Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

10.1.2007 18:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.85

Ahojky,nemáte někdo nějaký dobrý recept na králíka??máme jich nějak moc a už mě nenapadá jak je upravovat!!to už jim králíka pomalu 3xtýdně!

Neregistrovaný uživatel

11.1.2007 09:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.218.108

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahojky,nemáte někdo nějaký dobrý recept na králíka??máme jich nějak moc a už mě nenapadá jak je upravovat!!to už jim králíka pomalu 3xtýdně!

vykostit zadní kýty a udělat rolády. Naplnit vaječinou se salámem, nebo cibulkou, paprikou nebo čímkoliv. Zarolovat, zajistit provázkem, úplně nejlepší je obalit bránicí(vepřovou), to potom není roláda suchá. Dát péct.

Neregistrovaný uživatel

12.1.2007 06:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.93

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahojky,nemáte někdo nějaký dobrý recept na králíka??máme jich nějak moc a už mě nenapadá jak je upravovat!!to už jim králíka pomalu 3xtýdně!

Klobásy s přídavkem bůčku se Vám asi nezprotiví a kdyby ano, napište já je od Vás odeberu.

Neregistrovaný uživatel

12.1.2007 09:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.227

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Klobásy s přídavkem bůčku se Vám asi nezprotiví a kdyby ano, napište já je od Vás odeberu.

To zní dobře.Máte na jejich výrobu recept?jsem schopná klobásky vyrobit i v domácích podmínkách?Myslím tím, že nejsem žádný profesionální řezník.Taky mám plný mražák králíků a už nevím na jaký způsob je dělatDíky Jana

Neregistrovaný uživatel

12.1.2007 10:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.162.142

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Klobásy s přídavkem bůčku se Vám asi nezprotiví a kdyby ano, napište já je od Vás odeberu.

ty klobásky by mě taky zajímaly Já tedy z předků dělám většinou svíčkovou, když to naložíte na dva tři dny do zeleniny, tak ani nepoznáte, že je omajda z králíka. No to hlavní maso peču a peču a peču ... a nebo jsme je taky udili, a to bylo žrádýlko

Neregistrovaný uživatel

12.1.2007 11:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.208.7

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
ty klobásky by mě taky zajímaly Já tedy z předků dělám většinou svíčkovou, když to naložíte na dva tři dny do zeleniny, tak ani nepoznáte, že je omajda z králíka. No to hlavní maso peču a peču a peču ... a nebo jsme je taky udili, a to bylo žrádýlko

můj dědeček dělával tlačenku z králičího, jejda ta ale byla !!!

Neregistrovaný uživatel

12.1.2007 13:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.166

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
ty klobásky by mě taky zajímaly Já tedy z předků dělám většinou svíčkovou, když to naložíte na dva tři dny do zeleniny, tak ani nepoznáte, že je omajda z králíka. No to hlavní maso peču a peču a peču ... a nebo jsme je taky udili, a to bylo žrádýlko

údili ? nebolo to suché ?

Neregistrovaný uživatel

12.1.2007 13:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.93

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
To zní dobře.Máte na jejich výrobu recept?jsem schopná klobásky vyrobit i v domácích podmínkách?Myslím tím, že nejsem žádný profesionální řezník.Taky mám plný mražák králíků a už nevím na jaký způsob je dělatDíky Jana

Nejlépe si je nechte jednou udělat, protože nejde jen o to, kolik se dává koření, ale je třeba to dobře zapracovat, aby držely pohromadě. Bůček proto, aby nebyly suché. Poměr na 10kg hmoty je asi 2% soli, sáček pepře, půl sáčku kmínu a hrstka česneku. Pokud nechcete moc pikantní, uberete trochu pepře, může se přidat i mletá paprika. I kdyba se Vám hned napoprvé něco nepodařilo, věřte, že nic nezbude.

Neregistrovaný uživatel

12.1.2007 22:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.206

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
údili ? nebolo to suché ?

Jejda - jak se Vám může přejíst masko z králíka, když se dá upravovat na tisíce způsobů? Už jste zkoušeli dělat z vykostěného králíka čínu? Je super. Stejně tak jsou prima králičí rarášky, které jsem většinou dělala z kuřecího, ale jdou dělat právě i z králičího masa,. Udělat si karbanátky, sekanou, čivabčiči - no jedním slovem, těch možností je neskutečně mnoho. Já s králičím masem zacházím jako s hovězím či vepřovým. A na česneku jako jehněčí s příchutí majoránky? Nedá se přejízt. A pak nikdo z rodiny nemusí vědět, že večeře či oběd je z králíka. Většinou, když je maso vykostěné, se to ani nedá poznat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík