Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.93.209
Kto má nejaký dobrý recept na kuchynskú úpravu králika ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.72
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kto má nejaký dobrý recept na kuchynskú úpravu králika ?
Na zelenině. Králíka naporcuji a peču na mrkvi,celeru , petrželi . Použiji ještě bobkový list, pepř,nové koření,můžete přidat jalovec a samozřejmě sůl.Ještě jsem zapomněla na cibuli a kdo má rád tak může přidat česnek.Ke králíkovi můžete přidat i kus bůčku,podlijete ,přiklopíte a pečete. Je to opravdu výborné. Chválí to i strávníci,kteří zrovna nestojí o zeleninu. Dobrou chuť. Renata
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.74
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Na zelenině. Králíka naporcuji a peču na mrkvi,celeru , petrželi . Použiji ještě bobkový list, pepř,nové koření,můžete přidat jalovec a samozřejmě sůl.Ještě jsem zapomněla na cibuli a kdo má rád tak může přidat česnek.Ke králíkovi můžete přidat i kus bůčku,podlijete ,přiklopíte a pečete. Je to opravdu výborné. Chválí to i strávníci,kteří zrovna nestojí o zeleninu. Dobrou chuť. Renata
zadní nohy vykostit (můžu vykostit i hřbet), maso nakrájert na kostičky, osmahnout na oleji, vhodit jednu cibuli na kolečka a mírně podlít, pak dusit. Až bude maso měkké, vmíchat kečup, a pórek na kolečka, osolit, mírně přisladit. Už jen 2 minuty podusit a vypnout. Podávám s rýží. Ňam, ňam. To na zelenině znám a taky super.
Zbytek částí králíka udělám např. na bílou smetanovou omáčku.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.74
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
zadní nohy vykostit (můžu vykostit i hřbet), maso nakrájert na kostičky, osmahnout na oleji, vhodit jednu cibuli na kolečka a mírně podlít, pak dusit. Až bude maso měkké, vmíchat kečup, a pórek na kolečka, osolit, mírně přisladit. Už jen 2 minuty podusit a vypnout. Podávám s rýží. Ňam, ňam. To na zelenině znám a taky super.
Zbytek částí králíka udělám např. na bílou smetanovou omáčku.
Tchýně dělá králíka normálně jako na svíčkovou, není to hovězí, ale také dobré. Ke králíkovy,vždy ať ho dělám jakkoliv, přidávám kousek špeku, dostane super chuť a maso je narůžovělé.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.206
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tchýně dělá králíka normálně jako na svíčkovou, není to hovězí, ale také dobré. Ke králíkovy,vždy ať ho dělám jakkoliv, přidávám kousek špeku, dostane super chuť a maso je narůžovělé.
Králík jde dělat na xzpůsobů. Zkuste jej jako čínu: já si vykostím nějaký ten hřbet, pak to nakrájím na kousky a klasicky naložím do solamylu, trochy vody a vajíčka. Palk rychle orestuji a přidám koření dle chuti, zeleninu také podle momentální nabídky - většinou je to paprika, pórek, sojové klíčky, černé houby, sojová omáčka. Jeden den se to naloží a druhý den je večeře během půl hodinky hotová. Maso je krásně měkké.
Nebo vykostím zadní nohy, přes mikroten.sáček je rozklepu a naplním je stejně jako klasické ptáčky z hovězího. I postup volím stejný.
Taková ta bláná pod břichem - tu moc nikdo nechce jíst a tak ji vždy odříznu, posypu kořením, položím plátek šunky nebo jinou uzeninu, položím plátek sýra, máznu trochu ostrou hzořčicí, zabalím - udělám z toho takový malý balíček. A když se ještě položí kousek nivy.....Většinou je po třech zabalím do alobalu tak, aby nevytekla šťáva a dám péct. Jo, zapomněla jsem: když je položím na alobal, tak než je zabalím, tak je pokapu trochou olivového oleje.
Dokonce jsem je nakládala jako rarášky z kuřecího masa - jen jsem jej nechala naložen o den déle - maso bylo stejně křehké a každý myslel, že je to krůta.
Těch receptů je víc než dost. Jasně, že se všude používá sůl.Jitka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.85
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Králík jde dělat na xzpůsobů. Zkuste jej jako čínu: já si vykostím nějaký ten hřbet, pak to nakrájím na kousky a klasicky naložím do solamylu, trochy vody a vajíčka. Palk rychle orestuji a přidám koření dle chuti, zeleninu také podle momentální nabídky - většinou je to paprika, pórek, sojové klíčky, černé houby, sojová omáčka. Jeden den se to naloží a druhý den je večeře během půl hodinky hotová. Maso je krásně měkké.
Nebo vykostím zadní nohy, přes mikroten.sáček je rozklepu a naplním je stejně jako klasické ptáčky z hovězího. I postup volím stejný.
Taková ta bláná pod břichem - tu moc nikdo nechce jíst a tak ji vždy odříznu, posypu kořením, položím plátek šunky nebo jinou uzeninu, položím plátek sýra, máznu trochu ostrou hzořčicí, zabalím - udělám z toho takový malý balíček. A když se ještě položí kousek nivy.....Většinou je po třech zabalím do alobalu tak, aby nevytekla šťáva a dám péct. Jo, zapomněla jsem: když je položím na alobal, tak než je zabalím, tak je pokapu trochou olivového oleje.
Dokonce jsem je nakládala jako rarášky z kuřecího masa - jen jsem jej nechala naložen o den déle - maso bylo stejně křehké a každý myslel, že je to krůta.
Těch receptů je víc než dost. Jasně, že se všude používá sůl.Jitka
Máma ta to vykostí a dělá jako řízky..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.45
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kto má nejaký dobrý recept na kuchynskú úpravu králika ?
Když máš králíků, že nevíš co s masem (není ti ho líto), tak se z něj dá dělat úplně cokoliv - řízky, guláš, ražničí, sekaná, svíčková, vykoštěné zadní kýty naplním jako roládu a pro jistotu zabalím do bránice a upeču, z těch blan na břiše dělám ptáčky, holandské řízky, prostě cokoliv. Pokud máš jenom nějakého sem tam, tak uděláš samozřejmě jenom nějakou mňamku.