Podbradek není známkou zatloustnutí! Samice ho mají díky hormonům, i když jsou štíhlé.
Teď v zimě je také velmi hustá srst, musíte si ji odmyslet. Přikládám obrázek, kde je nadváha popsaná.
Uživatel s deaktivovaným účtem

pavel.k
napsal(a):
Děkuji, obrázek plně dostačuje...
Vašemu podbardku se říká Lalok..
hary69

XXX.XXX.210.190
Pokud jako dobrý chovatel znáš složení krmení svých králíků, tak snad se takhle ani nemůžeš zeptat.
hary69
napsal(a):
Pokud jako dobrý chovatel znáš složení krmení svých králíků, tak snad se takhle ani nemůžeš zeptat.
Jsem začínající chovatel, tudíž nemůžu tvrdit, že jsem dobrý chovatel. Nikde jsem ani neuvedl, že u mě došlo k zatloustnutí samic. Pouze mě tato problematika zajímala, tudíž jsem se zeptal.
pavel.k
napsal(a):
Jsem začínající chovatel, tudíž nemůžu tvrdit, že jsem dobrý chovatel. Nikde jsem ani neuvedl, že u mě došlo k zatloustnutí samic. Pouze mě tato problematika zajímala, tudíž jsem se zeptal.
Když mi přitloustnou králíci, krmím jen senem. Dávám ho tolik, kolik hrdlo ráčí.
hary69
napsal(a):
Hmmm,tak to je fakt zase rada...
Milý "hary69", podle čísel na konci vašeho nicku soudím,že jsme možná stejný ročník. Pokud ano,tak fakt nechápu,proč jste pořád tak naštvanej,jak nějakej starej dědek.
Každá vaše odpověď je nevrlost sama.