Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.92.130
Mám dotaz prosím, byl jsem u veterináře z králikem a ten usoudil že má Pasteurelózu a že léčení je zdlouhavé a často se znovu vrací, nakonec při mojí nerozhodnosti či léčit nebo né se usmála a řekla : tak ji upečte , tak se ptám , je to kjídlu takovéto maso ? ví to prosím někdo?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.27.102
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mám dotaz prosím, byl jsem u veterináře z králikem a ten usoudil že má Pasteurelózu a že léčení je zdlouhavé a často se znovu vrací, nakonec při mojí nerozhodnosti či léčit nebo né se usmála a řekla : tak ji upečte , tak se ptám , je to kjídlu takovéto maso ? ví to prosím někdo?
To tepelná úprava je tepelná úprava, to nepřežije nic.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.188.76
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To tepelná úprava je tepelná úprava, to nepřežije nic.
no možná bych jenom nedělala řízky, ale králíka naložila do marinády nebo podusila v omáčce, přecejen by to maso mohlo mít horší vlastnosti (být tužší, méně výrazné apod).
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.92.130
Děkuji za názory