Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.85
Ahojky,nemáte někdo nějaký dobrý recept na králíka??máme jich nějak moc a už mě nenapadá jak je upravovat!!to už jim králíka pomalu 3xtýdně!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.218.108
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahojky,nemáte někdo nějaký dobrý recept na králíka??máme jich nějak moc a už mě nenapadá jak je upravovat!!to už jim králíka pomalu 3xtýdně!
vykostit zadní kýty a udělat rolády. Naplnit vaječinou se salámem, nebo cibulkou, paprikou nebo čímkoliv. Zarolovat, zajistit provázkem, úplně nejlepší je obalit bránicí(vepřovou), to potom není roláda suchá. Dát péct.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.93
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahojky,nemáte někdo nějaký dobrý recept na králíka??máme jich nějak moc a už mě nenapadá jak je upravovat!!to už jim králíka pomalu 3xtýdně!
Klobásy s přídavkem bůčku se Vám asi nezprotiví a kdyby ano, napište já je od Vás odeberu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.227
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Klobásy s přídavkem bůčku se Vám asi nezprotiví a kdyby ano, napište já je od Vás odeberu.
To zní dobře.Máte na jejich výrobu recept?jsem schopná klobásky vyrobit i v domácích podmínkách?Myslím tím, že nejsem žádný profesionální řezník.Taky mám plný mražák králíků a už nevím na jaký způsob je dělatDíky Jana
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.162.142
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Klobásy s přídavkem bůčku se Vám asi nezprotiví a kdyby ano, napište já je od Vás odeberu.
ty klobásky by mě taky zajímaly Já tedy z předků dělám většinou svíčkovou, když to naložíte na dva tři dny do zeleniny, tak ani nepoznáte, že je omajda z králíka. No to hlavní maso peču a peču a peču ... a nebo jsme je taky udili, a to bylo žrádýlko
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.208.7
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ty klobásky by mě taky zajímaly Já tedy z předků dělám většinou svíčkovou, když to naložíte na dva tři dny do zeleniny, tak ani nepoznáte, že je omajda z králíka. No to hlavní maso peču a peču a peču ... a nebo jsme je taky udili, a to bylo žrádýlko
můj dědeček dělával tlačenku z králičího, jejda ta ale byla !!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.166
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ty klobásky by mě taky zajímaly Já tedy z předků dělám většinou svíčkovou, když to naložíte na dva tři dny do zeleniny, tak ani nepoznáte, že je omajda z králíka. No to hlavní maso peču a peču a peču ... a nebo jsme je taky udili, a to bylo žrádýlko
údili ? nebolo to suché ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.93
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To zní dobře.Máte na jejich výrobu recept?jsem schopná klobásky vyrobit i v domácích podmínkách?Myslím tím, že nejsem žádný profesionální řezník.Taky mám plný mražák králíků a už nevím na jaký způsob je dělatDíky Jana
Nejlépe si je nechte jednou udělat, protože nejde jen o to, kolik se dává koření, ale je třeba to dobře zapracovat, aby držely pohromadě. Bůček proto, aby nebyly suché. Poměr na 10kg hmoty je asi 2% soli, sáček pepře, půl sáčku kmínu a hrstka česneku. Pokud nechcete moc pikantní, uberete trochu pepře, může se přidat i mletá paprika. I kdyba se Vám hned napoprvé něco nepodařilo, věřte, že nic nezbude.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.206
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
údili ? nebolo to suché ?
Jejda - jak se Vám může přejíst masko z králíka, když se dá upravovat na tisíce způsobů? Už jste zkoušeli dělat z vykostěného králíka čínu? Je super. Stejně tak jsou prima králičí rarášky, které jsem většinou dělala z kuřecího, ale jdou dělat právě i z králičího masa,. Udělat si karbanátky, sekanou, čivabčiči - no jedním slovem, těch možností je neskutečně mnoho. Já s králičím masem zacházím jako s hovězím či vepřovým. A na česneku jako jehněčí s příchutí majoránky? Nedá se přejízt. A pak nikdo z rodiny nemusí vědět, že večeře či oběd je z králíka. Většinou, když je maso vykostěné, se to ani nedá poznat.