Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

11.2.2014 09:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.2.3

Říká se, že samec na talíři páchne. Slyšel jsem že je to sádlem, ve to pravda, je lepší ze samce sádla ořezat co nejvíce?

Neregistrovaný uživatel

11.2.2014 10:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.54

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Říká se, že samec na talíři páchne. Slyšel jsem že je to sádlem, ve to pravda, je lepší ze samce sádla ořezat co nejvíce?

To je ale volovina!!smajlík smajlík

Neregistrovaný uživatel

11.2.2014 10:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.107

Asi je to stejný jak s kozlama - lidová pověra, ničím nepodložená, ale traduje se to...

Neregistrovaný uživatel

11.2.2014 11:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.21

U samce je důležité pořádně ořezat pachové žlázky u ocasu.To tam potom smrdí.Sádlo je naprd u starých chovných kusů.Dává nahořklou,silně králičí pachuť.Proto je takové maso vhodnějš do klobásek než na pečení.

Neregistrovaný uživatel

11.2.2014 11:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.166

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
U samce je důležité pořádně ořezat pachové žlázky u ocasu.To tam potom smrdí.Sádlo je naprd u starých chovných kusů.Dává nahořklou,silně králičí pachuť.Proto je takové maso vhodnějš do klobásek než na pečení.

Souhlas, je nutné pořádně vyříznout pachové žlázky u ocasu, sádlo rovněž poměrně pečlivě ořezávám, čerstvě zabitého králíka nechám do druhého dne v chladné místnosti ve vědru s vodou a pak teprve zamrazím či zpracuji. Výsledkem je, že maso není cítit. Toť moje praktická zkušenost.

Neregistrovaný uživatel

11.2.2014 11:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.2.3

Děkuji

Neregistrovaný uživatel

11.2.2014 11:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.2.3

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
To je ale volovina!!smajlík smajlík

Tak asi to zas taková volovina nebude mistře.

Neregistrovaný uživatel

11.2.2014 12:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.227.42

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Souhlas, je nutné pořádně vyříznout pachové žlázky u ocasu, sádlo rovněž poměrně pečlivě ořezávám, čerstvě zabitého králíka nechám do druhého dne v chladné místnosti ve vědru s vodou a pak teprve zamrazím či zpracuji. Výsledkem je, že maso není cítit. Toť moje praktická zkušenost.

smajlíkV tej vode staci,aby dobre vychladol a potom este oplachnut.Chcem vidiet,kto by samca poznal!

Přidejte reakci

Přidat smajlík