Uživatel s deaktivovaným účtem
Krásní králíčci
kralik74
napsal(a):
U druhe samice Hm sem mel 6 ks a ty se dostaly k samici Nc. 4 kousky zamordovala. Zustaly jen dva. Sem nasr.... na moji ....... Rano jsem nasel dirku a rek sem si to opravim az se vratim od doktora a to byla chyba. Dalsi samicka bude mit snad mlade zitra tak uvidim. Sem velkej v.l.

Pavle, je to velká škoda, ale ne zase taková katastrofální. Vím, že to hodně mrzí. Chybami se člověk učí a to bohužel celý život. Chovná sezona teprve začíná. Přál jsem ať se daří lépe jak loni, ale všechno špatné je na něco dobré, již to zpět nevrátíš. BS
klifton
napsal(a):
Pavle, je to velká škoda, ale ne zase taková katastrofální. Vím, že to hodně mrzí. Chybami se člověk učí a to bohužel celý život. Chovná sezona teprve začíná. Přál jsem ať se daří lépe jak loni, ale všechno špatné je na něco dobré, již to zpět nevrátíš. BS
dík. Moc mě to mrzí. Dneska jsem prošel všechny kotce a udělal opravy. Snad se to nebude opakovat.
kralik74
napsal(a):
Tak mám mladé k prodeji. Pokud možno tak do chovu aby se toto plemeno rozšířilo v ČR.
Pavle, asi s tou změnou, či přechodem na jinší plemeno tě budu následovat. Letos s tím naším bývalým plemenem mám také sodomu gomoru. Zkrátka katastrofa. Nalákal jsi mě, jen škoda, že jsi tak daleko a já bohužel málo mobilní na takovou dálku. BS
klifton
napsal(a):
Pavle, asi s tou změnou, či přechodem na jinší plemeno tě budu následovat. Letos s tím naším bývalým plemenem mám také sodomu gomoru. Zkrátka katastrofa. Nalákal jsi mě, jen škoda, že jsi tak daleko a já bohužel málo mobilní na takovou dálku. BS
Napiš mi na muj email. pavelmasek1@email.cz. Tam se domluvíme a něco s tím uděláme. Pavel
tak přidám i další