Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

17.4.2007 12:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.254

...skúšal niekto naložiť kúsky králičieho mäsa ( uvareného ) do nieakého nálevu ? následne sterilizovať alebo podobné experimenty , a kulinárske praktiky ?

Neregistrovaný uživatel

18.4.2007 09:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.88.39

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
...skúšal niekto naložiť kúsky králičieho mäsa ( uvareného ) do nieakého nálevu ? následne sterilizovať alebo podobné experimenty , a kulinárske praktiky ?

Z králičího masa dělám všechno, co mě napadne - včetně marinování a různých specialit. Maso je výborné.

Neregistrovaný uživatel

18.4.2007 11:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.67

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Z králičího masa dělám všechno, co mě napadne - včetně marinování a různých specialit. Maso je výborné.

.... to mi je jasné v pohode aj ja, len sa pýtam na nieaké " konzervovanie" v nieakom náleve a následné sterilizovanie. ( ? ) niečo podobné som jedol z rýb naložené v oleji. teraz neviem či skúsiť mäso klasicky vo vode uvariť a dať do pohára s nieakým nálevom, alebo ako , a či mi to vydrží nieaký ten čas, alebo čo proste niečo také mám chuť vyskúšať a preto sa pýtam na mieaké konkretne skúsenosti so zaváraním mäsa v pohári ( ? )

Přidejte reakci

Přidat smajlík