Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.173.5
Nemáte nějaký dobrý recept na králičí kolbásy?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.61.220
Zeptejte se "MISTRA" pana V. Helera z Branišovic - lahůůůdka!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.173.5
Zeptal bych se rád,ale neznám.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.61.220
Stačí se podívat do katalogů celostátních výstav, je tam dokonce telefon
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.71
Taky se na ně chystám, budeme udit špeky, tak se přifařím s klobásama.Najdu něco na netu, telefonem určitě nikoho přes svátky otravovat nebudu.Mám ten dojem, že ta diskuze už tu minulý rok proběhla, zkuste hledat.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.71
Tak jsem našla a velmi podrobný recept:.http://komteska.blog.cz/0807/veprovo-kralici-klobasy
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.141.123
Dobrý den,
ideální je udělat dílo půl na půl králičí a vepřové. Králičí maso je samo o sobě poměrně suché a málo tučné. Naproti tomu právě vepřové tuto absenci vyváží a celkově dotvoří. K soli se přidává samozřejmě koření - ale to je na daném kuchaři, resp. jeho rodině, co má ráda za koření a hlavně v jakém množství. Někdo preferuje slabě okořeněné, někdo naopak silněji.
S přáním dobré chuti
V. Šimek
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.218.251
Zdravím, ve Vlčnově se dělají jaké ,pikantní ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.141.123
Samozřejmě.
V. Š.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.39
V létě jsem klobásky dělal jak je uvedeno na půl z králičího a na půl z vepřovýho bůčku, plus jsem přidal i trošku hovězího na jemno (králičí středně, vepřové na hrubo). Kořenil jsem hodně výrazně, byli dost pikantní - hodně pepře, papričky a ještě další přísady, čerpal jsem z receptu na internetu. Bohužel jsem to cpal do tenkých střívek na vinné klobásy. Možná je to tím, možná jsem tam dal málo vody, možná jsem to dlouho udil, nevim, ale nebyly vůbec šťavnatý, bez hořčice a pivka to šlo jíst horko těžko. Ohřátý ve vodě chutnaly lépe.
Jinak pokud je chcete udit, prý by se měly dát po vyndání do vody kvůli té vláčnosti (co je na tom pravdy, nevím, řekli mi to pozdě ). Uďte pomalu, chladným kouřem, nejvíce těch 60°C, víc bych nedoporučoval, sem tam hoďte do ohniště mokré polínko, dělá víc čoudu...
M.V.