Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.5
Jsem ze Západočeského kraje z okolí Plzně. Vykrmené králíky prodávám zabité a vykuchané /připravené na pekáč/ včetně jater za 100Kč/1kg.
Rád bych znal Vaše názory na tuto cenu - zda je levná či drahá a také bych se rád dozvěděl za jaké ceny se podává jinde.
Někteří zákazníci říkají, že je to dobrá cena, někteří se kroutí, že je drahá.
Díky Petr
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.34
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jsem ze Západočeského kraje z okolí Plzně. Vykrmené králíky prodávám zabité a vykuchané /připravené na pekáč/ včetně jater za 100Kč/1kg.
Rád bych znal Vaše názory na tuto cenu - zda je levná či drahá a také bych se rád dozvěděl za jaké ceny se podává jinde.
Někteří zákazníci říkají, že je to dobrá cena, někteří se kroutí, že je drahá.
Díky Petr
Dobrý den já moc králíky neprodávám ,ale za 100kč je dobrá cena a ty co se kroutěj bych poslal do marketu
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.173
Prodávám vykuchaného králíka včetně hlavy, jater, ledvin a srdce za 200kč. Má tak 2.2 až 2.5 kg. Jsem z jižních čech.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.38.6
Osobně také prodávám zabité, když se naskytne příležitost a můžu Vás ujistit, že 100Kč za kilo čistý váhy je velice slušná cena Nebál bych se prodávat ani za 110-120Kč. Známým prodávám zabitého králíka také s hlavou, játry a ledvinami za 200Kč a má podobnou váhu, jako udával kolega (2,2-5Kg). Kdyby to bylo pro "cizinu", tak minimálně za 250Kč
M.V.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.188.51
Dobrý večer, jsem z Libereckého kraje a také prodávám 100,- Kč zakilo čisté váhy i s játrama a s hlavou. Z.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.63.171
100,- za kilo, řekl bych cena odpovídající poptávce, vyřazené chovné kusy do dvolu let 65,- za kilo - do sekané
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.5
Nedáváme to za moc levno? Když se podívám do krámu, králík pod 180/kg nejde.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.34
dávame
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.128.126
Tak za stovku to nechám jen opravdu blízkým známým. Jinak pod 120 kč/kg nejdu. V obchodě jsou za 180kč, tak nevím proč bych měla jít pod cenou. Stojí nás to tolik práce, tak proč se neocenit? A když se to někomu nelíbí, raději si to s prominutím sež...u sama
#. Buď nás chovatele lépe zaplatí nebo ať jdou do marketu.
Petra
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.201
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nedáváme to za moc levno? Když se podívám do krámu, králík pod 180/kg nejde.
však z toho taky musí být na výplaty manažerům - co jsem koukala, tak v našem marketu je králík v průměru za 200... drobnochovatelé prodávají od 100 do 150 Kč za kilo... kroutit hlavou může akorát ten, kdo nikdy králíka neodchoval a nevykrmil (jeho představa je nejspíš taková: však co s tím můžete mít za náklady, dyť to žere trávu a tu máte na zahradě nebo na louce zadarmo
)...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.54.83
Loni jsem prodával za 110, letos za 130 a stejně poptávka převyšuje nabídku. Ale na vyšší cenu už nepůjdu, to už by se mi zdálo moc...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.83.94
vsetkych zdravim.bol som u nas v Tescu-kralik 8 eur-a vaha 1110g.bol bez hlavy.tak to si radsej fakt dochovam doma.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.5
Nedávno jsem je vezl známým do Německa. Strašně jsem nasadil cenu - 6 Euro za kg (úplně jsem se styděl) a oni jásali, trhali mi paže z kloubů a chtěli ještě a ještě.................................
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.164
Když si to tady tak pročítám tak se musím smát. Lidičky vzpamatujte se!!! Všichni jste chovatele a moc dobře víte kolik úsilí vás stojí odchovat mladé králíky. Navíc víte co jim dáváte. Nezlobte se na mě ale takové s prominutím žebráky co prodávají v supermarketech bych si nekoupil. A za 200 kč? Já v klidu prodám králíka za 150 - 180 Kč/kg a ten kdo ho chce koupit nehne ani brvou. A ten kdo nechce ať nekupuje....Chovu zdar....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.2.136
Já prodávám za 120 Kč/kg, chovám králíky 2 roky a každý rok zvyšuji cenu o 10 Kč a nemyslím si, že by s tim lidi měli problémy, jak už tady bylo napsáno, kdo chce doma vykrmeného králíka tak s tim nemá problém. A jasně i kdybych to neprodal tak si je radši upeču doma na pekáči, alespoň nebudu muset na neděli nic kupovat. :-D
Jinak většinou moji králíci váží něco přes 2 kg a to bez hlavy a jater, hlavu bych nikdy neprodal, co s ní taky...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.188.51
Co s hlavou? Zkuste si někdy uvařit z králičích hlav polívku a uvidíte k čemu je dobrá
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.128.126
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já prodávám za 120 Kč/kg, chovám králíky 2 roky a každý rok zvyšuji cenu o 10 Kč a nemyslím si, že by s tim lidi měli problémy, jak už tady bylo napsáno, kdo chce doma vykrmeného králíka tak s tim nemá problém. A jasně i kdybych to neprodal tak si je radši upeču doma na pekáči, alespoň nebudu muset na neděli nic kupovat. :-D
Jinak většinou moji králíci váží něco přes 2 kg a to bez hlavy a jater, hlavu bych nikdy neprodal, co s ní taky...
Tak jediné s čím s Vámi nesouhlasím je ta poslední věta. Když po mě někdo chce králíka bez hlavy, tak jásám. Polévka z hlavy = to je žrádlo. Někdy to zkuste a budete rád, když je nikdo nebude chtít. Petra
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.126.119
ja som polievku z kralika robil,jedol,pripada mi velmi lahka,taka fest dietna,skor mam rad z kohuta,cim starsi,tym lepsie.ale hlavy som zuzitkoval pre psy,ked clovek zabija 50 kusov naraz,je to docela slusna kopa kvalitneho krmiva.hafani sa sli umlatit-sice pre dvoch angl.mastifov,to bolo za chvilu prec.
jano
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.29
Také vím,že z hlav je supeer polévka, ale u mě je problém, že hlavu neumím stáhnout. Jak se stahuje králík mě ukázal soused, ale ten hlavu nedělal.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.5
tak on ji ne každý dělá... já mám například blok z dloubání očí, tak hlavu nedělám...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.173
V neděli jsem se při stahování čtvrté hlavy pěkně fiknul do ruky ale jinak musím říct že to není nijak složitý, jen to chce grif
.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.143
Taky ráda připojím naše ceny. Jsme z jižních Čech a do konce loňského roku jsme prodávali králíky zabité za 200,- Kč. Zabití a vychlazení mají kolem 2,2 kg až do 2,5 kg. Jenže poptávka byla moc velká, tak jsme od letošního ledna zvedli cenu na 250,- Kč, ale poptávka pořád stoupá a nestačíme poptávky vykrývat. Ale prozatím cenu již zvedat nebudeme.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.160.10
Jsem z Moravy. U nás prodávají obyčejné králíky(směska ) za kus 200kč. Já chovám Berany s PP a občas je i něco na maso. Pořád se rozhoduji za kolik prodat, protože zabitý s hlavou má cca 2,5kg a více. Myslím ,že cena bude min. 100kč za kilo, jinak to nechám přerůst do klobásů. Chovám to spíše na výstavy a s ječmene bez granulí neudělám kvalitu. Dnes cena 100kg granulí v průměru 900kč a to se nebavím o vakcinacích, léčivech atd....Takže chovatelé, nebuďme hloupí a nechme si to řádně zaplatit.Jen tak mimochodem, myslíte si že když prodáte králíčí maso, že ten co to od vás vykoupí, že s tím neobchoduje dááááállll....Mě se to osobně před dvěma roky stalo a můžu říct , že mě byla hanba, když mi volala asi v pořadí třetí zákaznice a řekla mi cenu , za kterou údajně ode mne králíky koupila.Přesahovala skoro dvojnásobek mojí ceny. Takže pozor na lidi a nebojte se cenu navýšit. V marketech jsou s 90-ti % králíci s Číny...chovu zdar beranům zvláště.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.30
Na Moravě za kus 200,- bez hlavy a vnitřností, ty nedám.Lenka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.217
Kurňa tam máte pěkně draho. U nás v Boleslavi zlevnili granule během dvou let, co králíky chovám, docela znatelně - 720Kč za metrák, dřív to bylo o stovku vejš. Teď už to je slušná cena.
M.V.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.71
Jak děláte ty klobásy?Mě už s králíkem na pekáči,na smetaně...atd posílá rodina do paďous(řečeno slušně)Marně jim říkám:"Co by za to daly hladové děti v Africe!"
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.160.10
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jak děláte ty klobásy?Mě už s králíkem na pekáči,na smetaně...atd posílá rodina do paďous(řečeno slušně)Marně jim říkám:"Co by za to daly hladové děti v Africe!"
Návod na klobásy má každý jiný. Vzhledem k tomu, že dělám i domácí zabijačky , tak jsem se dopracoval až ke klobásům a salámům. Recept jsem získávál po mnoha zkušenostech sám od sebe. Nikdy žádný řezník vám pravé množství nikdy neřekne. Mě nikdo také nic neřekl, takže se nezlobte ,ale neporadím....neprodávám, protože bych s práce musel zůstat doma. Řeknu asi tolik, že králíčí maso je lepší pojivo ,než třeba hovězí...a o chutnosti masa nemluvě....