Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.19.130
co udělat se starou samicí 5 roku starou
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.12.246
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
co udělat se starou samicí 5 roku starou
Sekanou nebo klobasy;-)
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.188.76
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
co udělat se starou samicí 5 roku starou
no, pokud odchovává, tak já jí nechávám v chovu
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.70.204
Pokud je dobrá matka nechávám v chovu.Jinak svíčkovou,boršč,salát,sekanou,karbanátky atd.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.19.130
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pokud je dobrá matka nechávám v chovu.Jinak svíčkovou,boršč,salát,sekanou,karbanátky atd.
každy rok měla mlady a tad jsem ji 2 připouštěl a nic . na svíčkovou už je stara ne?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.188.76
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
každy rok měla mlady a tad jsem ji 2 připouštěl a nic . na svíčkovou už je stara ne?
no, já se přiznám, že od 5. roku už nechávám dožít :o), i když nezabřezávají, ale když budete dýl marinovat, tak si myslím, že by ta svíčková neměla být problém
Jestli "vypadá dobře" a samce odmítá (ne, že nezůstane březí) tak bych ještě zkusila lépe sladit připuštění a říji.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.70.204
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
každy rok měla mlady a tad jsem ji 2 připouštěl a nic . na svíčkovou už je stara ne?
Není stará,dělám svíčkovou jedině ze starších kusů.Zabijeme,nechám odležet 3 dny v chladničce,pak na dva dny naložím do másla se zeleninou a kořením a pak dusím do měkka.Nemá chybu.Dělala jsem svíčkovou i z 10letého samce.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.207.233
Výborné je naložit na dva dny do tmavého piva a cibule a upéct
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.70.204
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Výborné je naložit na dva dny do tmavého piva a cibule a upéct
Tak to jsem ještě nezkoušela,ale vyzkouším.