Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.136.22
Ako využívate sadlo z králikov?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.54.83
Když zabíjím více starších králíků (tedy takových kteří mají už i nějaké to sádlo), tak ho dávám bokem a vyškvaříme ho. Sádlo jde do buchet, škvarky sníme... Ondra
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.136.22
nejaka pomazanka natierka a tak? nema niekto daky recept?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.202.71
Vyškrabu a hodím kočkám, poněvadž smrdí králičinou.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.37.68
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Když zabíjím více starších králíků (tedy takových kteří mají už i nějaké to sádlo), tak ho dávám bokem a vyškvaříme ho. Sádlo jde do buchet, škvarky sníme... Ondra
ty teda mlsáš
, taky mne, napadlo vyskoušet to, ale zatím to pokaždý nechám ležet na desce a sýkorky se naučili kde hledat desku
, a z ovcí mají sádlo na dlouho
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.54.83
Ty buchty opravdu nemají chybu. Když je ochutná někdo kdo to nezná, tak se ptá, čím to je, že ty buchty jsou tak dobré - jsou mnohem vláčnější...
A ty škvarky hm, už jsem dlouho neměl,
zase bych si dal. A dá se použít jak sádlo podkožní, tak břišní.
hela19
XXX.XXX.221.5
Hm a da sa niekde do kralicie sadlo kúpiť?
Králičí sádlo se koupit na 100% nedá asi tak, jako se nedá koupit třeba sádlo slepičí.
Tady u nás se dělají zvláštní škvarkové placky s mákem jménem caletky. Když se do nich pomele syrové sádlo z králíka, pak jsou lepší než vynikající!
Co vím tak drtivá většina lidí sádlo z králíka vyhazuje. Je ho málo v jednom králíkovi a kdo to chová a poráží, měl by v králíkovi sádlo nechat tak, jak je vrostlé v dutině břišní i s ledvinkami. Odstranit a případně využít si to má až kuchař před úpravou.