Uživatel s deaktivovaným účtem
Já očekávám Dalmatinské rexe černé strakáče..
imladris
napsal(a):
A budou s pp? Koukám ze se zamerujete i na hop. Ja taky začínám. Ted mame beranka a přístuje další posila. Nas svaz chce koupit celou dráhu takze bude konečne kde pořádně trénovat tak se snad brzy zúčastníme taky nejake soutěže. ;-)
Jistě, bez PP už tu skoro nic nemám. To je dobře. Hop je něco úžasného a taky tu máme kroužek. Dalmatini jsou na to nejlepší..
leprechaunek
napsal(a):
Posun k čistokrevným králíkům? Super, moc držím palce
No čistokrevní jsou skoro všichni až asi na tři kusy.. Děkuji.. Ale na hop jsou skvělí všichni..
Já má na hop taky jenom s VP takže v podstate nečistokrevného satén beránka a nevadí mi to. Mazlik jako mazlik a sportovec jako sportovec. Náhodou jsem ho měla u nás na výstavě, že jsem s ním ukazovala hop divákům a hodnotitel co tam byl mi řekl, že vypadá dokonce lépe jak beránci čistokrevní co tam byli. Když lidé sportují tak je taky nikdo neodsuzuje že neni čistokrevnej ale máma je například bílá a otec černý
Na chov jsem po letech zjistila je lepší mit čistokrevné králíčky ale na hop mi to nevadí. Když je nadanej tak co :-D stejnak je ten náš vykastrovanej
Tady jsou ještě naši kulíšci kastorecové :-* Já je tak miluju ikdyž miluju všechny naše králíčky je miluju pro tu jejich nádhernou měkkounkou srst