Andulky - vykloubené nohy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

14.6.2009 14:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.97.114

Dobrý den,u andulek se mi letos stalo,že mladé měli vykloubené nohy do boku.Čím to je,andulky chovám 7 let a nic podobného se mi ještě nestalo.Děkuji za vaše rady.

Neregistrovaný uživatel

14.6.2009 20:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.158.238

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den,u andulek se mi letos stalo,že mladé měli vykloubené nohy do boku.Čím to je,andulky chovám 7 let a nic podobného se mi ještě nestalo.Děkuji za vaše rady.

Pravděpodobně nanich seděla samice časteji a nohy se rozkřápnou tíhou samice pozoroval jsem to i u sebe podle počasí když je huře tak se samice více zdržuje v budce a pak jsem pozoroval že měli mladé nohy do boku možná je to tím to

Neregistrovaný uživatel

14.6.2009 20:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.77.17

Pravděpodobně nanich seděla samice časteji a nohy se rozkřápnou tíhou samice pozoroval jsem to i u sebe podle počasí když je huře tak se samice více zdržuje v budce a pak jsem pozoroval že měli mladé nohy do boku možná je to tím to

Mě se to letos stalo taky, přestože tento pár odchovává již leta a nikdy takové problémy neměl. Samice ale neměla nutnost pevně sedět protože mají budky v chodbě a ne venku. Tak nevím taky čím to letos je.

Neregistrovaný uživatel

15.6.2009 18:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.62.34

Mě se to letos stalo taky, přestože tento pár odchovává již leta a nikdy takové problémy neměl. Samice ale neměla nutnost pevně sedět protože mají budky v chodbě a ne venku. Tak nevím taky čím to letos je.

Většinou se to stane,když je v budce málo hoblovaček. Samičy podestýlku během sezení na vejcích vyhází. POvyklubání madých to chce doplnit,potom už podestýlu 0,1 nevyhazuje.

Neregistrovaný uživatel

17.6.2009 21:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.90.176

Většinou se to stane,když je v budce málo hoblovaček. Samičy podestýlku během sezení na vejcích vyhází. POvyklubání madých to chce doplnit,potom už podestýlu 0,1 nevyhazuje.

podle mě je to tím že se zachladily vajíčka

28.8.2019 14:25
vraved

XXX.XXX.125.6

Dobrý den, mám stejný případ u jednoho mláděte, je to první odchov, dá se s vyklobenýma nohama u andulky něco dělat?

Přidejte reakci

Přidat smajlík