Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.99
Moje Nobiliska, jakmile je puštěná po bytě letí ke kytkám a jí zeminu s květináčů. Nemůže ji to nějak uškodit nebo nechybí jí něco? Stravu má jak má být, je o ni postaráno perfektně. Je to fíkus, dracena a jiné
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.143.54
A má k dispozici písek nebo grit ? Pokud ne to by mohl být důvod proč pojídá zeminu .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Moje Nobiliska, jakmile je puštěná po bytě letí ke kytkám a jí zeminu s květináčů. Nemůže ji to nějak uškodit nebo nechybí jí něco? Stravu má jak má být, je o ni postaráno perfektně. Je to fíkus, dracena a jiné
Pokud občas květiny přihnojujete tak mám za to, že to uškodit může. cone
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.61.121
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pokud občas květiny přihnojujete tak mám za to, že to uškodit může. cone
Já květiny nepřihnojuji a můj kakarikáč má tak po celý rok k dispozici zeminu (až nato, že manželka soptí...)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.113.128
Dobry den,
bezna zemina prodavana v obchodech je jiz take prihnojena, takze je problem sehnat cistou raselinu pro papousky i drobotinu.
Hnojena zemina je urcite skodliva, vyvarujte se ji. Pokud papousel chodi do kvetinace, nemusi to hned znamenat ze mu chybi neoc ve strave, ale tak taky se potrebuje zabavit. A pokud ho to evidentne bavi, doporucuju do voliery umistit vetsi nadobu s raselinou a treba i nejakym zrnim nebo pamlsky at ma duvod se v tom habat. Bude vam neskonal vdecny.
S pozdravem Smidla.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.37
Kupte jílové kostky jsou dostupné třeba pan Podstufka je má v nábídce.
Lucka77

XXX.XXX.209.25
To já jsem dostala k Valentýnu od přítele květinu z https://www.florea.cz/ a můj papoušek Fido viděl u nás doma něco takového úplně poprvé... Asi vám nemusím úplně detailně popisovat, co se dělo, když jsem ho na chvilku pustila z klece, kytka byla už jen na vyhození :-D