Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.75.96
Nedeľný obed !!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.79.204
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nedeľný obed !!!!
Na perkelt je lepší hovězí nebo vepřové, králík je nejlepší s knedlíkem a zelím.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.225
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Na perkelt je lepší hovězí nebo vepřové, králík je nejlepší s knedlíkem a zelím.
S knedľou a kapustou ? nie je králik na to suchý ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.1
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
S knedľou a kapustou ? nie je králik na to suchý ?
No pokud ho pečete jako naše babička pěkně prošpikovaného a s bučkem/může být i uzený/ tak to je super! Z králíka uděláte všechno ! Honza mčf
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.225
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No pokud ho pečete jako naše babička pěkně prošpikovaného a s bučkem/může být i uzený/ tak to je super! Z králíka uděláte všechno ! Honza mčf
Všetko ? Aj benzín ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.82
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Všetko ? Aj benzín ?
kdo si počká, ten se dočká i ropy a následně benzínu z králíka. Stačí neházet úhyny do hnoje, ale do nepropustné jímky a tam bez přístupu vzduchu......pár století......nechat uzrát........ a taky teplotu a tlak nechat působit........
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.1
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
kdo si počká, ten se dočká i ropy a následně benzínu z králíka. Stačí neházet úhyny do hnoje, ale do nepropustné jímky a tam bez přístupu vzduchu......pár století......nechat uzrát........ a taky teplotu a tlak nechat působit........
No možná by to stálo i za úvahu při taženích mxt a kokcidie