Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.2.3
Říká se, že samec na talíři páchne. Slyšel jsem že je to sádlem, ve to pravda, je lepší ze samce sádla ořezat co nejvíce?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.91.54
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Říká se, že samec na talíři páchne. Slyšel jsem že je to sádlem, ve to pravda, je lepší ze samce sádla ořezat co nejvíce?
To je ale volovina!!
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.9.107
Asi je to stejný jak s kozlama - lidová pověra, ničím nepodložená, ale traduje se to...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.96.21
U samce je důležité pořádně ořezat pachové žlázky u ocasu.To tam potom smrdí.Sádlo je naprd u starých chovných kusů.Dává nahořklou,silně králičí pachuť.Proto je takové maso vhodnějš do klobásek než na pečení.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.96.166
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
U samce je důležité pořádně ořezat pachové žlázky u ocasu.To tam potom smrdí.Sádlo je naprd u starých chovných kusů.Dává nahořklou,silně králičí pachuť.Proto je takové maso vhodnějš do klobásek než na pečení.
Souhlas, je nutné pořádně vyříznout pachové žlázky u ocasu, sádlo rovněž poměrně pečlivě ořezávám, čerstvě zabitého králíka nechám do druhého dne v chladné místnosti ve vědru s vodou a pak teprve zamrazím či zpracuji. Výsledkem je, že maso není cítit. Toť moje praktická zkušenost.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.2.3
Děkuji
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.2.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To je ale volovina!!
Tak asi to zas taková volovina nebude mistře.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.227.42
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Souhlas, je nutné pořádně vyříznout pachové žlázky u ocasu, sádlo rovněž poměrně pečlivě ořezávám, čerstvě zabitého králíka nechám do druhého dne v chladné místnosti ve vědru s vodou a pak teprve zamrazím či zpracuji. Výsledkem je, že maso není cítit. Toť moje praktická zkušenost.
V tej vode staci,aby dobre vychladol a potom este oplachnut.Chcem vidiet,kto by samca poznal!