Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

18.3.2009 18:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.114

Dobrý večer chtěl jsem se zeptat kde nakupujete pro papoušky lana a jaké průměry pro přislušný druh????Názvy obchodu mu prosím posílejte na email at to admin nesmaže Jan.di-giusto@seznam.cz.Děkuji za odp.J.D

Neregistrovaný uživatel

19.3.2009 20:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.61

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý večer chtěl jsem se zeptat kde nakupujete pro papoušky lana a jaké průměry pro přislušný druh????Názvy obchodu mu prosím posílejte na email at to admin nesmaže Jan.di-giusto@seznam.cz.Děkuji za odp.J.D

já "nakupoval lana" o průměru asi 8 cm v chorvatsku v přístavu,za pulčana slivky ,rádi se toho zbaví ,použité delka okolo 2 mertů..akorát slovinskej celník ještě když tam stál tak do toho kufru od auta čuměl jak žába z kyšky, až mě ho bylo líto.. bo nevěděl co má dělat

Neregistrovaný uživatel

20.3.2009 18:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.58

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
já "nakupoval lana" o průměru asi 8 cm v chorvatsku v přístavu,za pulčana slivky ,rádi se toho zbaví ,použité delka okolo 2 mertů..akorát slovinskej celník ještě když tam stál tak do toho kufru od auta čuměl jak žába z kyšky, až mě ho bylo líto.. bo nevěděl co má dělat

Tak do Chorvatska k vůli nim nepojedu, něco jsem našel na neti, ale pokud byste byl někdo ochoten podělit se o adresu výrobce silnějších přírodních lan a napsal mi ji také na e-mail dr.li@seznam.cz, budu vám vděčný.

Přidejte reakci

Přidat smajlík