Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

11.10.2013 20:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.100

Zdravím,
napadlo mě jestli i firmy zaměřené na chov králíků prodávají kůže. Dál jsem si říkal, že vnitřnosti králíků by mohla kafiérie zpracovat na krmnou hmotu. Vlastně u mě 40% králíka končí v hnoji.
Ahoj Petr.
smajlík

Neregistrovaný uživatel

11.10.2013 22:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.54

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zdravím,
napadlo mě jestli i firmy zaměřené na chov králíků prodávají kůže. Dál jsem si říkal, že vnitřnosti králíků by mohla kafiérie zpracovat na krmnou hmotu. Vlastně u mě 40% králíka končí v hnoji.
Ahoj Petr.
smajlík

Petře jestli sledujete tisk, nebo televizi tak by jste věděl, že v EU nelze používat do krmiv masokostní moučku z důvodu možné nákazy BSE.V domácích podmínkách si samozřejmě můžete dělat dle libosti co chcete.
Já bych ale králíka "kanibala" určitě nechtělsmajlík

Neregistrovaný uživatel

12.10.2013 07:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.50.15

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Petře jestli sledujete tisk, nebo televizi tak by jste věděl, že v EU nelze používat do krmiv masokostní moučku z důvodu možné nákazy BSE.V domácích podmínkách si samozřejmě můžete dělat dle libosti co chcete.
Já bych ale králíka "kanibala" určitě nechtělsmajlík

Nepsal jen o krmné směsi pro králiky.

Osobně vnitřnosti (játra, ledvinky..) nekonzumuji, tak je nasekám a udělám směs pro slepice a jen se zapráší.

Neregistrovaný uživatel

12.10.2013 11:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.195

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nepsal jen o krmné směsi pro králiky.

Osobně vnitřnosti (játra, ledvinky..) nekonzumuji, tak je nasekám a udělám směs pro slepice a jen se zapráší.

knedlíčky do polévky dělám z jatýrek a ledvinky si dám jako jednohubku,nicméně průmyslově vnitřnosti použít nelze a velkochovy dodávají králíka v živém ti co prodávají zabité jistě prodají i kožku ,ostatní skončí v kafilérii

Přidejte reakci

Přidat smajlík