Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

22.10.2012 07:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.200.182

zdravím, je nějaký rozdíl ve kvalitě a chutí masa u jednotlivých plemen ? nebo mají všichni králíci stejné maso? díky za všechny odpovědi

Neregistrovaný uživatel

22.10.2012 13:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.37

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
zdravím, je nějaký rozdíl ve kvalitě a chutí masa u jednotlivých plemen ? nebo mají všichni králíci stejné maso? díky za všechny odpovědi

:-)každy chovatel vám napíše,že to plemeno co chová doma on má maso nejchutnější a nejkvalitnější :-))- v průměru je kvalita i chut stejná :-|

Neregistrovaný uživatel

22.10.2012 15:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.112.155

najkvalitnejšie mäso majú hybridy, ale potom celkom v tabuľke podľa senzorického a chuťového rebríčka bol celkom blízko hybridov Český Albín, komplet tabuľku neviem naspamäť. Môžem pozrieť.

Neregistrovaný uživatel

22.10.2012 16:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.210

Každý preferuje svoje plemeno, protože každý také preferuje něco jiného. Na pečení je lepší krtatší maso menšího plemene a někdo kdo má raději omáčky bude preferovat spíše jeho větší množství a také stáří, protože tam delší maso vůbec není na škodu. Na druhé straně je zase "divoká" chuť králíka divokého, třísláka, zaječáka. Nebo třeba žluté sádlo některých Strakáčů. ˇuhlů podhledu je zde nekonečné množství.

Neregistrovaný uživatel

22.10.2012 20:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.37

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Každý preferuje svoje plemeno, protože každý také preferuje něco jiného. Na pečení je lepší krtatší maso menšího plemene a někdo kdo má raději omáčky bude preferovat spíše jeho větší množství a také stáří, protože tam delší maso vůbec není na škodu. Na druhé straně je zase "divoká" chuť králíka divokého, třísláka, zaječáka. Nebo třeba žluté sádlo některých Strakáčů. ˇuhlů podhledu je zde nekonečné množství.

:-):-):-)

Neregistrovaný uživatel

22.10.2012 20:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.37

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
najkvalitnejšie mäso majú hybridy, ale potom celkom v tabuľke podľa senzorického a chuťového rebríčka bol celkom blízko hybridov Český Albín, komplet tabuľku neviem naspamäť. Môžem pozrieť.

Samozřejmě ,že vaše hybridy su vo všem najlepší -- to znám i z jiných diskuzi smajlík ------- prostě hybrid ve všem vede - ostatní králici jsou na prd smajlík

Neregistrovaný uživatel

22.10.2012 20:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.139

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Samozřejmě ,že vaše hybridy su vo všem najlepší -- to znám i z jiných diskuzi smajlík ------- prostě hybrid ve všem vede - ostatní králici jsou na prd smajlík

To, že máte "jednoduché" názory, čo je zrejmé aj z iných diskusií, je váš problém.

Neregistrovaný uživatel

22.10.2012 21:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.218.172

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Každý preferuje svoje plemeno, protože každý také preferuje něco jiného. Na pečení je lepší krtatší maso menšího plemene a někdo kdo má raději omáčky bude preferovat spíše jeho větší množství a také stáří, protože tam delší maso vůbec není na škodu. Na druhé straně je zase "divoká" chuť králíka divokého, třísláka, zaječáka. Nebo třeba žluté sádlo některých Strakáčů. ˇuhlů podhledu je zde nekonečné množství.

:-) Já osobně musim říct sám za sebe že jedno z nejlepších mas má tříslák to je opravdu bomba neni nad pečenycho třísláka. Sám chovám ČS A ty jsou v chuti také dost vysoko , Ale i třeba takoví zakrslí modrooky hermelín mi také moc chutnal i když jsem ho sežral sám na posezení a bez CHLEBA:-) . Musíte hold sežrat dost králíků zuznych druhu aby člověk poznal rozdíl ,ale pokut někomu chutná králik a bude ho mít k obědu jednou za uherský rok tak mu ve směs bude chutnat každej :-)

Neregistrovaný uživatel

22.10.2012 21:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.139

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
:-) Já osobně musim říct sám za sebe že jedno z nejlepších mas má tříslák to je opravdu bomba neni nad pečenycho třísláka. Sám chovám ČS A ty jsou v chuti také dost vysoko , Ale i třeba takoví zakrslí modrooky hermelín mi také moc chutnal i když jsem ho sežral sám na posezení a bez CHLEBA:-) . Musíte hold sežrat dost králíků zuznych druhu aby člověk poznal rozdíl ,ale pokut někomu chutná králik a bude ho mít k obědu jednou za uherský rok tak mu ve směs bude chutnat každej :-)

Svätá pravda. Sto ľudí, sto chutí.

Neregistrovaný uživatel

8.11.2012 11:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.98

dobrý den,mám jen jednu otázku v králíkách se moc nevyznám.kamarádka chová zakrslý králíky a musí je dát pryč.kůli stěhování.proto se ptám mohla by je zabít a sníst?děkuji za odpoved

Neregistrovaný uživatel

8.11.2012 11:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.98

dobrý den,takže můžu sníst i králíka zakrslého?

Neregistrovaný uživatel

8.11.2012 12:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.54

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
dobrý den,takže můžu sníst i králíka zakrslého?

smajlík smajlík Napíchlého na párátko??

Neregistrovaný uživatel

8.11.2012 12:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.98

ne bez párátka..... tak můžu nebo ne??

Neregistrovaný uživatel

8.11.2012 12:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.79.68

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
ne bez párátka..... tak můžu nebo ne??

no to jako myslíte, že je nejedlej nebo co?

Neregistrovaný uživatel

8.11.2012 12:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.98

nevim ne.proto se raději ptám

Neregistrovaný uživatel

8.11.2012 15:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.210

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
nevim ne.proto se raději ptám

Králíky samozřejmě sníst můžou i když nevím, jestli je měli třeba jako mazlíky, tak jak jim budou "chutnat". Raději bych je hodil za stopáďo do inzerce. To málo masa, které na nich je, nestojí ani za to, se s tím stahovat.

Neregistrovaný uživatel

21.1.2013 17:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.183

Dobrý den,
můžete sem, prosím hodit odkaz na tu tabulku králíků podle chuti? Nemůžu ji nikde najít.
Děkuji . smajlík

Neregistrovaný uživatel

21.1.2013 18:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.210

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den,
můžete sem, prosím hodit odkaz na tu tabulku králíků podle chuti? Nemůžu ji nikde najít.
Děkuji . smajlík

Žádná taková neexistuje

Neregistrovaný uživatel

21.1.2013 18:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.37

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
najkvalitnejšie mäso majú hybridy, ale potom celkom v tabuľke podľa senzorického a chuťového rebríčka bol celkom blízko hybridov Český Albín, komplet tabuľku neviem naspamäť. Môžem pozrieť.

Asi tabulka existuje - přece by nam tento pan nelhalsmajlík

Neregistrovaný uživatel

21.1.2013 19:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.170.112

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Asi tabulka existuje - přece by nam tento pan nelhalsmajlík

Už ji asi dělá smajlíksmajlíksmajlík, žádná tabulka neexistuje, největší rozdíl ve stáří králíka, je rozdíl zabijete-li ho ve 3 měsících (kříženci, hybridi, příp. ČA apod.) nebo ve 4,5 či 6 měsících. Další hledisko je zda jej pečete či jinak na omáčku apod. Zkuste a uvidíte
Přeji dobrou chuť smajlík

P.S. Pro lepší chuť, po zabití jej nechte alespoň na 12 hodin "sestárnout" ve studené vodě v chladnu

Neregistrovaný uživatel

21.1.2013 20:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.183

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Žádná taková neexistuje

Nelže, já tu tabulku našel kolem vánoc a podle ní jsem si vybral plemeno králíků, které už jsem si koupil. Jen teď ji opět nemohu nalézt. smajlík

Neregistrovaný uživatel

21.1.2013 20:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.183

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Už ji asi dělá smajlíksmajlíksmajlík, žádná tabulka neexistuje, největší rozdíl ve stáří králíka, je rozdíl zabijete-li ho ve 3 měsících (kříženci, hybridi, příp. ČA apod.) nebo ve 4,5 či 6 měsících. Další hledisko je zda jej pečete či jinak na omáčku apod. Zkuste a uvidíte
Přeji dobrou chuť smajlík

P.S. Pro lepší chuť, po zabití jej nechte alespoň na 12 hodin "sestárnout" ve studené vodě v chladnu

A je to tak, že čím dříve králíka pokácím, tím je maso lepší? Četl jsem zde v nějaké diskuzi, že je lepší nechat králíka 6 měsíců, že má potom vyzrálejší a zdravější maso. smajlík

Neregistrovaný uživatel

21.1.2013 21:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.37

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nelže, já tu tabulku našel kolem vánoc a podle ní jsem si vybral plemeno králíků, které už jsem si koupil. Jen teď ji opět nemohu nalézt. smajlík

a jaké plemeno jste si podle tabulky vybral???

Neregistrovaný uživatel

21.1.2013 22:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.183

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
a jaké plemeno jste si podle tabulky vybral???

Český albín. Dopadl bodově stejně jako Hyla plus a je to už kus králíka. Jestli se dobře pamatuji, tak nejlepší dopadl Český luštič, ale nejsem si jistý. smajlík

Neregistrovaný uživatel

21.1.2013 22:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.210

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Český albín. Dopadl bodově stejně jako Hyla plus a je to už kus králíka. Jestli se dobře pamatuji, tak nejlepší dopadl Český luštič, ale nejsem si jistý. smajlík

Tak jestli byl první nějaký z těchto hybridů, tak to bylo na 100% na jejich stránkách, kde tyto křížence prodávají a to pouze jako lep na kupující.

Neregistrovaný uživatel

21.1.2013 23:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.37

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Český albín. Dopadl bodově stejně jako Hyla plus a je to už kus králíka. Jestli se dobře pamatuji, tak nejlepší dopadl Český luštič, ale nejsem si jistý. smajlík

Nejlépe byl vyhodnocený český strakáč ---viz---- /Jako nejkvalitnější maso po senzorické stránce dle posuzovatelů bylo zvoleno maso českého strakáče (2,7)./ a ještě je třeba dodat -a to určitě zajimá všechny chovatele nejvíce že hybrid hyplus má jatečnou výtěžnost 51,9%--- takže porovnávejte sami smajlík ---- jinak souhlas -- český albín dopadl velmi-velmi dobře smajlík

Neregistrovaný uživatel

22.1.2013 22:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.220.211

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Králíky samozřejmě sníst můžou i když nevím, jestli je měli třeba jako mazlíky, tak jak jim budou "chutnat". Raději bych je hodil za stopáďo do inzerce. To málo masa, které na nich je, nestojí ani za to, se s tím stahovat.

moje řeč takový králíček mazlíček se přecé neeežeerééééé!!!Prodej ho a za 200kč ti pošlu králíka který má 2kg a můžeš ho sežrat celého.

Neregistrovaný uživatel

22.1.2013 22:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.220.211

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
A je to tak, že čím dříve králíka pokácím, tím je maso lepší? Četl jsem zde v nějaké diskuzi, že je lepší nechat králíka 6 měsíců, že má potom vyzrálejší a zdravější maso. smajlík

mladší maso je vždy jemnější a když stárne zvíře,stárne také maso a je tužší tím se musí déle připravovat.

Neregistrovaný uživatel

22.1.2013 23:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.183

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak jestli byl první nějaký z těchto hybridů, tak to bylo na 100% na jejich stránkách, kde tyto křížence prodávají a to pouze jako lep na kupující.

Na jakých stránkách jsem to viděl si už opravdu nepamatuju. Ale pochybuji, že jsem zabrousil na stránky o hybridech. Toho bych totiž nikdy nechoval. smajlík

Neregistrovaný uživatel

22.1.2013 23:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.183

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nejlépe byl vyhodnocený český strakáč ---viz---- /Jako nejkvalitnější maso po senzorické stránce dle posuzovatelů bylo zvoleno maso českého strakáče (2,7)./ a ještě je třeba dodat -a to určitě zajimá všechny chovatele nejvíce že hybrid hyplus má jatečnou výtěžnost 51,9%--- takže porovnávejte sami smajlík ---- jinak souhlas -- český albín dopadl velmi-velmi dobře smajlík

Děkuji, to jsem chtěl vědět, který byl nejlepší. Dohadovali jsme se s kamarádem. Můžete sem prosím vložit odkaz? smajlík

Neregistrovaný uživatel

22.1.2013 23:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.183

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
mladší maso je vždy jemnější a když stárne zvíře,stárne také maso a je tužší tím se musí déle připravovat.

A jak starý králík je ještě přijatelně měkký? Myslel jsem, že bych je nechal alespoň 6 měsíců. Alespoň ty co budou čistokrevný, abych mohl snáze vybrat do chovu. smajlík

Neregistrovaný uživatel

22.1.2013 23:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.130.20

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Děkuji, to jsem chtěl vědět, který byl nejlepší. Dohadovali jsme se s kamarádem. Můžete sem prosím vložit odkaz? smajlík

Není zač - rádo se stalo smajlík - já jsem čerpal z této diplomové práce http://www.agrobiologie.cz/pds/dp/bizkova.pdf---at se vam daří smajlík

Neregistrovaný uživatel

23.1.2013 10:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.37

k mému úžasu,jsem se dočetl,že na křehkost / kvalitu / kraličího masa má vliv stres před porážkou -- králik,který je ve stresu ma kvalitnější a křehčí maso - zajimavá novinka smajlík ----- viz citace -----Také délka transportu zvířat a stres těsně před poráţkou mohou změnit texturu masa. Prostřednictvím zvýšeného stresu dochází v mase nejen ke zvyšování pH a následně tak k jeho tmavšímu zbarvení, ale i ke zvýšení jeho křehkosti. Maso králíků, kteří podstoupili delší, osmihodinový transport bylo průkazně křehčí než maso králíků, kteří byli přepravováni pouze dvě hodiny...........

Neregistrovaný uživatel

23.1.2013 10:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.102

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
k mému úžasu,jsem se dočetl,že na křehkost / kvalitu / kraličího masa má vliv stres před porážkou -- králik,který je ve stresu ma kvalitnější a křehčí maso - zajimavá novinka smajlík ----- viz citace -----Také délka transportu zvířat a stres těsně před poráţkou mohou změnit texturu masa. Prostřednictvím zvýšeného stresu dochází v mase nejen ke zvyšování pH a následně tak k jeho tmavšímu zbarvení, ale i ke zvýšení jeho křehkosti. Maso králíků, kteří podstoupili delší, osmihodinový transport bylo průkazně křehčí než maso králíků, kteří byli přepravováni pouze dvě hodiny...........

No však proto zabíjejí v číně zvířata způsobem, kterým je zabíjejí, prý jsou potom chutnější.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2013 13:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.37

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
No však proto zabíjejí v číně zvířata způsobem, kterým je zabíjejí, prý jsou potom chutnější.

a jak se zabíjí králik v číně???

Neregistrovaný uživatel

23.1.2013 14:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.220.211

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
A jak starý králík je ještě přijatelně měkký? Myslel jsem, že bych je nechal alespoň 6 měsíců. Alespoň ty co budou čistokrevný, abych mohl snáze vybrat do chovu. smajlík

Tak třeba já taky nestihám vše porazit na jednou a některé mi zůstali i nyní.Z léta mém ještě 6 králíků takže srpnové co zůstali budu porážet po 5 měsících.Já preferuji nejpozději do 6ti měsíců.Starší kusy jsou na řízky nebo rychlovka králík na zelenině restované kostky jsou nevhodné.Takové jen na omáčky i v troubě musí býti delší dobu a je dobré je při pečení přikrýt a chvíli dusit do poloměka,po té vrch pekáče oddělat a dopéci do zlatova.
Roční samici která nerodila jsem taky uvařil asi za dvě hodinky.Staré chovné co odsloužili vařím pejskovy.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2013 14:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.220.211

Jo a když potřebuji samici na chov novou mladou tak porážím nejdříve samce a potom se již dá po 5měsíci vybrat.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2013 18:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.183

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Není zač - rádo se stalo smajlík - já jsem čerpal z této diplomové práce http://www.agrobiologie.cz/pds/dp/bizkova.pdf---at se vam daří smajlík

To je ono, děkuji.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2013 19:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.183

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak třeba já taky nestihám vše porazit na jednou a některé mi zůstali i nyní.Z léta mém ještě 6 králíků takže srpnové co zůstali budu porážet po 5 měsících.Já preferuji nejpozději do 6ti měsíců.Starší kusy jsou na řízky nebo rychlovka králík na zelenině restované kostky jsou nevhodné.Takové jen na omáčky i v troubě musí býti delší dobu a je dobré je při pečení přikrýt a chvíli dusit do poloměka,po té vrch pekáče oddělat a dopéci do zlatova.
Roční samici která nerodila jsem taky uvařil asi za dvě hodinky.Staré chovné co odsloužili vařím pejskovy.

Děkuji za radu.smajlík

Neregistrovaný uživatel

23.1.2013 19:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.183

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
k mému úžasu,jsem se dočetl,že na křehkost / kvalitu / kraličího masa má vliv stres před porážkou -- králik,který je ve stresu ma kvalitnější a křehčí maso - zajimavá novinka smajlík ----- viz citace -----Také délka transportu zvířat a stres těsně před poráţkou mohou změnit texturu masa. Prostřednictvím zvýšeného stresu dochází v mase nejen ke zvyšování pH a následně tak k jeho tmavšímu zbarvení, ale i ke zvýšení jeho křehkosti. Maso králíků, kteří podstoupili delší, osmihodinový transport bylo průkazně křehčí než maso králíků, kteří byli přepravováni pouze dvě hodiny...........

To jste sem neměli ani vkládat, aby tu někdo nevozil králíky zavěsené za nohy 8 hodin v autě, aby si víc pochutnal.smajlík

Neregistrovaný uživatel

23.1.2013 19:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.102

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
a jak se zabíjí králik v číně???

Nevím jak králík, ale psa je potřeba umlátit a kočky se hážou do vroucí vody.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2013 20:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.181.239

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Není zač - rádo se stalo smajlík - já jsem čerpal z této diplomové práce http://www.agrobiologie.cz/pds/dp/bizkova.pdf---at se vam daří smajlík

kde sa prosim Vas dostanem k zoznamu podobnych diplomoviek,lebo je to velmi zaujimave citanie a konecne citam nieco co nieje v anglictine

Neregistrovaný uživatel

23.1.2013 20:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.34

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nevím jak králík, ale psa je potřeba umlátit a kočky se hážou do vroucí vody.

Psik sa stahuje z koze, asi je v tom rozdiel podla provincie. Raz to pisali v televiznych novinach v hlavnom spravodajstve...

Neregistrovaný uživatel

23.1.2013 20:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.34

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Psik sa stahuje z koze, asi je v tom rozdiel podla provincie. Raz to pisali v televiznych novinach v hlavnom spravodajstve...

no strasne...

Neregistrovaný uživatel

24.1.2013 09:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.37

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
kde sa prosim Vas dostanem k zoznamu podobnych diplomoviek,lebo je to velmi zaujimave citanie a konecne citam nieco co nieje v anglictine

Také pátrám po odborné literatuře tohoto druhu - tuto jsem našel náhodou - pokud ještě něco najdu ,tak dám na forum vědět

Neregistrovaný uživatel

24.1.2013 09:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.37

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
To jste sem neměli ani vkládat, aby tu někdo nevozil králíky zavěsené za nohy 8 hodin v autě, aby si víc pochutnal.smajlík

myslím si,že to nikdo dělat nebude - pochoutka by se prodražila vzhledem k cenám pohoných hmot smajlík

Neregistrovaný uživatel

24.1.2013 15:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.220.211

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nevím jak králík, ale psa je potřeba umlátit a kočky se hážou do vroucí vody.

Za takový kecy bych ti rozbil hubu a hodil do vřelí vody a potom umlátil

Neregistrovaný uživatel

27.1.2013 18:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.231

Zakrslí králik ma krátkou svalovinu a jeho maso je velmi chutné! smajlík

Neregistrovaný uživatel

27.1.2013 21:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.183

Nevíte někdo jaké maso má Castorex, kolik váží a jak roste?

Neregistrovaný uživatel

27.1.2013 22:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.210

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nevíte někdo jaké maso má Castorex, kolik váží a jak roste?

S první otázkou Vám nepomůžu, jelikož jsem jej nikdy nejedl, ale na další dvě Vám odpoví vzorník plemen.
http://kralik.plivnik.cz/vzornik/kastorex.html

Neregistrovaný uživatel

27.1.2013 22:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.183

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
S první otázkou Vám nepomůžu, jelikož jsem jej nikdy nejedl, ale na další dvě Vám odpoví vzorník plemen.
http://kralik.plivnik.cz/vzornik/kastorex.html

Děksmajlíkuji.

Neregistrovaný uživatel

28.1.2013 17:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.183

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
kde sa prosim Vas dostanem k zoznamu podobnych diplomoviek,lebo je to velmi zaujimave citanie a konecne citam nieco co nieje v anglictine

Jestli ještě máte zájem o stránky, kde najít podobné stránky, tak napište. Včera jsem trochu surfoval po netu.smajlík

Neregistrovaný uživatel

28.1.2013 18:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.181.239

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jestli ještě máte zájem o stránky, kde najít podobné stránky, tak napište. Včera jsem trochu surfoval po netu.smajlík

jasne mam , smelo sem s tym odkazom na ne ,alebo popripade na mail wolfdenis@azet.sk aby to tu nebolo mimo temu smajlík

Neregistrovaný uživatel

28.1.2013 20:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.183

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
jasne mam , smelo sem s tym odkazom na ne ,alebo popripade na mail wolfdenis@azet.sk aby to tu nebolo mimo temu smajlík

Raději na ten e-mail, nevím jestli to také není nelegální.

Snad tedy ne, ale jistota je kulomet.smajlík

Neregistrovaný uživatel

28.1.2013 21:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.130.20

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Raději na ten e-mail, nevím jestli to také není nelegální.

Snad tedy ne, ale jistota je kulomet.smajlík

Klidně to tady dej - je to povoleno -- rád si také přečtu smajlík

Neregistrovaný uživatel

29.1.2013 20:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.183

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Klidně to tady dej - je to povoleno -- rád si také přečtu smajlík

Bohužel ne vše jde otevřít.smajlík

http://www.af.czu.cz/cs/?r=5297&i=10785

Neregistrovaný uživatel

31.1.2013 21:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.183

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nejlépe byl vyhodnocený český strakáč ---viz---- /Jako nejkvalitnější maso po senzorické stránce dle posuzovatelů bylo zvoleno maso českého strakáče (2,7)./ a ještě je třeba dodat -a to určitě zajimá všechny chovatele nejvíce že hybrid hyplus má jatečnou výtěžnost 51,9%--- takže porovnávejte sami smajlík ---- jinak souhlas -- český albín dopadl velmi-velmi dobře smajlík

Teď jsem na tu tabulku koukal a nejlepší chuť masa měl český luštič. Strakáč nedopadl nějak úchvatně. Bodově až 4 a senzoricky 3tí spolu s českým albínem. Chuťově třetí. Bodově vyhrál český albín, který byl ale zase chuťově až 4tý.

Záleží samozřejmě, co z daných ukazatelů je pro Vás důležité.

Takto je to v tabulce, ale v textu je to trochu jinak. Tam píše, že chuťově vyhrál český strakáč.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík