Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

5.1.2008 18:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.230

DAjte nejaký dobrý recept na králika, nielen na smotane, sviečková.....

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 09:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.165.35

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
DAjte nejaký dobrý recept na králika, nielen na smotane, sviečková.....

normální klasika upéct v pekáči z bučkem neni potom takový vysušený nebo udělat čínu ta je taky super

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 10:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.82

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
normální klasika upéct v pekáči z bučkem neni potom takový vysušený nebo udělat čínu ta je taky super

projeďte diskuzi zpět, asi 3 měsíce zpátky. Řešili jsme tu uzeného králíka, podívejte se na kozy, moderka, téma Jak vyvolat v rodině klusavku a slitavku.
Zcela obecně králičí z maldých (do půl roku starých) králíků můžete použít stejně jako kuřecí, staré králíky naložit jako zvěřinu, nebo pomlít do sekané, udělat klobásy. Zapojte fantazii a nebojte se experimentu

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 12:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.79

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
projeďte diskuzi zpět, asi 3 měsíce zpátky. Řešili jsme tu uzeného králíka, podívejte se na kozy, moderka, téma Jak vyvolat v rodině klusavku a slitavku.
Zcela obecně králičí z maldých (do půl roku starých) králíků můžete použít stejně jako kuřecí, staré králíky naložit jako zvěřinu, nebo pomlít do sekané, udělat klobásy. Zapojte fantazii a nebojte se experimentu

Tak já teď dělala tenhle a fakt výborný.
Pytlácký králík: Ingredience: marináda - 2 lžíce oleje, tymián, mletý bílý pepř, 2 stroužky česneku, petrželka
hladká mouka, cibule, čerstvé ( sušené ) houby, brambory na čtvrtky, plátky slaniny, vývar 1 kostka masoxu, smetana.
Postup přípravy: Maso naporcujeme, potřeme marinádou, kterou vyrobíme rozetřením všech ingrediencí, necháme přikryté v chladu přes noc. Pak poprášíme moukou, naskládáme do vymazaného pekáčku, posypeme cibulí, plátky hub ( sušené jsem přes noc namočila, nebo stačí krátce povařit ), bramborami a poklademe slaninou. Pečeme přikryté asi 1/2 hodiny, pak podlijeme vývarem smíchaným se smetanou a pečeme, dokud se tekutina nevsákne. Ke konci odkryjeme, aby se opekla slanina.
Pokud již tento recept znáte tak jistě potvrdíte, že je to ňamka. Jinak já jsem to dělala z králíka 3,5kg tak jsem té marinády udělala poměrně více. Myslím, že ta je tak na králíka 1,5kg. A naše rodina má ráda česnek tak jsem dala přes půl paličky. Přeji dobrou chuť a hezkou neděli. Petra

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 12:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.165.35

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak já teď dělala tenhle a fakt výborný.
Pytlácký králík: Ingredience: marináda - 2 lžíce oleje, tymián, mletý bílý pepř, 2 stroužky česneku, petrželka
hladká mouka, cibule, čerstvé ( sušené ) houby, brambory na čtvrtky, plátky slaniny, vývar 1 kostka masoxu, smetana.
Postup přípravy: Maso naporcujeme, potřeme marinádou, kterou vyrobíme rozetřením všech ingrediencí, necháme přikryté v chladu přes noc. Pak poprášíme moukou, naskládáme do vymazaného pekáčku, posypeme cibulí, plátky hub ( sušené jsem přes noc namočila, nebo stačí krátce povařit ), bramborami a poklademe slaninou. Pečeme přikryté asi 1/2 hodiny, pak podlijeme vývarem smíchaným se smetanou a pečeme, dokud se tekutina nevsákne. Ke konci odkryjeme, aby se opekla slanina.
Pokud již tento recept znáte tak jistě potvrdíte, že je to ňamka. Jinak já jsem to dělala z králíka 3,5kg tak jsem té marinády udělala poměrně více. Myslím, že ta je tak na králíka 1,5kg. A naše rodina má ráda česnek tak jsem dala přes půl paličky. Přeji dobrou chuť a hezkou neděli. Petra

tak třeba ja používám na uzeni hlavně starší chovné králiky maso klasicky naložím do pajcu a když je hotove tak před uzením kralika nemyji ale ponořím ho na 3 minuty do vařici vody pak ho dám udit a udit to snad vite jak přeji dobrou chut. DAN

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 18:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.85

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
DAjte nejaký dobrý recept na králika, nielen na smotane, sviečková.....

My děláme obalovaného králíka v trojobalu jako řízek. A nebo pečeného se zeleninou..

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 19:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.230

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak já teď dělala tenhle a fakt výborný.
Pytlácký králík: Ingredience: marináda - 2 lžíce oleje, tymián, mletý bílý pepř, 2 stroužky česneku, petrželka
hladká mouka, cibule, čerstvé ( sušené ) houby, brambory na čtvrtky, plátky slaniny, vývar 1 kostka masoxu, smetana.
Postup přípravy: Maso naporcujeme, potřeme marinádou, kterou vyrobíme rozetřením všech ingrediencí, necháme přikryté v chladu přes noc. Pak poprášíme moukou, naskládáme do vymazaného pekáčku, posypeme cibulí, plátky hub ( sušené jsem přes noc namočila, nebo stačí krátce povařit ), bramborami a poklademe slaninou. Pečeme přikryté asi 1/2 hodiny, pak podlijeme vývarem smíchaným se smetanou a pečeme, dokud se tekutina nevsákne. Ke konci odkryjeme, aby se opekla slanina.
Pokud již tento recept znáte tak jistě potvrdíte, že je to ňamka. Jinak já jsem to dělala z králíka 3,5kg tak jsem té marinády udělala poměrně více. Myslím, že ta je tak na králíka 1,5kg. A naše rodina má ráda česnek tak jsem dala přes půl paličky. Přeji dobrou chuť a hezkou neděli. Petra

Vdaka, toto naozaj skúsim

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 20:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.44.147

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
DAjte nejaký dobrý recept na králika, nielen na smotane, sviečková.....

Ugrilovat místo kuřete - kdo jednou zkusí........musí být ale mladý atak do 3 kg

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 20:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.230

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ugrilovat místo kuřete - kdo jednou zkusí........musí být ale mladý atak do 3 kg

ako ugrilovať ? nie je to suché ? alebo v alobale ? žena robila také alobalové balíčky, ako živánsku:králičie mäso,zemaiky, cibuľa, slaninka....pokoreniť, posoliť, dávame aj rozmarín...mňam

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 23:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.165.35

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
ako ugrilovať ? nie je to suché ? alebo v alobale ? žena robila také alobalové balíčky, ako živánsku:králičie mäso,zemaiky, cibuľa, slaninka....pokoreniť, posoliť, dávame aj rozmarín...mňam

NECHTE TOHO JAK TO ČTU TAK MÁM HLAD A ZBÍHAJ SE MI SLINY

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 06:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.93

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
ako ugrilovať ? nie je to suché ? alebo v alobale ? žena robila také alobalové balíčky, ako živánsku:králičie mäso,zemaiky, cibuľa, slaninka....pokoreniť, posoliť, dávame aj rozmarín...mňam

Bez alobalu, venku na otočném grilu.

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 06:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.85

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
ako ugrilovať ? nie je to suché ? alebo v alobale ? žena robila také alobalové balíčky, ako živánsku:králičie mäso,zemaiky, cibuľa, slaninka....pokoreniť, posoliť, dávame aj rozmarín...mňam

Když jsem byl menší tak jsme ho prošpekovávali a to co se špekem jsme dělali i s brambory(probramborovávali)..teď už králíka negrilujeme..

Neregistrovaný uživatel

10.1.2008 22:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.82

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Když jsem byl menší tak jsme ho prošpekovávali a to co se špekem jsme dělali i s brambory(probramborovávali)..teď už králíka negrilujeme..

dneska jsem pekla hřbet (jsme dva ke stolu, tak už při zabíjení porcuji do mrazáku zvlášť stehna a hlavy, hřbety nechávám i s bokovinkou). Maso jsem prošpikovala plátky česneku a do bříška jsem zašila nožičku klobásy a trochu míchaných vajíček. Pekla jsem obalené tenoučkými plátky špeku a pocukrované rozmarýnovými lístky. Manžel nad králičím většinou brblá a nějak nemá hlad, ale tohle mu zmizelo z talíře pomalu i s kostma a rychlostí světla. Myslela jsem, že mi zbyde na zítra k obědu. Nee. Nezbylo

Neregistrovaný uživatel

13.1.2008 13:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.213

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
dneska jsem pekla hřbet (jsme dva ke stolu, tak už při zabíjení porcuji do mrazáku zvlášť stehna a hlavy, hřbety nechávám i s bokovinkou). Maso jsem prošpikovala plátky česneku a do bříška jsem zašila nožičku klobásy a trochu míchaných vajíček. Pekla jsem obalené tenoučkými plátky špeku a pocukrované rozmarýnovými lístky. Manžel nad králičím většinou brblá a nějak nemá hlad, ale tohle mu zmizelo z talíře pomalu i s kostma a rychlostí světla. Myslela jsem, že mi zbyde na zítra k obědu. Nee. Nezbylo

Dnes som robil ražniči. Dal som asi 50% bravčového pliecka a 50% králičieho chrbta, tým pádom troška viac slaninky ako obyčajne.... MŇAM !!!!!!

Neregistrovaný uživatel

19.1.2008 17:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.111.1

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
DAjte nejaký dobrý recept na králika, nielen na smotane, sviečková.....

Doporučuji všem tuhle online kuchařku, je tam plno receptů, nejen na králíka, vlastně na všechno: http://recepty.atlas.cz/.

Přidejte reakci

Přidat smajlík