Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.173.5
Které plemeno má podle vás nejchutnější maso?Často slyším,že kastorex,ale nějak se mi to nezdá.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.147.9
no já slyšel že zakrslej krátký vláčný štavnatý maso,ale každý má chuť jinou
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.221.82
Já co slyšívám, tak malá plemena mají chutnější maso, mám také malé plemeno marburské a maso je dobré. Přidávám smrkové větvičky, treba to ovlivní chuť masa, teprve na Vánoce je budu....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.235
Ať to budeme krmit čímkoliv,vepřové z toho neuděláme ,ale teď vážně.Obecně se traduje,že ne plemeno,ale kvalita krmení a velikost králíka ovlivňuje kvalitu masa.Tzn.,že velcí králíci mají -delší- a sušší maso,střední a malí králíci mají -krátké- a určitě šťavnatější maso.To je i moje osobní zkušenost.Ovšem mimo vymazlených a komunitativních teddíků,seznámených ze záchůdky a nositeli chovných genů,to je extra sorta mimo potravní řetězec.Tak a teď bude mazec....!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.62
nejlepší králík je ten muj po takové práci co s nima je,
je to jasné
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.218.251
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ať to budeme krmit čímkoliv,vepřové z toho neuděláme ,ale teď vážně.Obecně se traduje,že ne plemeno,ale kvalita krmení a velikost králíka ovlivňuje kvalitu masa.Tzn.,že velcí králíci mají -delší- a sušší maso,střední a malí králíci mají -krátké- a určitě šťavnatější maso.To je i moje osobní zkušenost.Ovšem mimo vymazlených a komunitativních teddíků,seznámených ze záchůdky a nositeli chovných genů,to je extra sorta mimo potravní řetězec.Tak a teď bude mazec....!
Přesně ták, králík je králík, dobrej, zdravej a chutnej ,prostě nej. Rozdílnost bych tam nehledal. Pokud budem krmit rybou ,možná dude vonět i chutnat po rybách, pokud něčím jiným tak po tom či onom. No stačí, že je to tak jak je , králičinou
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.34
Nasiel som po dedovi starsiu knihu Kodym sa to vola 1927-28, su tam fakt zaujimave clanky aj o kralikoch. Je tam spominany sposob chovu kralikov a tucnenie kralikov. Tiez je spominane, ze chut masa najviac ovplyvnuje spravne dokrmovanie a tucnenie, asi dva tyzdne pred porazkou. Neviem inak sam posudit, my mame iba dedinsku zmes. Ozaj aku cistu hmotnost mate najradsej Vy ?: napr na vysmazanie je lepsia nizsia (1.4-1.6)na dusenie zas viac. Lapaj
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.156
Najlepsie maso maju hybridi. Hyplus, hyla atd.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.37.68
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nasiel som po dedovi starsiu knihu Kodym sa to vola 1927-28, su tam fakt zaujimave clanky aj o kralikoch. Je tam spominany sposob chovu kralikov a tucnenie kralikov. Tiez je spominane, ze chut masa najviac ovplyvnuje spravne dokrmovanie a tucnenie, asi dva tyzdne pred porazkou. Neviem inak sam posudit, my mame iba dedinsku zmes. Ozaj aku cistu hmotnost mate najradsej Vy ?: napr na vysmazanie je lepsia nizsia (1.4-1.6)na dusenie zas viac. Lapaj
neprodáte tu knihu? koukněte se ještě jestli nejsou další když tak písněte na nitraner@seznam.cz jistě se domluvíme, poslal by jste mi to na slovenskou adresu, pouvažujte
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.34
Nie, bohuzial nie, este ja by som kupil niektore rocniky... Pravdepodobne je to zbierka casopisov, zviazanych dokopy. Kniha ma hrubku cca 5 cm, pocet stranok neviem, nie je to cislovane postupne. Lapaj
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.37.68
ďakujem za odpoveď, moja ponuka trvá, pokiaď by došlo k zmene názoru rád sa dohodnem,
případně i jiní prodejci
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.22
To nevím, my chováme kalifornské černé a když připravíte králíka podle receptu www.bezkonkuren ční králík.cz,
tak si tak pochutnáte, jak nikdy. Maso jak mandle. Vřele doporučuji. Jana