Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

9.1.2010 11:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.170.71

Zkoušel sis ty vrahu někdy ochutnat králíka na česneku.Hned by jsi dal téma prodejte mě králíka na zabití dobrou chut´

Neregistrovaný uživatel

9.1.2010 11:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.26

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zkoušel sis ty vrahu někdy ochutnat králíka na česneku.Hned by jsi dal téma prodejte mě králíka na zabití dobrou chut´

Na česneku není špatnej, ale osobně mám radši svíčkovou, nebo jiný recept, který jsem osobně upravil - králíka na švestkách a víně - opravdu vynikající. Příprava je jako u svíčkové - na 3 dny naložit králíka se švestkami, hruškami a zalít vínem + koření (pepř, nové koření, bobkáč), špek, atd. S vínem opravdu nešetříme, já to tak mám rád, někomu ten silný nádech vína enmusí chutnat! Po třech dnech upečeme, všechno kromě masa hodíme do mixéru, propasírujeme, dochutíme, zahustíme moukou a přidáme smetanu. Opravdu vynikající! Samozřejmě komu stačí na talíři jen trochu omáčky (já musim mít plnej hrnec ) a nemusí zrovna smetanu, nemusí po pasírování směs tolik zahušťovat a přidávat smětanu, ale pouze dochutit, např. vhodnou marmeládou

M.V.

Neregistrovaný uživatel

9.1.2010 12:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.170.71

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Na česneku není špatnej, ale osobně mám radši svíčkovou, nebo jiný recept, který jsem osobně upravil - králíka na švestkách a víně - opravdu vynikající. Příprava je jako u svíčkové - na 3 dny naložit králíka se švestkami, hruškami a zalít vínem + koření (pepř, nové koření, bobkáč), špek, atd. S vínem opravdu nešetříme, já to tak mám rád, někomu ten silný nádech vína enmusí chutnat! Po třech dnech upečeme, všechno kromě masa hodíme do mixéru, propasírujeme, dochutíme, zahustíme moukou a přidáme smetanu. Opravdu vynikající! Samozřejmě komu stačí na talíři jen trochu omáčky (já musim mít plnej hrnec ) a nemusí zrovna smetanu, nemusí po pasírování směs tolik zahušťovat a přidávat smětanu, ale pouze dochutit, např. vhodnou marmeládou

M.V.

Neregistrovaný uživatel

10.1.2010 10:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.71

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Na česneku není špatnej, ale osobně mám radši svíčkovou, nebo jiný recept, který jsem osobně upravil - králíka na švestkách a víně - opravdu vynikající. Příprava je jako u svíčkové - na 3 dny naložit králíka se švestkami, hruškami a zalít vínem + koření (pepř, nové koření, bobkáč), špek, atd. S vínem opravdu nešetříme, já to tak mám rád, někomu ten silný nádech vína enmusí chutnat! Po třech dnech upečeme, všechno kromě masa hodíme do mixéru, propasírujeme, dochutíme, zahustíme moukou a přidáme smetanu. Opravdu vynikající! Samozřejmě komu stačí na talíři jen trochu omáčky (já musim mít plnej hrnec ) a nemusí zrovna smetanu, nemusí po pasírování směs tolik zahušťovat a přidávat smětanu, ale pouze dochutit, např. vhodnou marmeládou

M.V.

Můžou bejt ty švestky a hrušky zavařené, nebo musí být čerstvé?A to víno červené nebo bílé?EHa

Neregistrovaný uživatel

10.1.2010 11:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.26

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Můžou bejt ty švestky a hrušky zavařené, nebo musí být čerstvé?A to víno červené nebo bílé?EHa

Já sem to dělal ze zavařenejch, v listopadu už čerstvý nebyly! Těch švestek dávám o polovinu víc než hrušek. Víno červené, měl sem tam víc než 3dl a pro některý to bylo moc, já bych moch mít klidně i víc

M.V.

Neregistrovaný uživatel

10.1.2010 15:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.5

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Já sem to dělal ze zavařenejch, v listopadu už čerstvý nebyly! Těch švestek dávám o polovinu víc než hrušek. Víno červené, měl sem tam víc než 3dl a pro některý to bylo moc, já bych moch mít klidně i víc

M.V.

no jo, ale to pak člověk si dá 1-2 porce a nemůže po obědě za volant cooo??

Neregistrovaný uživatel

10.1.2010 17:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.26

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
no jo, ale to pak člověk si dá 1-2 porce a nemůže po obědě za volant cooo??

Asi to tak bude Samozřejmě s tim musíte počítat u každého jídla, kde je alkohol, ale tady je to dost cítit. Já osobně víno nemám až zas tak rád, ale při vaření jim nešetřim

M.V.

Neregistrovaný uživatel

11.1.2010 10:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.127.234

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Asi to tak bude Samozřejmě s tim musíte počítat u každého jídla, kde je alkohol, ale tady je to dost cítit. Já osobně víno nemám až zas tak rád, ale při vaření jim nešetřim

M.V.

Kluci, když se to s tím chlastem vaří, tak alkohol se vyvaří: zůstane jen šmak, ale řídit můžete. Je to pověra, že jídla s alkoholem nemůžou děti, řidiči... (myslím tedy opakovaně ten alkohol, který se přidává při vaření a pečení v a sám se určitou dobu vaří či peče či jinak tepelně ničí :-)), příkladně uvaříte-li si svařák a převaříte ho, taky se neopijete.
A díky za recept, já už vidím švestky a hrušky sušené, holka šetřivá sušila jak ďas, tak akorát případně namočím (do toho vína...ááááhhhmmm...). Jinak jsem klasikář: včera k obědu kválík špiklý domácí slaninkou allá pancetta, cibule, česnek, kmín, sůl, pepř, majoránka a dlouho péct přikryté v troubě - spíš dusit.

Neregistrovaný uživatel

11.1.2010 19:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.71

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Kluci, když se to s tím chlastem vaří, tak alkohol se vyvaří: zůstane jen šmak, ale řídit můžete. Je to pověra, že jídla s alkoholem nemůžou děti, řidiči... (myslím tedy opakovaně ten alkohol, který se přidává při vaření a pečení v a sám se určitou dobu vaří či peče či jinak tepelně ničí :-)), příkladně uvaříte-li si svařák a převaříte ho, taky se neopijete.
A díky za recept, já už vidím švestky a hrušky sušené, holka šetřivá sušila jak ďas, tak akorát případně namočím (do toho vína...ááááhhhmmm...). Jinak jsem klasikář: včera k obědu kválík špiklý domácí slaninkou allá pancetta, cibule, česnek, kmín, sůl, pepř, majoránka a dlouho péct přikryté v troubě - spíš dusit.

Na hořčici je taky výbornej,s cibulí a může se podlejt pro změnu bílým vínem.Starej mi ho sežral skoro sám...)

Přidejte reakci

Přidat smajlík