Mam samca BOdiv, 8 mesacneho uz som tu daval skor prispevok ze kedy ho mozem pripustit, ale stale sa mi zda nejaky maly na svoj vek prikladam foto:
Stol(doska) meria 78 cm
ronx
napsal(a):
Mam samca BOdiv, 8 mesacneho uz som tu daval skor prispevok ze kedy ho mozem pripustit, ale stale sa mi zda nejaky maly na svoj vek prikladam foto:
Stol(doska) meria 78 cm
Dobrý den ale nezlobte se ale takto nevypada 8 měsiční BO div je nějaky chudý nemyslíte ? kolik važí ?
hary69

XXX.XXX.199.239
Ten je 8 měsíců jen na seně?
Uživatel s deaktivovaným účtem

ronx
napsal(a):
Krmim ho ako ostatne kraliky (krizence Bu) a tie rastu normalne, kazdy den seno a kukuricu alebo psenicu
Dobrý den, nejsem sice na BO odborník, ale myslím, že BO potřebují velice kvalitní krmení v opravdu velkém množství, kříženci Bu se s BO nedají srovnávat, obzvlášť v období růstu BO.... a pšenice už tuplem není nic dobrého, není to slepice, ale králík

V 8mi měsících má mít + - 8 kilo ne? Možná víc...

Áno, dá sa mu pomôcť v kuchyni na pekáči. Keď ste chcel chovať BO mal ste isť minulý týždeň na špecialku BO do Žiliny alebo včera či dnes na CV do Nitry. Tam by ste videl ako má BO vypadať a nenechal sa napáliť ďalším predajcom zaručene čistokrvných BO.

Líp uděláte, když si pořídite pěkně rostlého samce střeně těžkého plemena... todle je opravdu chcípáček, ze kterého budou zas jen chcípáčci...