Chuť králičího masa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

21.12.2010 12:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.173.5

Které plemeno má podle vás nejchutnější maso?Často slyším,že kastorex,ale nějak se mi to nezdá.

Neregistrovaný uživatel

21.12.2010 12:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.147.9

no já slyšel že zakrslej krátký vláčný štavnatý maso,ale každý má chuť jinou

Neregistrovaný uživatel

21.12.2010 12:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.221.82

Já co slyšívám, tak malá plemena mají chutnější maso, mám také malé plemeno marburské a maso je dobré. Přidávám smrkové větvičky, treba to ovlivní chuť masa, teprve na Vánoce je budu....

Neregistrovaný uživatel

21.12.2010 20:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.235

Ať to budeme krmit čímkoliv,vepřové z toho neuděláme :-)):-):-)) ,ale teď vážně.Obecně se traduje,že ne plemeno,ale kvalita krmení a velikost králíka ovlivňuje kvalitu masa.Tzn.,že velcí králíci mají -delší- a sušší maso,střední a malí králíci mají -krátké- a určitě šťavnatější maso.To je i moje osobní zkušenost.Ovšem mimo vymazlených a komunitativních teddíků,seznámených ze záchůdky a nositeli chovných genů,to je extra sorta mimo potravní řetězec.Tak a teď bude mazec....! smajlík

Neregistrovaný uživatel

21.12.2010 20:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.62

nejlepší králík je ten muj:-)smajlík po takové práci co s nima je,:-) je to jasné

Neregistrovaný uživatel

22.12.2010 06:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.218.251

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ať to budeme krmit čímkoliv,vepřové z toho neuděláme :-)):-):-)) ,ale teď vážně.Obecně se traduje,že ne plemeno,ale kvalita krmení a velikost králíka ovlivňuje kvalitu masa.Tzn.,že velcí králíci mají -delší- a sušší maso,střední a malí králíci mají -krátké- a určitě šťavnatější maso.To je i moje osobní zkušenost.Ovšem mimo vymazlených a komunitativních teddíků,seznámených ze záchůdky a nositeli chovných genů,to je extra sorta mimo potravní řetězec.Tak a teď bude mazec....! smajlík

Přesně ták, králík je králík, dobrej, zdravej a chutnej ,prostě nej. Rozdílnost bych tam nehledal. Pokud budem krmit rybou ,možná dude vonět i chutnat po rybách, pokud něčím jiným tak po tom či onom. No stačí, že je to tak jak je , králičinou :-)

Neregistrovaný uživatel

22.12.2010 07:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.34

Nasiel som po dedovi starsiu knihu Kodym sa to vola 1927-28, su tam fakt zaujimave clanky aj o kralikoch. Je tam spominany sposob chovu kralikov a tucnenie kralikov. Tiez je spominane, ze chut masa najviac ovplyvnuje spravne dokrmovanie a tucnenie, asi dva tyzdne pred porazkou. Neviem inak sam posudit, my mame iba dedinsku zmes. Ozaj aku cistu hmotnost mate najradsej Vy ?: napr na vysmazanie je lepsia nizsia (1.4-1.6)na dusenie zas viac. Lapaj

Neregistrovaný uživatel

22.12.2010 18:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.156

Najlepsie maso maju hybridi. Hyplus, hyla atd.

Neregistrovaný uživatel

22.12.2010 19:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.37.68

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nasiel som po dedovi starsiu knihu Kodym sa to vola 1927-28, su tam fakt zaujimave clanky aj o kralikoch. Je tam spominany sposob chovu kralikov a tucnenie kralikov. Tiez je spominane, ze chut masa najviac ovplyvnuje spravne dokrmovanie a tucnenie, asi dva tyzdne pred porazkou. Neviem inak sam posudit, my mame iba dedinsku zmes. Ozaj aku cistu hmotnost mate najradsej Vy ?: napr na vysmazanie je lepsia nizsia (1.4-1.6)na dusenie zas viac. Lapaj

neprodáte tu knihu? koukněte se ještě jestli nejsou další když tak písněte na nitraner@seznam.cz jistě se domluvíme, poslal by jste mi to na slovenskou adresu, pouvažujte smajlík

Neregistrovaný uživatel

23.12.2010 13:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.34

Nie, bohuzial nie, este ja by som kupil niektore rocniky... Pravdepodobne je to zbierka casopisov, zviazanych dokopy. Kniha ma hrubku cca 5 cm, pocet stranok neviem, nie je to cislovane postupne. Lapaj

Neregistrovaný uživatel

23.12.2010 18:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.37.68

ďakujem za odpoveď, moja ponuka trvá, pokiaď by došlo k zmene názoru rád sa dohodnem,

případně i jiní prodejci smajlík

Neregistrovaný uživatel

27.12.2010 15:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.22

To nevím, my chováme kalifornské černé a když připravíte králíka podle receptu www.bezkonkuren ční králík.cz,
tak si tak pochutnáte, jak nikdy. Maso jak mandle. smajlík Vřele doporučuji. Janasmajlík:-)):-)):-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík