Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

28.12.2008 19:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.187.159

Jaké zvolit masné plemeno ze středních králiků? Měli jsme Vídeňské šedé - ale králíci mají tuhé maso .

Neregistrovaný uživatel

28.12.2008 21:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.205

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jaké zvolit masné plemeno ze středních králiků? Měli jsme Vídeňské šedé - ale králíci mají tuhé maso .

ja zežeru vše koukam na kvantitu ale žena jedla poprve belgického obra stáři 7 měsícu a velice si pochvalovala maso bylo měkoučke a jemné a když to řekla moja robka tak na tom neco bude nebyl tučný a masičko se rozpadávalo pěkne od kosti no necham toho bo sem dostal hlad jinak kvalita masa je i podle kvality krmení. Dan

Neregistrovaný uživatel

4.1.2009 18:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.207.242

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
ja zežeru vše koukam na kvantitu ale žena jedla poprve belgického obra stáři 7 měsícu a velice si pochvalovala maso bylo měkoučke a jemné a když to řekla moja robka tak na tom neco bude nebyl tučný a masičko se rozpadávalo pěkne od kosti no necham toho bo sem dostal hlad jinak kvalita masa je i podle kvality krmení. Dan

zaujímavé, takéto niečo čítam prvýkrát. Pokiaľ viem tak kvalitou je belgický obor odsudzovaný, nakoľko veľký telesný rámec si vyžaduje aj dlhé svalové vlákna a naopak za najkvalitnejšie maso sa považuje to z malých plemien. Osobne som ešte belgického nejedol ale mal som možnosť skúsiť činčilu malú a z laického pohladu si dovolím tvrdiť, že tam je citeľný rozdiel.Šefri

Přidejte reakci

Přidat smajlík