24.8. 2013 proběhne již 9. okresní výstava mladých králíků + místní výstava králíků,drůbeže,holubů,exot.ptactva+morčat u nás v Žitenicích.
Těšíme se na Vás!
Tak už je přihlášeno více jak 300!!! Králíků. Již brzy na našich stránkách najdete seznam vystavených plemen.
www.cschzitenice.ic.cz
Již nyní naleznete na našich stránkách www.cschzitenice.ic.cz seznam plemen zvířat, která budou už v sobotu 24.8. 2013 na naší výstavě vystavena.
hary69

XXX.XXX.199.239
Na výstavě jsem byl, vcelku to špatný nebylo, jen by to chělo příště vyměnit ty dámy u placení zakoupeného zvířectva. 3 v jedný místnosti, jedna téměř usínala a ty dvě se neustále dohadovaly, co která právě udělala a nebo co má dělat. Chtěl jsem koupit ještě jednoho ušáka, ale tohle mě odradilo. Škoda že tam byl jen jeden funkční stánek, když nepočítám občerstvení.
Byl jsem tam a opět se líbilo.Vynikající klobaska i s okurkou,bohatá tombola(vyhrál jsem i holuba;-) ). Jediný co mi trochu vadilo je uspořádání klecí do příliš dlouhých řad.Když byl králík otočen zády,tak to nešlo obejít.Nejhorší to bylo u slepic,kde dokonce na klece z čelního pohledu navazovali záda klecí se síťovinou.Člověk se pak musel vracet,nebo kilometr obcházet.To je jediná chybička,jinak paráda,včetně přehledneho katalogu.Přijedu zas;-)
Dne 14. - 15. února 2014 proběhne v Žitenicích na sále U MODRÉ HVĚZDY zimní výstava králíků, holubů, rozšířená o výstavu chovných samců králíků. Přihlášky zasílejte na ladaholec@seznam.cz
Další informace budou průběžně zveřejňovány na našich stránkách www.cschzitenice.ic.cz
Areál kde proběhne 14. - 15. 2. zimní výstava králíků, holubů navíc rozšířenou o soutěžní výstavu králíků- samců. Přihlášky stále přijímáme.
na stránkách www.cschzitenice.ic.cz naleznete seznam plemen, které jsou zatím přihlášené.
Zdravím.Na seznam jsem koukal a zaujal mě Bo žlutý.Kolik tam bude ks.A hlavně prodejných?Jaký je program výstavy?To jsem na stránkách nevyčetl.Mám zrovna pracovní víkend,tak si budu muset vzít na jeden den volno.Tak asi pátek,abych něco koupil.Nebo bude v pátek soutěž samců a prodej až v sobotu?Díky za odpověď
Dobrý den,
přesné počty a prodejní zvířata neznám, budete se muset přijet podívat
V sobotu 15. 2. od 10.00 hod. proběhne vyhodnocení soutěžní výstavy králíků - samců spojené s výkladem (nejedná se o posuzování). Samci zařazení do soutěže se budou moci koupit už v pátek, ale!!!! vydáváni budou až v sobotu po vyhodnocení soutěže. Ostatní zvířata nezařazená do soutěže se budou moci koupit i odebrat ihned po zaplacení.
holis
napsal(a):
Dobrý den,
přesné počty a prodejní zvířata neznám, budete se muset přijet podívat
V sobotu 15. 2. od 10.00 hod. proběhne vyhodnocení soutěžní výstavy králíků - samců spojené s výkladem (nejedná se o posuzování). Samci zařazení do soutěže se budou moci koupit už v pátek, ale!!!! vydáváni budou až v sobotu po vyhodnocení soutěže. Ostatní zvířata nezařazená do soutěže se budou moci koupit i odebrat ihned po zaplacení.
počty přihlášených zvířat a plemena budou zveřejněna po uzávěrce na našich stránkách www.cschzitenice.ic.cz
A je po uzávěrce! Již nyní naleznete na našich stránkách www.cschzitenice.ic.cz seznam přihlášených plemen včetně počtů zvířat.
hary69

XXX.XXX.199.239
kpetros
napsal(a):
Už se těším na výstavu do Žitenic-loni to bylo velké a krásné.
V loni to bylo hlavně nepřehledný, špatně se procházelo, natož králíci prohlíželi. Letos nevím.
Nepřehledné? Úzké uličky? Nečitelný katalog? Špatně seřazená zvířata?
.........!
Děkuji za Váš názor.
Foto z naší výstavy
Proběhlo vyhlášení soutěže chovných samců s odborným výkladem zkušeného posuzovatele Jiřího Andrleho.
Vedle na sále proběhla výstava morčat, kterou zabezpečil předseda ZOČSCH Benešov nad Ploučnicí Luděk Smejkal, kterému tímto děkuji.
Zleva: Pavel Končel (spolupořadatel výstavy morčat), Luděk Smejkal (garant výstavy morčat), Jiří Andrle (jednatel 1. zimní výstavy králíků, holubů a morčat), Ladislav Holec ( předseda výstavního výboru).
hary69

XXX.XXX.199.239
holis
napsal(a):
Nepřehledné? Úzké uličky? Nečitelný katalog? Špatně seřazená zvířata?
.........!
Děkuji za Váš názor.
Foto z naší výstavy
Ty uličky na šíři člověka, se vám zdají široké? A do spodních řad lidi koukají jak? Pokud jde člověk náhodou z protisměru, tak leze druhému přes ramena? To si snad děláte srandu. Na těch fotkách to vypadá jako fronta za komárů na banány.
Vzhledem k velikosti objektu a množství přihlášených zvířat ty uličky nešlo udělat větší (pokud jsme teda chtěli udělat místo pro občerstvení). Výška řad nešla ovlivnit, Stojany jsou upravené přímo od výrobce. Takto typizované klece se používají v celé Evropě. Pošli prosím fotky z tebou pořádané výstavy. Pokud si ještě žádnou nikdy neudělal tak tady prosím nepruď!
Na našich stránkách www.cschzitenice.ic.cz naleznete fotky z výstavy
hary69
napsal(a):
Ty uličky na šíři člověka, se vám zdají široké? A do spodních řad lidi koukají jak? Pokud jde člověk náhodou z protisměru, tak leze druhému přes ramena? To si snad děláte srandu. Na těch fotkách to vypadá jako fronta za komárů na banány.
Koukám rejplové se vždycky najdou Někdy by si dokonce zasloužili i pár facek. Podotýkám, že toto bylo dost slušně řečeno.... Ráda bych vidělá Vámi pořádanou výstavu. Pokud vůbec jste ve svazu..... Ono jen kecat a kritizovat druhého, to jde moc dobře, ale dokázat něco, aby bylo s čím porovnávat, na to už musí člověk mít. Navíc z Vašeho komentáře vyplývá, že jste tam ani nebyl
Tak nechápu co to komentujete!
Jinak výstava byla skvělá, lidem se líbilo, zvířat bylo plno a účast lidí překvapivě veliká. Bylo občerstvení, tombola, odborný výklad.... Co dodat? PARÁDA
terezakl
napsal(a):
Koukám rejplové se vždycky najdou Někdy by si dokonce zasloužili i pár facek. Podotýkám, že toto bylo dost slušně řečeno.... Ráda bych vidělá Vámi pořádanou výstavu. Pokud vůbec jste ve svazu..... Ono jen kecat a kritizovat druhého, to jde moc dobře, ale dokázat něco, aby bylo s čím porovnávat, na to už musí člověk mít. Navíc z Vašeho komentáře vyplývá, že jste tam ani nebyl
Tak nechápu co to komentujete!
Jinak výstava byla skvělá, lidem se líbilo, zvířat bylo plno a účast lidí překvapivě veliká. Bylo občerstvení, tombola, odborný výklad.... Co dodat? PARÁDA
Nezlobte se, rýpat určitě nechci, ale podle té fotky to opravdu nebude nic pro klaustrofobiky...
Jako laický návštěvník a jeden čas potenciální zájemce o oceněného králíka bych jela NA VÝSTAVU, a občerstvení a tombola jsou mi ukradené..
A pokud bych dobře neviděla na zvířata, respektive by do mě zezadu někdo strkal, ať jdu dál, protože obejít mě nemůže, taky bych si to asi moc neužila.
Pokud žijete v domnění, že kdo organizuje, musí býti chválen, protože sama organizace je zásluha, tak troškuuuu doporučuju probudit se.... Ona i organizace může být dobrá nebo blbá.
Neříkám (!) že ta vaše je blbá, nebyla jsem tam, nehodnotím. :)
Ale místo okřikování komentářů byste se mohli zamyslet nad zpětnou vazbou od lidí a přemýšlet, jak příště výstavu třeba vylepšit...
leprechaunek
napsal(a):
Nezlobte se, rýpat určitě nechci, ale podle té fotky to opravdu nebude nic pro klaustrofobiky...
Jako laický návštěvník a jeden čas potenciální zájemce o oceněného králíka bych jela NA VÝSTAVU, a občerstvení a tombola jsou mi ukradené..
A pokud bych dobře neviděla na zvířata, respektive by do mě zezadu někdo strkal, ať jdu dál, protože obejít mě nemůže, taky bych si to asi moc neužila.
Pokud žijete v domnění, že kdo organizuje, musí býti chválen, protože sama organizace je zásluha, tak troškuuuu doporučuju probudit se.... Ona i organizace může být dobrá nebo blbá.
Neříkám (!) že ta vaše je blbá, nebyla jsem tam, nehodnotím. :)
Ale místo okřikování komentářů byste se mohli zamyslet nad zpětnou vazbou od lidí a přemýšlet, jak příště výstavu třeba vylepšit...
Víte, ono je zajímavé, že negativní komentáře chodí od lidí, kteří výstavu nenavštívili. Už proto pro mě jejich komentáře absolutně ztrácí váhu. A pokud jede na výstavu někdo, kdo chce koupit oceněné zvíře, určitě ho nějaké užší uličky neodradí. Ono vzhledem k množství přihlášených zvířat to bohužel jinak udělat nešlo. A pokud tohle nejsou schopní někteří přejít, tak ať si jedou na výstavu, kde mají mezi kotci pomalu silnice, a prohlédnou si 5 a půl zvířat.....
Nikdo neříká, že výstava byla bez chyb, ale která není..... Vylepšovat se dá vždycky něco
terezakl
napsal(a):
Víte, ono je zajímavé, že negativní komentáře chodí od lidí, kteří výstavu nenavštívili. Už proto pro mě jejich komentáře absolutně ztrácí váhu. A pokud jede na výstavu někdo, kdo chce koupit oceněné zvíře, určitě ho nějaké užší uličky neodradí. Ono vzhledem k množství přihlášených zvířat to bohužel jinak udělat nešlo. A pokud tohle nejsou schopní někteří přejít, tak ať si jedou na výstavu, kde mají mezi kotci pomalu silnice, a prohlédnou si 5 a půl zvířat.....
Nikdo neříká, že výstava byla bez chyb, ale která není..... Vylepšovat se dá vždycky něco
Terezka to napsala zcela správně! S takovým zájmem vystavovatelů jsme opravdu nepočítali. Pro výstavní výbor vzešla otázka! Pokusit se udělat další místo pro zvířata vystavovatelů! A na úkor toho zúžit uličky!? Vzhledem k tomu že vystavovatelé dodrželi termín přihlášky, tak jsme se rozhodli udělat vše pro to aby zde svá zvířata mohli vystavit na úkor šíře uliček! Původně zde mělo být o jednu dvojřadu méně. Určitá kritika může výstavu posunout zase o kousek dál, ale! Myslím, že kdo sleduje faunu, tak ví, že hary 69 jen kritizuje vše co se dá, ale nikdy nedokázal nic konstruktivního napsat nebo poradit! Tato výstava byla naše první a jak se říká, měla své porodní bolesti! Rádi si necháme poradit od návštěvníků. Pro ně to vlastně děláme
Hezký den všem přeje Holis
Dovolujeme si Vás pozvat k obeslání a návštěvě jubilejní 10. okresní
výstavy mladých králíků spojené s místní výstavou králíků, drůbeže, holubů, okrasného ptactva a morčat
s doprovodným programem konané v
sobotu 23. srpna v Žitenicích, okr. Litoměřice.
Novinkou výstavy bude jak účast chovatelů ze Saska, tak i soutěž mezi ZO ČSCH z různých okresů v odbornostech králíků, drůbeže a holubů.
Přihlášeno je:
326 králíků
110 holubů
257 kusů drůbeže
www.cschzitenice.ic.cz
Na stránkách naleznete výsledky včetně katalogu s oceněním.
www.cschzitenice.ic.cz
Dovolujeme si Vás pozvat k obeslání a návštěvě 12. okresní výstavy mladých králíků spojené s místní výstavou králíků, drůbeže, holubů, okrasného ptactva a morčat s doprovodným programem konané v sobotu 27. srpna v Žitenicích, okr. Litoměřice.
Na výstavě budou vystavovat chovatelé ze Saska. Mezi ZO ČSCH z různých okresů bude probíhat soutěž v odbornostech králíků, drůbeže a holubů.
Uzávěrka přihlášek 14.8.2016, více na www.cschzitenice.wbs.cz.
Na výstavu do Žitenic konanou 27. srpna od 8-17h přihlášeno:
393 králíků
192 ks drůbeže
172 holubů.
Srdečně zveme k návštěvě výstavy.
Dovolujeme si Vás pozvat k obeslání a návštěvě 13. okresní výstavy mladých králíků spojené s místní výstavou králíků, drůbeže, holubů, okrasného ptactva a morčat s doprovodným programem konané v sobotu 26. srpna 2017 v Žitenicích, okr. Litoměřice.
Na výstavě budou vystavovat chovatelé ze Saska. Mezi ZO ČSCH z různých okresů bude probíhat soutěž v odbornostech králíků, drůbeže a holubů.
Uzávěrka přihlášek 13.8.2017, více na www.cschzitenice.wbs.cz.
Na výstavu do Žitenic konanou v sobotu 26. srpna od 8-17h je přihlášeno:
274 ks králíků
178 ks holubů
227 ks drůbeže
81 morčat.
Jednotlivá plemena jsou uvedena na webových stránkách www.cschzitenice.wbs.cz.
Dále bude vystaveno okrasné ptactvo a další doplňkové expozice zvířat.
Prodejná zvířata budou uvedena POUZE v katalogu výstavy.
Na výstavě bude možné zakoupit krmiva, vitaminové doplňky pro zvířata a chovatelské potřeby od těchto firem:
De Heus a.s. - výrobce krmiv Energys HOBBY
MIFUMA - prodejce Miloslav Straka
Bodit Tachov s.r.o.
Další informace na tel. č.725 379 515 nebo jiran.andrle@seznam.cz.
Zveme Vás k obeslání a návštěvě 14. okresní výstavy mladých králíků spojené s místní výstavou králíků, drůbeže, holubů a okrasného ptactva s doprovodným programem konané v sobotu 25. srpna 2018 v Žitenicích, okr. Litoměřice.
Uzávěrka přihlášek 12.8.2018, více na www.cschzitenice.wbs.cz.
Na výstavu do Žitenic konanou v sobotu 25. srpna od 8-17h je přihlášeno:
298 ks králíků
143 ks holubů
180 ks drůbeže.
Na výstavě bude možné zakoupit krmiva od firmy De Heus a.s. - výrobce krmiv Energys HOBBY
a dále vitaminové doplňky pro zvířata a chovatelské potřeby.
Zveme Vás k obeslání a návštěvě 15. okresní výstavy mladých králíků spojené s místní výstavou králíků, drůbeže, holubů, okrasného ptactva a morčat s doprovodným programem konané v sobotu 24. srpna 2019 v Žitenicích, okr. Litoměřice.
Uzávěrka přihlášek 11. 8. 2019, více na www.cschzitenice.wbs.cz.
Na výstavu do Žitenic konanou v sobotu 24. srpna od 8-17h je přihlášeno:
341 ks králíků
156 ks holubů
236 ks drůbeže
51 morčat.
Na výstavě bude možné zakoupit krmiva a vitaminové doplňky pro zvířata a chovatelské potřeby.
Luboš422
napsal(a):
Ať klikám jak klikám, Váš odkaz na stránky nefunguje. .... viz. foto.
Vždyť používáte velmi starý odkaz z původních příspěvku z roku 2013, zkuste použít odkaz u příspěvku novějších, min. 5 let je to tento : www.cschzitenice.wbs.cz