Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

4.5.2013 19:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.115.136

dnes jsme v cca 17 hodin zabíjeli. Když chci maso naložit (na den) mám ho nechat odležet do zítra nebo mohu naložit hned?

Neregistrovaný uživatel

4.5.2013 20:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.97.68

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
dnes jsme v cca 17 hodin zabíjeli. Když chci maso naložit (na den) mám ho nechat odležet do zítra nebo mohu naložit hned?

Maso nechte odležet.

Neregistrovaný uživatel

5.5.2013 05:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.200.2

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
dnes jsme v cca 17 hodin zabíjeli. Když chci maso naložit (na den) mám ho nechat odležet do zítra nebo mohu naložit hned?

Zcela jistě nechat vychladnout. Jinak, pokud mohu poradit, tak před plánovaným zpracováním nebo naložením to chce nechat klidně dva, lépe tři dny vychladit. Nejlépe zavěšené v chladu, ale když není možnost, tak dát do lednice.

Neregistrovaný uživatel

5.5.2013 06:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.200.195

taky nechávám aspoň jeden den odležet ve vodě v lednici,ale už jsem griloval čerstvé králíky,kdy jsem nechal asi hodinku odmočit ve studené vodě poté namarinoval a v alobalu ugriloval.nejsem takový gurmán abych poznal nějaký rozdíl mezi čerstvě zabitým a odleželým králíkem.

Neregistrovaný uživatel

5.5.2013 07:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.115.136

Děkuji za radysmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík