Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.8.2014 20:58
modráček

XXX.XXX.211.67

Zdravím.

Jak si doma vyrobím krmítka pro králíky, abych nemusel utrácet.

29.8.2014 22:54
modráček

XXX.XXX.211.67

zkouším ze silného cementu, glazuru udělám "pálenou" opět cementem, ale nejsem si jistý, jestli je to pro králíky zdravotně nezávadné, jestli se z toho betonu nebude něco uvolňovat.

30.8.2014 11:29
verka1

XXX.XXX.199.239

Určitě i vymyslíš, jak vyrobit králíka, abys nemusel utrácet. Ty budeš asi pěknej skrblík. smajlík

30.8.2014 15:26
rapotacka11

XXX.XXX.32.121

Je to drahý až hnus.

30.8.2014 18:57
rabbit

XXX.XXX.209.71

modráček napsal(a):
zkouším ze silného cementu, glazuru udělám "pálenou" opět cementem, ale nejsem si jistý, jestli je to pro králíky zdravotně nezávadné, jestli se z toho betonu nebude něco uvolňovat.

Nevím co myslíte tím "ze silného cementu". Pokud použijete betonovou směs tak ta nic uvolňovat nebude. Nevýhodou ovšem je porovita struktura a tím horší čistění misky. Naopak výhoda je větší pevnost než keramická a taky váha takže ji králík nepřevrátí.
Letos to zkouším taky , zvažuji že vnitřní část vytřu dvousložkovou pryskyřicí (mám nějaké zbytky)tím bych docílil hladkého nepropustného povrchu. Jako formu používám misku pro psa.

31.8.2014 07:26
modráček

XXX.XXX.211.67

rabbit napsal(a):
Nevím co myslíte tím "ze silného cementu". Pokud použijete betonovou směs tak ta nic uvolňovat nebude. Nevýhodou ovšem je porovita struktura a tím horší čistění misky. Naopak výhoda je větší pevnost než keramická a taky váha takže ji králík nepřevrátí.
Letos to zkouším taky , zvažuji že vnitřní část vytřu dvousložkovou pryskyřicí (mám nějaké zbytky)tím bych docílil hladkého nepropustného povrchu. Jako formu používám misku pro psa.

Našel jsem tu pryskyřici na netu kilo za 150 kaček, dokonce je to i zdravotně nezávadné. Díky moc za radu!

Přidejte reakci

Přidat smajlík