Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

22.4.2014 21:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.130

Mám dotaz prosím, byl jsem u veterináře z králikem a ten usoudil že má Pasteurelózu a že léčení je zdlouhavé a často se znovu vrací, nakonec při mojí nerozhodnosti či léčit nebo né se usmála a řekla : tak ji upečte , tak se ptám , je to kjídlu takovéto maso ? ví to prosím někdo?

Neregistrovaný uživatel

24.4.2014 09:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.102

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Mám dotaz prosím, byl jsem u veterináře z králikem a ten usoudil že má Pasteurelózu a že léčení je zdlouhavé a často se znovu vrací, nakonec při mojí nerozhodnosti či léčit nebo né se usmála a řekla : tak ji upečte , tak se ptám , je to kjídlu takovéto maso ? ví to prosím někdo?

To tepelná úprava je tepelná úprava, to nepřežije nic.

Neregistrovaný uživatel

24.4.2014 15:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.188.76

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
To tepelná úprava je tepelná úprava, to nepřežije nic.

no možná bych jenom nedělala řízky, ale králíka naložila do marinády nebo podusila v omáčce, přecejen by to maso mohlo mít horší vlastnosti (být tužší, méně výrazné apod).

Neregistrovaný uživatel

24.4.2014 21:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.130

Děkuji za názorysmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík