Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.7.2014 18:38
imladris

XXX.XXX.115.165

Ahoj chováme castorexe a rozhodly jsme se pořídit i další rexe ale u nas jsem koukala je těžké je sehnat. Byla jsem již na několika výstavách a nic smajlík . Nevite o nějakém chovateli nebo nemáte nekdy rexiky na prodej ci budete? Diky

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.7.2014 19:30

Já očekávám Dalmatinské rexe černé strakáče..

19.7.2014 19:58
imladris

XXX.XXX.115.165

A budou s pp? Koukám ze se zamerujete i na hop. Ja taky začínám. Ted mame beranka a přístuje další posila. Nas svaz chce koupit celou dráhu takze bude konečne kde pořádně trénovat tak se snad brzy zúčastníme taky nejake soutěže. ;-)

19.7.2014 20:03

imladris napsal(a):
A budou s pp? Koukám ze se zamerujete i na hop. Ja taky začínám. Ted mame beranka a přístuje další posila. Nas svaz chce koupit celou dráhu takze bude konečne kde pořádně trénovat tak se snad brzy zúčastníme taky nejake soutěže. ;-)

Jistě, bez PP už tu skoro nic nemám. To je dobře. Hop je něco úžasného a taky tu máme kroužek. Dalmatini jsou na to nejlepší.. smajlík

19.7.2014 20:06
leprechaunek

XXX.XXX.197.246

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jistě, bez PP už tu skoro nic nemám. To je dobře. Hop je něco úžasného a taky tu máme kroužek. Dalmatini jsou na to nejlepší.. smajlík

Posun k čistokrevným králíkům? Super, moc držím palce smajlík smajlík

19.7.2014 20:07

leprechaunek napsal(a):
Posun k čistokrevným králíkům? Super, moc držím palce smajlík smajlík

No čistokrevní jsou skoro všichni až asi na tři kusy.. Děkuji.. Ale na hop jsou skvělí všichni.. smajlík

20.7.2014 19:16
imladris

XXX.XXX.115.165

Já má na hop taky jenom s VP takže v podstate nečistokrevného satén beránka a nevadí mi to. Mazlik jako mazlik a sportovec jako sportovec. Náhodou jsem ho měla u nás na výstavě, že jsem s ním ukazovala hop divákům a hodnotitel co tam byl mi řekl, že vypadá dokonce lépe jak beránci čistokrevní co tam byli. Když lidé sportují tak je taky nikdo neodsuzuje že neni čistokrevnej ale máma je například bílá a otec černý smajlík Na chov jsem po letech zjistila je lepší mit čistokrevné králíčky ale na hop mi to nevadí. Když je nadanej tak co :-D stejnak je ten náš vykastrovanej smajlík

20.7.2014 19:18
imladris

XXX.XXX.115.165

Tady jsou ještě naši kulíšci kastorecové :-* Já je tak miluju ikdyž miluju všechny naše králíčky je miluju pro tu jejich nádhernou měkkounkou srst smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík