Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.170.71
Zkoušel sis ty vrahu někdy ochutnat králíka na česneku.Hned by jsi dal téma prodejte mě králíka na zabití dobrou chut´
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.26
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zkoušel sis ty vrahu někdy ochutnat králíka na česneku.Hned by jsi dal téma prodejte mě králíka na zabití dobrou chut´
Na česneku není špatnej, ale osobně mám radši svíčkovou, nebo jiný recept, který jsem osobně upravil - králíka na švestkách a víně - opravdu vynikající. Příprava je jako u svíčkové - na 3 dny naložit králíka se švestkami, hruškami a zalít vínem + koření (pepř, nové koření, bobkáč), špek, atd. S vínem opravdu nešetříme, já to tak mám rád, někomu ten silný nádech vína enmusí chutnat! Po třech dnech upečeme, všechno kromě masa hodíme do mixéru, propasírujeme, dochutíme, zahustíme moukou a přidáme smetanu. Opravdu vynikající! Samozřejmě komu stačí na talíři jen trochu omáčky (já musim mít plnej hrnec ) a nemusí zrovna smetanu, nemusí po pasírování směs tolik zahušťovat a přidávat smětanu, ale pouze dochutit, např. vhodnou marmeládou
M.V.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.170.71
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Na česneku není špatnej, ale osobně mám radši svíčkovou, nebo jiný recept, který jsem osobně upravil - králíka na švestkách a víně - opravdu vynikající. Příprava je jako u svíčkové - na 3 dny naložit králíka se švestkami, hruškami a zalít vínem + koření (pepř, nové koření, bobkáč), špek, atd. S vínem opravdu nešetříme, já to tak mám rád, někomu ten silný nádech vína enmusí chutnat! Po třech dnech upečeme, všechno kromě masa hodíme do mixéru, propasírujeme, dochutíme, zahustíme moukou a přidáme smetanu. Opravdu vynikající! Samozřejmě komu stačí na talíři jen trochu omáčky (já musim mít plnej hrnec ) a nemusí zrovna smetanu, nemusí po pasírování směs tolik zahušťovat a přidávat smětanu, ale pouze dochutit, např. vhodnou marmeládou
M.V.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.71
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Na česneku není špatnej, ale osobně mám radši svíčkovou, nebo jiný recept, který jsem osobně upravil - králíka na švestkách a víně - opravdu vynikající. Příprava je jako u svíčkové - na 3 dny naložit králíka se švestkami, hruškami a zalít vínem + koření (pepř, nové koření, bobkáč), špek, atd. S vínem opravdu nešetříme, já to tak mám rád, někomu ten silný nádech vína enmusí chutnat! Po třech dnech upečeme, všechno kromě masa hodíme do mixéru, propasírujeme, dochutíme, zahustíme moukou a přidáme smetanu. Opravdu vynikající! Samozřejmě komu stačí na talíři jen trochu omáčky (já musim mít plnej hrnec ) a nemusí zrovna smetanu, nemusí po pasírování směs tolik zahušťovat a přidávat smětanu, ale pouze dochutit, např. vhodnou marmeládou
M.V.
Můžou bejt ty švestky a hrušky zavařené, nebo musí být čerstvé?A to víno červené nebo bílé?EHa
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.26
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Můžou bejt ty švestky a hrušky zavařené, nebo musí být čerstvé?A to víno červené nebo bílé?EHa
Já sem to dělal ze zavařenejch, v listopadu už čerstvý nebyly! Těch švestek dávám o polovinu víc než hrušek. Víno červené, měl sem tam víc než 3dl a pro některý to bylo moc, já bych moch mít klidně i víc
M.V.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.5
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já sem to dělal ze zavařenejch, v listopadu už čerstvý nebyly! Těch švestek dávám o polovinu víc než hrušek. Víno červené, měl sem tam víc než 3dl a pro některý to bylo moc, já bych moch mít klidně i víc
M.V.
no jo, ale to pak člověk si dá 1-2 porce a nemůže po obědě za volant cooo??
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.26
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
no jo, ale to pak člověk si dá 1-2 porce a nemůže po obědě za volant cooo??
Asi to tak bude Samozřejmě s tim musíte počítat u každého jídla, kde je alkohol, ale tady je to dost cítit. Já osobně víno nemám až zas tak rád, ale při vaření jim nešetřim
M.V.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.127.234
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Asi to tak bude Samozřejmě s tim musíte počítat u každého jídla, kde je alkohol, ale tady je to dost cítit. Já osobně víno nemám až zas tak rád, ale při vaření jim nešetřim
M.V.
Kluci, když se to s tím chlastem vaří, tak alkohol se vyvaří: zůstane jen šmak, ale řídit můžete. Je to pověra, že jídla s alkoholem nemůžou děti, řidiči... (myslím tedy opakovaně ten alkohol, který se přidává při vaření a pečení v a sám se určitou dobu vaří či peče či jinak tepelně ničí :-)), příkladně uvaříte-li si svařák a převaříte ho, taky se neopijete.
A díky za recept, já už vidím švestky a hrušky sušené, holka šetřivá sušila jak ďas, tak akorát případně namočím (do toho vína...ááááhhhmmm...). Jinak jsem klasikář: včera k obědu kválík špiklý domácí slaninkou allá pancetta, cibule, česnek, kmín, sůl, pepř, majoránka a dlouho péct přikryté v troubě - spíš dusit.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.71
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kluci, když se to s tím chlastem vaří, tak alkohol se vyvaří: zůstane jen šmak, ale řídit můžete. Je to pověra, že jídla s alkoholem nemůžou děti, řidiči... (myslím tedy opakovaně ten alkohol, který se přidává při vaření a pečení v a sám se určitou dobu vaří či peče či jinak tepelně ničí :-)), příkladně uvaříte-li si svařák a převaříte ho, taky se neopijete.
A díky za recept, já už vidím švestky a hrušky sušené, holka šetřivá sušila jak ďas, tak akorát případně namočím (do toho vína...ááááhhhmmm...). Jinak jsem klasikář: včera k obědu kválík špiklý domácí slaninkou allá pancetta, cibule, česnek, kmín, sůl, pepř, majoránka a dlouho péct přikryté v troubě - spíš dusit.
Na hořčici je taky výbornej,s cibulí a může se podlejt pro změnu bílým vínem.Starej mi ho sežral skoro sám...)