Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

26.8.2012 15:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.143.248

Zdravím

Máte někdo zkušenost s grilováním celého kralíka?

Neregistrovaný uživatel

26.8.2012 16:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.30

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zdravím

Máte někdo zkušenost s grilováním celého kralíka?

Griloval jsem pouze stehna a to je bomba.:-)

Neregistrovaný uživatel

26.8.2012 16:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.143.248

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Griloval jsem pouze stehna a to je bomba.:-)

jak dlouho se tak stehna grilujou a nějaka marináda byla?

já mám na grilovaného králíka velké chutě jenže letos se mi jeden vrh nepovedl,takže mám na letos bohužel velké nic ale těším se na novou sezonu v grilování..

Neregistrovaný uživatel

26.8.2012 18:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.30

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
jak dlouho se tak stehna grilujou a nějaka marináda byla?

já mám na grilovaného králíka velké chutě jenže letos se mi jeden vrh nepovedl,takže mám na letos bohužel velké nic ale těším se na novou sezonu v grilování..

Jedná se recept od Z.Pohlretcha s knihy ŠÉF NA GRILU -Marinovaný grilovaný králík s rozmarýnem.
Griluje se asi 20 minut.V marinádě je přes noc.Opravdu doporučuji.smajlík

Neregistrovaný uživatel

26.8.2012 18:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.30

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jedná se recept od Z.Pohlretcha s knihy ŠÉF NA GRILU -Marinovaný grilovaný králík s rozmarýnem.
Griluje se asi 20 minut.V marinádě je přes noc.Opravdu doporučuji.smajlík

Trošíčku jsem se uklepl jde o Z.Pohlreicha

Neregistrovaný uživatel

26.8.2012 20:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.204

Králíky grilujeme často,nakládáme do směsi oleje a koření,pokaždé trohu jinak.Vynikající byl,když se dovnitř zašil mletý bůček.

Neregistrovaný uživatel

27.8.2012 08:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.134

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jedná se recept od Z.Pohlretcha s knihy ŠÉF NA GRILU -Marinovaný grilovaný králík s rozmarýnem.
Griluje se asi 20 minut.V marinádě je přes noc.Opravdu doporučuji.smajlík

určitě zkusím..

Neregistrovaný uživatel

27.8.2012 13:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.170

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jedná se recept od Z.Pohlretcha s knihy ŠÉF NA GRILU -Marinovaný grilovaný králík s rozmarýnem.
Griluje se asi 20 minut.V marinádě je přes noc.Opravdu doporučuji.smajlík

Mohla bych Vás poprosit o recept,knihu bohužel nemám a s rozmarýnem to může být velká dobrota.:-)Moc děkuji.

Neregistrovaný uživatel

27.8.2012 13:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.170.246

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Mohla bych Vás poprosit o recept,knihu bohužel nemám a s rozmarýnem to může být velká dobrota.:-)Moc děkuji.

Zadejte název receptu do googlu, je to na netu. JP

Neregistrovaný uživatel

27.8.2012 16:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.170

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zadejte název receptu do googlu, je to na netu. JP

Děkuji,podívám se.

Neregistrovaný uživatel

28.8.2012 09:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.130

necha se kralik delat i na kameni?

Neregistrovaný uživatel

28.8.2012 20:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.114.29

Jo, naložit kousky velké jako na špíz a je výbornej.

Neregistrovaný uživatel

28.8.2012 21:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.188.179

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jo, naložit kousky velké jako na špíz a je výbornej.

ve špízu by byl taky dobrej udělat klasický špíz


Jinak kamarád ho dělá takto na pánvi:

Na pánev:

olej
maso na malé kousky
cibulka
černé pivo
koření pizza

a pak k tomu třeba těstoviny nebo spíše rýže-

Neregistrovaný uživatel

29.8.2012 20:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.130

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
ve špízu by byl taky dobrej udělat klasický špíz


Jinak kamarád ho dělá takto na pánvi:

Na pánev:

olej
maso na malé kousky
cibulka
černé pivo
koření pizza

a pak k tomu třeba těstoviny nebo spíše rýže-

tak to muže bejt dobry

Neregistrovaný uživatel

29.8.2012 20:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.152.211

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zdravím

Máte někdo zkušenost s grilováním celého kralíka?

Napiš te na sametka40@seznam.cz a pošlu návod na ugrilování celého králíka.

Neregistrovaný uživatel

2.9.2012 11:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.130

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Napiš te na sametka40@seznam.cz a pošlu návod na ugrilování celého králíka.

nedate ho sem ten recept

Neregistrovaný uživatel

2.9.2012 20:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.130

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jo, naložit kousky velké jako na špíz a je výbornej.

a v čem ho nakladate a jak dlouho?

Neregistrovaný uživatel

2.9.2012 21:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.141

celý králík se griluje jak prase bohužel jsem to ještě nezkoušel nemám na to vhodný gril ale též by mohl být hodně dobrej jen by grilovánií trvalo takovou hodinku určitě.

Neregistrovaný uživatel

2.9.2012 21:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.141

celý králík se griluje jak prase bohužel jsem to ještě nezkoušel nemám na to vhodný gril ale též by mohl být hodně dobrej jen by grilovánií trvalo takovou hodinku určitě.

Neregistrovaný uživatel

2.9.2012 21:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.141

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
tak to muže bejt dobry

je to dobrý a hlavně rychlý jídlo.když nebude dělat přílohu je to během chvíle hotový.

Neregistrovaný uživatel

3.9.2012 19:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.114.29

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
a v čem ho nakladate a jak dlouho?

Tak nějak klasika, co dům dá: trocha pepře, soli, olej, koření na gril. Třeba na křídla je výborná marináda: sůl, pepř, koření na steaky, olej, kečup, hořčice. Ten králík by v tom taky nemusel bejt marnej.

Neregistrovaný uživatel

3.9.2012 21:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.152.211

Sice nerada, ale podělím se s Vámi o rodinný recept

mazání:
1/4l stolního oleje, 1/8 másla, 1 lžička pepře, 1 lžička soli (dávám i víc),
1-2 lžičky papriky (sladké)
a 8 - 12 stroužků česneku (utřený), olej zahřívám v hrnku spolu s máslem
(nesmí se začít vařit),
po rozpuštění másla přidám vše ostatní a míchám do rozpuštění soli.

králíka nasolím a uvnitř potřu mazáním, následně mu naplním břicho salámem a
cibulkou na čtvrtky, ale můžete si naplnit tím co vám chutná,
zašiju jehlama a napíchnu na rožeňkolem pacek se musí upevnit drátem
králíka potřu mazáním a zabalím alobalem, alobal převážu měděným, drátkem,
aby nevytékala šťáva. Zabalený se griluje zprudka asi 1 a1/2 hodiny a pak vybalený na tvrdém
dříví asi půl hodiny a to se potírá zbytkem mazání.

na přiloženém obrázku je již králík po sundání alobalu

s tímhle mazáním jsou dobrá i kuřata, ta se dělají bez balení přímo na ohni.

Neregistrovaný uživatel

3.9.2012 21:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.152.211

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Sice nerada, ale podělím se s Vámi o rodinný recept

mazání:
1/4l stolního oleje, 1/8 másla, 1 lžička pepře, 1 lžička soli (dávám i víc),
1-2 lžičky papriky (sladké)
a 8 - 12 stroužků česneku (utřený), olej zahřívám v hrnku spolu s máslem
(nesmí se začít vařit),
po rozpuštění másla přidám vše ostatní a míchám do rozpuštění soli.

králíka nasolím a uvnitř potřu mazáním, následně mu naplním břicho salámem a
cibulkou na čtvrtky, ale můžete si naplnit tím co vám chutná,
zašiju jehlama a napíchnu na rožeňkolem pacek se musí upevnit drátem
králíka potřu mazáním a zabalím alobalem, alobal převážu měděným, drátkem,
aby nevytékala šťáva. Zabalený se griluje zprudka asi 1 a1/2 hodiny a pak vybalený na tvrdém
dříví asi půl hodiny a to se potírá zbytkem mazání.

na přiloženém obrázku je již králík po sundání alobalu

s tímhle mazáním jsou dobrá i kuřata, ta se dělají bez balení přímo na ohni.

přidám ještě zabaleného

Přidejte reakci

Přidat smajlík