Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.115.136
dnes jsme v cca 17 hodin zabíjeli. Když chci maso naložit (na den) mám ho nechat odležet do zítra nebo mohu naložit hned?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.97.68
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
dnes jsme v cca 17 hodin zabíjeli. Když chci maso naložit (na den) mám ho nechat odležet do zítra nebo mohu naložit hned?
Maso nechte odležet.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.200.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
dnes jsme v cca 17 hodin zabíjeli. Když chci maso naložit (na den) mám ho nechat odležet do zítra nebo mohu naložit hned?
Zcela jistě nechat vychladnout. Jinak, pokud mohu poradit, tak před plánovaným zpracováním nebo naložením to chce nechat klidně dva, lépe tři dny vychladit. Nejlépe zavěšené v chladu, ale když není možnost, tak dát do lednice.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.200.195
taky nechávám aspoň jeden den odležet ve vodě v lednici,ale už jsem griloval čerstvé králíky,kdy jsem nechal asi hodinku odmočit ve studené vodě poté namarinoval a v alobalu ugriloval.nejsem takový gurmán abych poznal nějaký rozdíl mezi čerstvě zabitým a odleželým králíkem.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.115.136
Děkuji za rady