Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.143.248
Zdravím
Máte někdo zkušenost s grilováním celého kralíka?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.48.30
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravím
Máte někdo zkušenost s grilováním celého kralíka?
Griloval jsem pouze stehna a to je bomba.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.143.248
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Griloval jsem pouze stehna a to je bomba.
jak dlouho se tak stehna grilujou a nějaka marináda byla?
já mám na grilovaného králíka velké chutě jenže letos se mi jeden vrh nepovedl,takže mám na letos bohužel velké nic ale těším se na novou sezonu v grilování..
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.48.30
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
jak dlouho se tak stehna grilujou a nějaka marináda byla?
já mám na grilovaného králíka velké chutě jenže letos se mi jeden vrh nepovedl,takže mám na letos bohužel velké nic ale těším se na novou sezonu v grilování..
Jedná se recept od Z.Pohlretcha s knihy ŠÉF NA GRILU -Marinovaný grilovaný králík s rozmarýnem.
Griluje se asi 20 minut.V marinádě je přes noc.Opravdu doporučuji.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.48.30
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jedná se recept od Z.Pohlretcha s knihy ŠÉF NA GRILU -Marinovaný grilovaný králík s rozmarýnem.
Griluje se asi 20 minut.V marinádě je přes noc.Opravdu doporučuji.
Trošíčku jsem se uklepl jde o Z.Pohlreicha
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.70.204
Králíky grilujeme často,nakládáme do směsi oleje a koření,pokaždé trohu jinak.Vynikající byl,když se dovnitř zašil mletý bůček.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.175.134
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jedná se recept od Z.Pohlretcha s knihy ŠÉF NA GRILU -Marinovaný grilovaný králík s rozmarýnem.
Griluje se asi 20 minut.V marinádě je přes noc.Opravdu doporučuji.
určitě zkusím..
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.164.170
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jedná se recept od Z.Pohlretcha s knihy ŠÉF NA GRILU -Marinovaný grilovaný králík s rozmarýnem.
Griluje se asi 20 minut.V marinádě je přes noc.Opravdu doporučuji.
Mohla bych Vás poprosit o recept,knihu bohužel nemám a s rozmarýnem to může být velká dobrota.
Moc děkuji.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.170.246
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mohla bych Vás poprosit o recept,knihu bohužel nemám a s rozmarýnem to může být velká dobrota.
Moc děkuji.
Zadejte název receptu do googlu, je to na netu. JP
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.164.170
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zadejte název receptu do googlu, je to na netu. JP
Děkuji,podívám se.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.19.130
necha se kralik delat i na kameni?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.114.29
Jo, naložit kousky velké jako na špíz a je výbornej.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.188.179
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jo, naložit kousky velké jako na špíz a je výbornej.
ve špízu by byl taky dobrej udělat klasický špíz
Jinak kamarád ho dělá takto na pánvi:
Na pánev:
olej
maso na malé kousky
cibulka
černé pivo
koření pizza
a pak k tomu třeba těstoviny nebo spíše rýže-
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.19.130
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ve špízu by byl taky dobrej udělat klasický špíz
Jinak kamarád ho dělá takto na pánvi:
Na pánev:
olej
maso na malé kousky
cibulka
černé pivo
koření pizza
a pak k tomu třeba těstoviny nebo spíše rýže-
tak to muže bejt dobry
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.152.211
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravím
Máte někdo zkušenost s grilováním celého kralíka?
Napiš te na sametka40@seznam.cz a pošlu návod na ugrilování celého králíka.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.19.130
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Napiš te na sametka40@seznam.cz a pošlu návod na ugrilování celého králíka.
nedate ho sem ten recept
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.19.130
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jo, naložit kousky velké jako na špíz a je výbornej.
a v čem ho nakladate a jak dlouho?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.164.141
celý králík se griluje jak prase bohužel jsem to ještě nezkoušel nemám na to vhodný gril ale též by mohl být hodně dobrej jen by grilovánií trvalo takovou hodinku určitě.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.164.141
celý králík se griluje jak prase bohužel jsem to ještě nezkoušel nemám na to vhodný gril ale též by mohl být hodně dobrej jen by grilovánií trvalo takovou hodinku určitě.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.164.141
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
tak to muže bejt dobry
je to dobrý a hlavně rychlý jídlo.když nebude dělat přílohu je to během chvíle hotový.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.114.29
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
a v čem ho nakladate a jak dlouho?
Tak nějak klasika, co dům dá: trocha pepře, soli, olej, koření na gril. Třeba na křídla je výborná marináda: sůl, pepř, koření na steaky, olej, kečup, hořčice. Ten králík by v tom taky nemusel bejt marnej.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.152.211
Sice nerada, ale podělím se s Vámi o rodinný recept
mazání:
1/4l stolního oleje, 1/8 másla, 1 lžička pepře, 1 lžička soli (dávám i víc),
1-2 lžičky papriky (sladké)
a 8 - 12 stroužků česneku (utřený), olej zahřívám v hrnku spolu s máslem
(nesmí se začít vařit),
po rozpuštění másla přidám vše ostatní a míchám do rozpuštění soli.
králíka nasolím a uvnitř potřu mazáním, následně mu naplním břicho salámem a
cibulkou na čtvrtky, ale můžete si naplnit tím co vám chutná,
zašiju jehlama a napíchnu na rožeňkolem pacek se musí upevnit drátem
králíka potřu mazáním a zabalím alobalem, alobal převážu měděným, drátkem,
aby nevytékala šťáva. Zabalený se griluje zprudka asi 1 a1/2 hodiny a pak vybalený na tvrdém
dříví asi půl hodiny a to se potírá zbytkem mazání.
na přiloženém obrázku je již králík po sundání alobalu
s tímhle mazáním jsou dobrá i kuřata, ta se dělají bez balení přímo na ohni.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.152.211
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Sice nerada, ale podělím se s Vámi o rodinný recept
mazání:
1/4l stolního oleje, 1/8 másla, 1 lžička pepře, 1 lžička soli (dávám i víc),
1-2 lžičky papriky (sladké)
a 8 - 12 stroužků česneku (utřený), olej zahřívám v hrnku spolu s máslem
(nesmí se začít vařit),
po rozpuštění másla přidám vše ostatní a míchám do rozpuštění soli.
králíka nasolím a uvnitř potřu mazáním, následně mu naplním břicho salámem a
cibulkou na čtvrtky, ale můžete si naplnit tím co vám chutná,
zašiju jehlama a napíchnu na rožeňkolem pacek se musí upevnit drátem
králíka potřu mazáním a zabalím alobalem, alobal převážu měděným, drátkem,
aby nevytékala šťáva. Zabalený se griluje zprudka asi 1 a1/2 hodiny a pak vybalený na tvrdém
dříví asi půl hodiny a to se potírá zbytkem mazání.
na přiloženém obrázku je již králík po sundání alobalu
s tímhle mazáním jsou dobrá i kuřata, ta se dělají bez balení přímo na ohni.
přidám ještě zabaleného