Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.11.2013 18:32
fandisjc

XXX.XXX.233.137

Letos začínám,,mám tři samce a sedum samiček,,tak sand se budou dařitsmajlíksameček,

hary69

27.11.2013 19:31
hary69

XXX.XXX.199.239

Konečně...... ještě ukaž jaký mají bobky......... smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.11.2013 19:50

Krásní králíčci,ať se daří.

28.11.2013 06:57
st.toman

XXX.XXX.32.219

hary69 napsal(a):

Zdravím. Ty jo proč hned tak?
Vždyť je dobře, že si chovatel pořídil krásný králíky a o svoji radost se chce podělit i s ostatními. Tak jak pěkně ti králíci vypadají, tak si myslím, že mají i pěkné bobky. Zdravej králík vyprodukuje zase jen zdravý bobky. Zdravím St. Toman
smajlík smajlík smajlík

28.11.2013 07:16
velpap

XXX.XXX.219.2

hary69 napsal(a):

Jseš nějaký chytrý, nespal jsi do rána v knihovně smajlík?

28.11.2013 11:17
fandisjc

XXX.XXX.233.137

Zdravím chovatelskou veřejnost,,to že jsem dal na stránky pár fotek králíků,se některých chovatelů dotklo,,nevím proč,?Myslím,že v tyto pochmurné dny,kdy jsou dlouhé večery,se toho moc kolem zvířat dělat nedá,bylo by přece fajn,kdyby se tady objevovalo daleko víc fotek.Myslím,že naše chovatelství se tak potýká s dost nedostatky,tak prosím budme aspon my řadový chovatelé k sobě Slušní!!Děkuji příteli Tomanovi,s pozdravem Půtasmajlík

28.11.2013 11:42

fandisjc napsal(a):
Zdravím chovatelskou veřejnost,,to že jsem dal na stránky pár fotek králíků,se některých chovatelů dotklo,,nevím proč,?Myslím,že v tyto pochmurné dny,kdy jsou dlouhé večery,se toho moc kolem zvířat dělat nedá,bylo by přece fajn,kdyby se tady objevovalo daleko víc fotek.Myslím,že naše chovatelství se tak potýká s dost nedostatky,tak prosím budme aspon my řadový chovatelé k sobě Slušní!!Děkuji příteli Tomanovi,s pozdravem Půtasmajlík

Dobrý den pane Půto.Takové voloviny píší lidé kteří mají králíky pouze jen jako zdroj určiteho příjmu nebo králíky vůbec nechovají.
Já jsem ráda když je někdo na svůj chov hrdý a nemusí to být chovatel organizovaný.Je dobře že jsou chovatelé kteří se radují z každého narozeného mláděte,tak proč se nepochlubit a neukázat druhým.Když to nezajímá "rádoby chovatele"tak ať se nedívají na fotky,nikdo je přece nenutí.Z takových příspěvků si nic nedělejte,ti lidé Vám za to přece nestojí.
Já momentálně čistokrevné nemám /už na tom pracuji a sháním/a taky se těším z králíčků kteří se mají teprve narodit.Když se mi narodili první mladí po hodně velké pauze kdy jsem králíky nechovala,tak jsem se chlubila u nás kde komu smajlík.Máte krásné králičky a nenechte si nějakým vypatlancem kazit radost.Věřte že nás,které to zajímá je podstatně více.
Přeji Vám a všem slušným chovatelům hodně úspěchu v chovu,neboď všichni víme jak je někdy složité vychovat pěkné a hlavně zdravé králíčky.

28.11.2013 12:56
velpap

XXX.XXX.219.2

fandisjc napsal(a):

Zdravím, králíci jsou nádherní, jen tak dál a na toho jednoho strejdu prdněte, ten je takhle chytrý u každého.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík