Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

24.2.2009 12:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.187

Je tady někdo, kdo má pyruru a naučil ho mluvit? Je to vůbec možné?

Neregistrovaný uživatel

24.2.2009 15:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.182.203

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Je tady někdo, kdo má pyruru a naučil ho mluvit? Je to vůbec možné?

Já mam ručně dokrmenou pyruru zelenolící, je ještě mlaďonký ale už se snaží o první slůvka...Jeho sourozenec už říká zřetelně 3 slova..

Neregistrovaný uživatel

25.2.2009 11:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.187

Já mam ručně dokrmenou pyruru zelenolící, je ještě mlaďonký ale už se snaží o první slůvka...Jeho sourozenec už říká zřetelně 3 slova..

Už nikdo další? Tak to máte asi nějaký zvláštní talent. Vy i Vaše pyrury. Může se to lišit i podle druhu? Že třeba zelenolící je na mluvení víc nadaný než hnědouchý nebo černotemenný?

Neregistrovaný uživatel

25.2.2009 15:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.250

Už nikdo další? Tak to máte asi nějaký zvláštní talent. Vy i Vaše pyrury. Může se to lišit i podle druhu? Že třeba zelenolící je na mluvení víc nadaný než hnědouchý nebo černotemenný?

Pyrury se naučí mluvit,není to u nich žádná zvláštnost.

Neregistrovaný uživatel

26.2.2009 15:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.187

Pyrury se naučí mluvit,není to u nich žádná zvláštnost.

To jsem se taky dočetla. Já se jen ptám, zda je tady někdo, komu opravdu mluví.

M.

3.6.2019 14:56
M.

XXX.XXX.86.226

Dobrý den, máme samečka Pyrury - mutace pineapple red face. Má rok a říká věty- Co to bylo? Nesmíš! Jak se máš? Pak své jméno - Miki, Mikine, Mikišku, teď se šeptem naučil říkat - ahoj. Prostě se naučil to, jak jsme ho vychovávali. Vůbec jsme nečekali, že bude mluvit a dnes se večer uspává brebentěním.. :-). Téměř nekřičí - jen vykřikuje své oblíbené věty...

8.7.2019 12:29
jitka.k

XXX.XXX.93.186

Od kdy mluví - myslím v jakém věku začal ? Mluvili jste na něj celý den nebo jak často ? Děkuji, Nandu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík