jednu zapuštěnou. Poradil by mne někdo, jak vyvolat říji. děkuji Radek.smajlík

10.2.2013 19:35
ssuchos

XXX.XXX.207.233

Dobrý den možností je víc, bud jim dávejte mrkev, celer a petrzel aby měly dostatek vitamínů, možná máte samice moc tlusté ale mě zabírá když dám každé samici do kotce malou lopatku hnoje od samce, pak přehrabe kotec a do dvou dnů drží hodně štěstí Zdeněk

10.2.2013 20:56
makro

XXX.XXX.193.39

redez napsal(a):
Už 3 týdny se pokouším zapouštět samice a nedaří se mne to. ze 14 kusů mám jen jednu zapuštěnou. Poradil by mne někdo, jak vyvolat říji. děkuji Radek.smajlík

Zdravím,

ja používam v súrnych prípadoch HYDROVIT E FORTE. Mám vyskúšané že samice cca po 3-7 dňoch sú ochotné páriť sa. Ale chémiu by som používal až v súrnych prípadoch. Radšej skuste ten trik s trusom od samca. Prípadne sa osvedčilo aj každodenné pripúšťanie, doporučujem slnečné dni pred kŕmením. Tiež ustajnenie samice v tesnej blízkosti. Tiež pomáha 1 dňová hladovka. Veľa šťastia

11.2.2013 20:46
kralicek145

XXX.XXX.128.6

co řikate an rabyty a mase podavat samcu i samicim dekuji

14.2.2013 21:28
davidch

XXX.XXX.6.10

Záleží na plemenu. Já třeba mám podobný problém u Stříbřitých žlutých. Samci nejsou moc akční. Je to docela o nervy. Naopak samec Vídeňský bílý doslova rozbíjí kotec, lapne samici a do 5 se svalí a je vymalováno. Čistá práce.

15.2.2013 18:18
krenzis

XXX.XXX.255.157

Já dal samici na dva dny do samcova kotce, aniž by jsem vykydal hnůj a samce jsem přemístil do kotce po samici. Při připuštění byla samice k páření povolná hned.

16.2.2013 10:10
chov.majster

XXX.XXX.60.237

Samiciam sa ruja opakuje v cykloch.Prvá poporodná ruja je za pár hodín.Pred pripustením,samice nesmú byť pretučnelé.Je vhodné na vyvolanie ruje podávať vit.E.Pozor,je rozpustný len v tukoch.Beta-karotén,provitamín vitamínu A v mrkvi nemá žiadny účinok na párenie.Má inú funkciu.Nech sa vám darí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík