Nafouklé tlusté střevo

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

23.3.2007 09:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.49

Vážení přátelé,asi po třetí se mě stalo,když jsem zabíjel králíky,že měli nafouknuté /zavzdušněné/ tlusté střevo / asi 15 cm před konečníkem ,průměr až 1.5 cm/.Krmím seno,ječmen,granule,vodu.
Děkuji za radu.Jarda

Neregistrovaný uživatel

23.3.2007 11:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.227

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Vážení přátelé,asi po třetí se mě stalo,když jsem zabíjel králíky,že měli nafouknuté /zavzdušněné/ tlusté střevo / asi 15 cm před konečníkem ,průměr až 1.5 cm/.Krmím seno,ječmen,granule,vodu.
Děkuji za radu.Jarda

Plynatost střev,enterikolitida atd.Nepopisujete další příznaky.Ponky

Neregistrovaný uživatel

24.3.2007 08:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.94

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Vážení přátelé,asi po třetí se mě stalo,když jsem zabíjel králíky,že měli nafouknuté /zavzdušněné/ tlusté střevo / asi 15 cm před konečníkem ,průměr až 1.5 cm/.Krmím seno,ječmen,granule,vodu.
Děkuji za radu.Jarda

Pokud byli zdraví nic se neděje. Krmíte dobře a střevo se může nafouknout po smrti králíka. Jakmile vyhasne život, uvolní se svěrače(konečník) a v závěsu za zadní nožky se břišní orgány natlačí na plíce, čímž vznikne v břiše podtlak. Je-li uvolněný svěrač konečníku, střevo nasaje vzduch. Pokud ovšem králík má jakékoliv příznaky nemoci, tak ho asi nezabíjíte na maso, ale to byste musel onemocnění popsat. Zraví J.G.

Neregistrovaný uživatel

25.3.2007 09:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.236

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Vážení přátelé,asi po třetí se mě stalo,když jsem zabíjel králíky,že měli nafouknuté /zavzdušněné/ tlusté střevo / asi 15 cm před konečníkem ,průměr až 1.5 cm/.Krmím seno,ječmen,granule,vodu.
Děkuji za radu.Jarda

VRAZI!!!

Neregistrovaný uživatel

30.3.2007 12:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.72

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
VRAZI!!!

Králík je jateční zvíře a vám taky maso na tácku neroste samo.A konec diskuze. Renata

Přidejte reakci

Přidat smajlík