Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

21.5.2013 22:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.130

co udělat se starou samicí 5 roku starou

Neregistrovaný uživatel

21.5.2013 22:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.246

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
co udělat se starou samicí 5 roku starou

Sekanou nebo klobasy;-)

Neregistrovaný uživatel

21.5.2013 22:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.188.76

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
co udělat se starou samicí 5 roku starou

no, pokud odchovává, tak já jí nechávám v chovu

Neregistrovaný uživatel

21.5.2013 22:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.204

Pokud je dobrá matka nechávám v chovu.Jinak svíčkovou,boršč,salát,sekanou,karbanátky atd.

Neregistrovaný uživatel

22.5.2013 08:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.130

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Pokud je dobrá matka nechávám v chovu.Jinak svíčkovou,boršč,salát,sekanou,karbanátky atd.

každy rok měla mlady a tad jsem ji 2 připouštěl a nic . na svíčkovou už je stara ne?

Neregistrovaný uživatel

22.5.2013 09:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.188.76

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
každy rok měla mlady a tad jsem ji 2 připouštěl a nic . na svíčkovou už je stara ne?

no, já se přiznám, že od 5. roku už nechávám dožít :o), i když nezabřezávají, ale když budete dýl marinovat, tak si myslím, že by ta svíčková neměla být problém
Jestli "vypadá dobře" a samce odmítá (ne, že nezůstane březí) tak bych ještě zkusila lépe sladit připuštění a říji.

Neregistrovaný uživatel

22.5.2013 16:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.204

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
každy rok měla mlady a tad jsem ji 2 připouštěl a nic . na svíčkovou už je stara ne?

Není stará,dělám svíčkovou jedině ze starších kusů.Zabijeme,nechám odležet 3 dny v chladničce,pak na dva dny naložím do másla se zeleninou a kořením a pak dusím do měkka.Nemá chybu.Dělala jsem svíčkovou i z 10letého samce.

Neregistrovaný uživatel

23.5.2013 12:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.207.233

Výborné je naložit na dva dny do tmavého piva a cibule a upéct

Neregistrovaný uživatel

23.5.2013 13:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.204

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Výborné je naložit na dva dny do tmavého piva a cibule a upéct

Tak to jsem ještě nezkoušela,ale vyzkouším.

Přidejte reakci

Přidat smajlík