Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.2
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.111
Mnooo, hlavně,že Vy jste se pochlubil.......................
Fakt,moc pěkný
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.83
Myslím také, že zadavatel mohl také začít u sebe. Pochlubte se pane jaké máte voliéry! Málo kdo se asi bude předvádět. Když jsem měl nově postavené s pěkně upraveným okolím, tak ano. Bez udání adresy. Zloději totiš čekají na tip od Vás.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.90.180
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.132
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
není se čím chlubit ale někdo začít musí
Moje voliery
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.79
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.62
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
není se čím chlubit ale někdo začít musí
proč by ne. Máte krásné voliery, čisté a vkusné.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.43
já sem vložím fotky až se oteplí protože je mám zakryté tak by nebyly vidět. pak bych chtěl vědět vaše názory
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.6
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
I já něco přidám.
Dobry den zajimalo by me jestli mate natrenou predni stranu myslim pletivo? de do tech volier krasne videt.. Jakou jste pouzil barvu na nater? a jake mate rozmery volier? a te nejdelsi? a jeste bych mel otazku kolik stoji vybudovat takove vkusne zarizeni? staci hruba castka dekuji moc. budu chtit neco takoveho taky budovat myslim i se zalety. zatím mam deset sestimetrovych a osum trimetrovych volier ale zatim vse bez zaletu, coz omezuje vyber druhu. Mate to moc hezke.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.40
Ještě jsem zapoměl rozměry 3x3,5.Nyní voliery na Penanty a Červenokřídlé 4,5 x1 x 2 m jedna.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.23
Díky přátelé za vložená fota z vašich chovných zařízení a chovů. Už mám i nějaké vzkazy ze zahraničí, že sledují naší ifaunu a že se jim zde začíná hodně líbit, jak to tu žije. Myslím, že to je pro nás všechny dobrá reklama, jestli, že i v zahraničí uvidí, že máme chov exotů na velmi pěkné úrovni. Osobně si myslím a i to potvrzují chovatelé v okolních státech, že patříme k Evropské špičce v chovatelství. Škoda, že sem zatím nedali fotky naši přední chovatelé. Fotky svého chovatelského zařízení a papoušků které chovají. Mnozí jsou opravdu nejen na Evropské ale i na světové špičce. Tak jen doufejme, že se tak brzy stane a něco ze své kuchyně také ukáží. Může to být samozřejmě anonymně bez udání jména a bydliště. Předem děkujeme a těšíme se na pěknou podívanou.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.3
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.62
Pro 99.6 dejte kontakt já Vám rád odpovím.Pošlu třeba více foto.Jsem rád že se líbí.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.83
Některé voliéry jsou tak pěkné, že by se mi od nich nechtělo odejít ani na rande.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.6
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pro 99.6 dejte kontakt já Vám rád odpovím.Pošlu třeba více foto.Jsem rád že se líbí.
kubapospisil2@seznam.cz dekuju za ochotu a pripadne info.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.70
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.187.54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.70
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.187.54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.70
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.70
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.70
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.70
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.187.54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.70
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.129.158
pěkné...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.191.21
Celé dřevostavba. Letos dobělávám přístavbu o rozměrech 7 x 3m výlet a 7 x 2m zálet z této voliery bych chtěl mít společnou.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.196
A co tam ted máte? A co bude mít ve společne?
Děkuji za odpověd
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.191.21
Teď tam mám pár nádherných, patagonských, nandejů černohlavých a kakariků žlutočelých. Ve společné bych chtěl mít různou austrálii ( nádherné, královské, barnadry klonkurské, mnohobarvé ) nebo nebo dva páry patagonců 2-3 páry mníšků a pár nandejů nebo bych zkusil pár alexandrů velkých. Časem bych tam chtěl dát kakaduy růžové nebo amazoňany modročelé.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.74.6
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.90.210
to se musi pit kafco kdyz je takovy pekny vyhled
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.2
Krásné inspirace
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.2
Krásné inspirace
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.11.21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.196
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A z dálky
Můžete prosím uvést,co máte jako podklad ve voliérách?Díky K.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.11.20
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Můžete prosím uvést,co máte jako podklad ve voliérách?Díky K.
Zdravím,podklad mám hlinu+trávnik a časť vapenný štrk.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.233
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.233
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.191.21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.97
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.151
důstojníci Tato bude na podzim už jen pro mladé,do té doby vystavím 5-6 s vytápěnýma záletama
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.156
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tady je ta 7metrová voliera.
Šťastný človek, ja nemám celý pozemok na ktorom chovám taký velký ako Vy voliery. Tam by som sa vedel vyblázniť....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.254
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.43
nejdou mi sem vložit fota. jinak mám výlety a zálety schovené z části stodoly. velikost je té části šíře je 9,5 metrů a délka je taky 9,5 metrů a výška 3,15metrů. sice jsem fotky upravoval aby sem šli vložit a pořád nic. takže kdyby někdo chtěl poslat foto pro inspiraci na mejla tak napište kontakt s vaším mejlem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.248.34
Dobrý den, mám udělanou malou dřevěnou volieru 2 x 130. Na střeše jsou palubky. Mám na střechu ještě dávat nějakou krytinu? Popřípadě co byste mi doporučili, aby to bylo jednoduché na vytvoření- díky Iva
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.43
oložit na to lepenku nebo kanadskou šindel a nebo plech.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.248.34
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
oložit na to lepenku nebo kanadskou šindel a nebo plech.
CHtěla jsem si koupit tzv. modifikovaný asfaltový pás (jakoby imitace tašek) . Jenže 1) u nás ho prodávají jen v rolích, 2) trochu mám obavy, jestli by tam v létě nebylo moc vedro. Plech by se mi tam nelíbil, kazil by celkový dojem. Lepenka a kanadská šindel bohužel nevím, co je. Kouknu na net. Pak jsem si myslela dát tam jakoby vltnitý plech, ale je plech to neni, je to něco jako plast. To zase nevím, jak bych tam přidlala a hlavně, jak bych to na sebe napojila. Díky
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.233
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
CHtěla jsem si koupit tzv. modifikovaný asfaltový pás (jakoby imitace tašek) . Jenže 1) u nás ho prodávají jen v rolích, 2) trochu mám obavy, jestli by tam v létě nebylo moc vedro. Plech by se mi tam nelíbil, kazil by celkový dojem. Lepenka a kanadská šindel bohužel nevím, co je. Kouknu na net. Pak jsem si myslela dát tam jakoby vltnitý plech, ale je plech to neni, je to něco jako plast. To zase nevím, jak bych tam přidlala a hlavně, jak bych to na sebe napojila. Díky
Zdravím ať tam dáte co tam dáte tak když bude svítit slunce tak vám to nahřeje všechno.Když tam nedáte jen klasickou černou lepenu a dáte tam nějakou pískovanou tak by to mělo být v pořádku já ji na voliéře mám a bez problémů David
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.248.34
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravím ať tam dáte co tam dáte tak když bude svítit slunce tak vám to nahřeje všechno.Když tam nedáte jen klasickou černou lepenu a dáte tam nějakou pískovanou tak by to mělo být v pořádku já ji na voliéře mám a bez problémů David
Dobře, děkuji. A myslíte, že ji seženu jako metráž, někde.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.233
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To asi ne ale v jedné roli máte 9m2 tak určitě to nějak vyjde jediný co vám můžu poradit aby jste na nešetřila protože v těch lepenkách je dost podstatný rozdíl ve kvalitě.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.90.210
ten vlnity plast je onduline to vam urcite nedoporucuji budou se vamtam zdrzovat mysi to vim z vlastni skusenosti dejte tam pascal je to lepenka posypana granulatem a vypada to jako kanadsky sindel akorad je to v rolich
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.248.34
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ten vlnity plast je onduline to vam urcite nedoporucuji budou se vamtam zdrzovat mysi to vim z vlastni skusenosti dejte tam pascal je to lepenka posypana granulatem a vypada to jako kanadsky sindel akorad je to v rolich
Dobře, děkuji všem za typy,
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.114
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.2.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Doporučuji první podkladní oxidovaný pás např. Sklobit,Glasbit,Bitubitagit o tlouštce pásu 4mm bez posypu z barevné břidlice,jako finální- vrchní pás použít modifikovaný Elastodek,Glastek,Polar-Grun-firma Icopal-Siplast s posypem z barevné břidlice-barvu si vyberete,Podkladní pás rozmotejte a přeložte podélně po uhybu se projdite a v tom ohybu bude to šířka 50 cm rozřízněte pak tu polovinu pásu o šíři 50 cm natavíte jako první pás od ryny,okapu pak položíte druhou vrstvu - modifikovaný ten první pás neřezat na půl-necha\t o celé šířce 1m.Tak máte jistotu,že nemáte navařený spoj na spoj.N.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.2.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, mám udělanou malou dřevěnou volieru 2 x 130. Na střeše jsou palubky. Mám na střechu ještě dávat nějakou krytinu? Popřípadě co byste mi doporučili, aby to bylo jednoduché na vytvoření- díky Iva
Máte vytvořený spád?Nebo máte "rovnou" střechu?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.29
dobry den...jestli byste byl tak ochotny a taky mi poslal nejake cenne informace.
cim jste to pletivo natiral,ze pres nej jde tak krasne videt.
dekuji za info
funfantomas@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.248.34
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mám spád, Zítra vložím fotku. Děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.41.253
Zajímalo by mě, jak dlouho sedíte před voliérama v zimě?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.248.34
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mám to takto, a na střechu potřebuji něco dát.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.240.29
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mám to takto, a na střechu potřebuji něco dát.
Předně kupte závětrnné lišty ty se přibijí-našroubují na vrchní kraj střechy a na boky.Na okraj střechy - spodní okraj přidělejte okapniicový plech.Toto je základ.Těmi plechy a llištami prodloužíte přesahy střechy,který je velmi krátký. Pak kupte oxidovaný pás a pokračujte jak jsem uvedl výše.Ještě kupte háky a ryny se svodeem.Pokud chcete poradit pište na : transport241@seznam.cz Ještě poznámka:oxidovaný pás se špachtluje a mmodifikovaný viz foto-vymačkavá válcem,válečkem,nebo i rukou v rukavici.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.248.34
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Předně kupte závětrnné lišty ty se přibijí-našroubují na vrchní kraj střechy a na boky.Na okraj střechy - spodní okraj přidělejte okapniicový plech.Toto je základ.Těmi plechy a llištami prodloužíte přesahy střechy,který je velmi krátký. Pak kupte oxidovaný pás a pokračujte jak jsem uvedl výše.Ještě kupte háky a ryny se svodeem.Pokud chcete poradit pište na : transport241@seznam.cz Ještě poznámka:oxidovaný pás se špachtluje a mmodifikovaný viz foto-vymačkavá válcem,válečkem,nebo i rukou v rukavici.
Díky moc za snahu pomoci, ale pro mě to je moc složitý. Co by se stalo, kdybych na střechu nedala nic a jen to naptřela nějakým kvalitním nátěrem? Je to úplná blbost??
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.128.7
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Díky moc za snahu pomoci, ale pro mě to je moc složitý. Co by se stalo, kdybych na střechu nedala nic a jen to naptřela nějakým kvalitním nátěrem? Je to úplná blbost??
Kupte aspon terový papír je označen : A 330 H,nebo R 333 H nebo V 13 používá se jako podkladní pás.Vyrábí Dechtochema a prodavají ho stavebiny.Přibijte ho papírákama.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.248.34
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kupte aspon terový papír je označen : A 330 H,nebo R 333 H nebo V 13 používá se jako podkladní pás.Vyrábí Dechtochema a prodavají ho stavebiny.Přibijte ho papírákama.
Dobře, děkuji. A co je to prosím Vás papírák? Omlouvám se!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.204.8
J e to hřebík s větší hlavičkou, tam kde je prodávají už budou vědět.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.248.34
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
J e to hřebík s větší hlavičkou, tam kde je prodávají už budou vědět.
ok,díky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
I já něco přidám.
Tak toto je perfektní.Přesně takové chci na podzim stavět.Mé staré voliery se už začínají rozpadat.Jestli Vás mohu poprosit ,pošlete mi na email rozměry volier a nějaké detajnější foto.Předem děkuji Špringer. email: kakaryk75@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.191.21
Teď už komplet hotové. Do starších voliér jsem dal také kamení na zem a ve velké jsem udělal menší jezírko.
Dnes už se líhnou kakarikové a v následujících dnech čekám nandeje potom nádherné a koncem měsíce patagonce.
Přeji úspěšnou sezónu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.191.21
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Teď už komplet hotové. Do starších voliér jsem dal také kamení na zem a ve velké jsem udělal menší jezírko.
Dnes už se líhnou kakarikové a v následujících dnech čekám nandeje potom nádherné a koncem měsíce patagonce.
Přeji úspěšnou sezónu.
Dodávám fotku... nešla mi vložit.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.202
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý večer , chtěl jsem se zeptat jak velkou voliéru máte pro Ary ararauny??
Děkuji za odpověd :)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.247.19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.247.19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.209
Opravdu super - mohu se zeptat, co v nich chováte? Papuščím zobákům by ta nádherná zeleň asi dlouho neodolala...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.90
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.90
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.90
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.70
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.70
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.56
Dobrý den, mohly by se sem dát i fotky chovných zařízení pro DROBOŤINU? Nebo všichni chovají jen papoušky? Děkuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.33.14
tak to je pěkne
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.29
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
dobry den...jestli byste byl tak ochotny a taky mi poslal nejake cenne informace.
cim jste to pletivo natiral,ze pres nej jde tak krasne videt.
dekuji za info
funfantomas@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.137
Volery které jsem stavěl cca téměř před dvaceti lety byly stavěné na Austrálii ale které už dosluhovaly tak jsme udělali malou rekonstrukci...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.137
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.137
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.137
Dřevo a železnou konstrukci z nekonečným rezivěním a natíráním nahradily moderní technologie...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.137
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.137
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.137
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.137
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.137
Tak poslední foto s téměř hotovýma voliarama...chtěl bych popřát všem chovatelům mnoho chovatelských ůspěchů. Začínajícím i pokročilým chovatelům bych vzkázal,aby do stavení nových zařízení dali trochu chovatelského srdce a budovali své zařízení s trocha citem,aby voliery vypadaly vzhledně a kulturně aby reprezentovaly naše chovy chovatele jako takové a v neposlední řadě aby se naši svěřenci v nich cítili co nejlépe...s pozdravem BAJO
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.30
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pohled do krmné chodby těsně před dokončením....
Dobrý den, mohl bych se zeptat, zda není ve vnitřních záletech průvan, když máte zadní stěnu pouze z pletiva? Děkuji za odpověď.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.177
Nádhera, gratulace. Chtěl bych se zeptat z čeho jsou mezistěny ve vnitřních voliérách? Díky
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.2
Vedel by sem niekto dať aj voliery pre drobotinu.Chcel by som si tiež postaviť tak pre inšpiráciu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.137
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, mohl bych se zeptat, zda není ve vnitřních záletech průvan, když máte zadní stěnu pouze z pletiva? Děkuji za odpověď.
Zatím jsem nikterak žádný průvan nezaznamenal ...možná minimální tam je,ale ten určitě není papouškům naškodu...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.137
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nádhera, gratulace. Chtěl bych se zeptat z čeho jsou mezistěny ve vnitřních voliérách? Díky
Meizistěny jsou z Cetrisu nikterak žádný tajuplný materiál akorát je natřený na bílo....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.30
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zatím jsem nikterak žádný průvan nezaznamenal ...možná minimální tam je,ale ten určitě není papouškům naškodu...
Ptám se z toho důvodu, že mám tímto způsobem vnitřní zálety, kde jsou pouze dvě voliéry a ten průvan je tam hodně silný. Nevěděl jsem tedy, zda nemají ostatní chovatelé nějaký ,,fígl,, jak průvanu zabránit. Při stavbě voliér asi budu volit pevné stěny vnitřních záletů, i když se mi otevřená varianta samozřejmě více líbí.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.137
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ptám se z toho důvodu, že mám tímto způsobem vnitřní zálety, kde jsou pouze dvě voliéry a ten průvan je tam hodně silný. Nevěděl jsem tedy, zda nemají ostatní chovatelé nějaký ,,fígl,, jak průvanu zabránit. Při stavbě voliér asi budu volit pevné stěny vnitřních záletů, i když se mi otevřená varianta samozřejmě více líbí.
Dlouho jsem nad tímto problémem přemýšlel a měl z průvanu strach,ale spodní část je plná a tak se průvan možná minimalizuje a možná mám štěstí že jsou voliery otočené na jih a vítr má tendenci proudit od západu k východu tak mě to nezasahuje a navíc je to z části kryté barákem...tot muj pozbatek...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.255.12
Vážení,
nevím,jestli jste si toho všimli,ale ten,kdo založil tohle téma se za celou dobu svým chovatelským zařízením nepochlubil.
Jediné další příspěvky od zadání tématu jsou od něj v okamžiku,kdy se téma propadne někam hlouběji, tak napíše" krásná inspirace",aby ho zase poposunul dopředu.
To je dost zvláštní a stojí podle mého za úvahu,jestli si někdo netipuje,kde se v noci zastavit na návštěvu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.22
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vážení,
nevím,jestli jste si toho všimli,ale ten,kdo založil tohle téma se za celou dobu svým chovatelským zařízením nepochlubil.
Jediné další příspěvky od zadání tématu jsou od něj v okamžiku,kdy se téma propadne někam hlouběji, tak napíše" krásná inspirace",aby ho zase poposunul dopředu.
To je dost zvláštní a stojí podle mého za úvahu,jestli si někdo netipuje,kde se v noci zastavit na návštěvu.
nešiřte zbytečně paniku, pochybuju že by Vám z části Vaší IP adresy zjistil skutečnou adresu bydliště /nemožné/. Zadavatel asi staví nové voliéry a hledá inspiraci, nic víc bych za tím nehledal. Já jsem sem svoji fotku vložil, nemám s tím problém...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.240.107
NE ne ne nic netipuju, jen jsem čerpal inspirace. Přísahám že vložím. Už totiž finišuji. Samo pokud se někdo bojí, ať to sem nedává.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.22
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pohled do krmné chodby těsně před dokončením....
Prosím vás jak jste zasadil to drátosklo do hliníkového rámu? Plánuju drátosklo použít na mezistěny výletů ale marně si lámu hlavu jak to osadit aby to pořádně drželo. díky
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.125
já se chystám stavět v létě na andulky a korely poradte prosim jak velkou a z jakeho materialu díky
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.76.43
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dřevo a železnou konstrukci z nekonečným rezivěním a natíráním nahradily moderní technologie...
Ty venkovní výlety máte z pozinkovaných jeklů? Jaké je to pletivo? Díky za odpověď
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.125
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
17m.
muzu se zeptat jak dlouho jste ji stavel a kolik tam mate druhu a jaka byla priblizne cena? děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.90.129
Šlo by, prosím přidat detail výletových oken? Dělal jste si je sám, nebo firma, případně na kolik přišly? děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.75.18
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
nejdou mi sem vložit fota. jinak mám výlety a zálety schovené z části stodoly. velikost je té části šíře je 9,5 metrů a délka je taky 9,5 metrů a výška 3,15metrů. sice jsem fotky upravoval aby sem šli vložit a pořád nic. takže kdyby někdo chtěl poslat foto pro inspiraci na mejla tak napište kontakt s vaším mejlem.
Dobrý den poslete mi prosím na mail Teuton26@seznam.cz fotky vasi voliery 9,5x9,5x3,s děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.75.18
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
17m.
muzete mi prosim napsat cca cenu za ktrou to bylo ( i s papousky) a jake a kolik papousku tam mate a cenu bez papousku jenom postavení děkuji mail: Gyor26@seznam.cz děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.64
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.64
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.64
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.64
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.64
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.4
Zdravím, i takhle mohou vypadat nové voliery když není peněz nazbyt.Ale holt musí chovatel přiložit ruku k dílu a být trošku zručný. Nebudu Vás napínat ,tyto voliery mě stáli 2892 kč.Což si myslím že je dobrá cena.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.4
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.4
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.4
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.4
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.51
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravím, i takhle mohou vypadat nové voliery když není peněz nazbyt.Ale holt musí chovatel přiložit ruku k dílu a být trošku zručný. Nebudu Vás napínat ,tyto voliery mě stáli 2892 kč.Což si myslím že je dobrá cena.
tzn 1000 pletivo, 1000 dřevo, pak barva, vruty, něco na připevnění pletiva, písek a kdo ví co ještě. Dobrý, ale co střecha?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.128.66
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
tzn 1000 pletivo, 1000 dřevo, pak barva, vruty, něco na připevnění pletiva, písek a kdo ví co ještě. Dobrý, ale co střecha?
Jen to pletivo vyslo na mnohem vic
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zatím je na střeše lino. Do konce září tam bude šindel.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.113
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Týden anebo trochu více stará, ta se ale povedla
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.106
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.75.237
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak pomalu dokončujeme
Velkoryse pojaté výlety Tipnu, arové, kakaduové, pro které bude ten největší? Dle mého odhadu 10 metrů délka . Mohl byste uvést alepoň řádově , na kolik vás to vyšlo?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.106
Zdravím ani ara ani kakadů.První dvě voliery jsou na zoborožce a ta největší je na lemury.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.137
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Prosím vás jak jste zasadil to drátosklo do hliníkového rámu? Plánuju drátosklo použít na mezistěny výletů ale marně si lámu hlavu jak to osadit aby to pořádně drželo. díky
Drátosklo je jednoduše zasilikonované z obou stran...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.240.10
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Máte můj obdiv. Z mála jste udělal mnoho.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.106
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.63.182
Moc pěkné, to jsou klasická plastová okna? Jak máte vyřešeno, aby ptáci nenaráželi do skla?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.28
Můžu se zeptat čím natíráte dřevěné části voliéry? Mám strach že když použiji nějaký chemický nátěr tak mi to papoušci ohryžou a otráví se.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.158.178
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
17m.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.106
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Moc pěkné, to jsou klasická plastová okna? Jak máte vyřešeno, aby ptáci nenaráželi do skla?
Dobrý den ano klasická plastová okna,co se týká naražení tak zatim problém není ale uvažuji o rámech před ně:JInak papoušci ta nebudou ale ve dvou boxech jsou zoborožci.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
as me ho baba vyfoti tak ho poslu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.111.65
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, velmi pěkná práce!!! Zajímalo by mě, jak to máte vyřešené se dřevem aby Vám to neokusovali? Mám v plánu něco podobného akorát se rozhoduji mezi dřevem nebo hliníkem. Každopádně mám inspiraci a ještě by mě zajímalo jaké jsou rozměry děkuji s pozdravem Andrýsek
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, velmi pěkná práce!!! Zajímalo by mě, jak to máte vyřešené se dřevem aby Vám to neokusovali? Mám v plánu něco podobného akorát se rozhoduji mezi dřevem nebo hliníkem. Každopádně mám inspiraci a ještě by mě zajímalo jaké jsou rozměry děkuji s pozdravem Andrýsek
Rozměry každého boksu jsou š.90 v.210 d. 220cm.Okusovat dřevo nemužou ,protože pletivo je natažené z obou stran až do rohu konstrukce takže ke konstrukci nemohou.Také samodřejmně záleží i na druhu papoušku které budete chovat.Někteří chovatelé říkajíže penanti nebo mniši Vám dřevěnou volieru sežerou.Já mám skušenost přesně opačnou.Každému se líbí něco jiného,ale dřevo je dřevo.S pozdravem Jarda.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.201.251
Zdravím Vás ! Předem Vám chci moc pochválit voliery,jsou nádherné.My ted z jara také budeme stavět nové a chceme něco podobného,můžete mi také poradit jaké rozměry máte,čím je natřená atd?A dělal Vám to firma neba jste tak šikovný a udělal vše sám?A když by Vám t nevadilo,zajímala by nás i hrubá cena volier :) Můj email je andrea.benesova.007@seznam.cz a ještě jednou gratuluji,Vaše voliery se nám z těchto líbí nejvíc
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.201.251
pro 209.62
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.13.119
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ještě jeden pohled
Zdravím. Jaké máte použité pletivo na výlety, že se na tu délku neprohýbá? Díky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.137.146
Máte to všichni moc hezké! Mohu jen vzdychat, jsme v paneláku. Balkon na severní straně.Sluníčko jen asi hodinu ráno na jedné straně a pak při západu slunka, taky si hodinu. Myslíte že by bylo možné tam udělat volierku? Jakým ptákům by tohle vyhovovalo? Nejraději bych kanáry. Nemáte prosím někdo fotku takového zařízení na balkoně? děkuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravím Vás ! Předem Vám chci moc pochválit voliery,jsou nádherné.My ted z jara také budeme stavět nové a chceme něco podobného,můžete mi také poradit jaké rozměry máte,čím je natřená atd?A dělal Vám to firma neba jste tak šikovný a udělal vše sám?A když by Vám t nevadilo,zajímala by nás i hrubá cena volier :) Můj email je andrea.benesova.007@seznam.cz a ještě jednou gratuluji,Vaše voliery se nám z těchto líbí nejvíc
Zdravím musíte upřesnit o jaké voliery Vám jde je tady velká nabídky krásných volier.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.201.251
pro majitele volier který má k článku číslo 209.62 jinak voliery jsou opravdu všechny krásné,ale dřevo chceme i my,a zálety z Ytongu+ zateplené...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.138
Zajímavá inspirace je na www.barvikovi-papousci.cz.
Jsou tam i voliéry, které vyráběl pro druhé chovatele!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.227
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vážení,
Přesně. Pak taky píše, že je škoda, že se nechlubí přední chovatelé....jde mu o něco za pořádný prachy...?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.116.82
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zajímavá inspirace je na www.barvikovi-papousci.cz.
Jsou tam i voliéry, které vyráběl pro druhé chovatele!
jedna z najlepsich stranok. Perfektne!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.10.195
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.10.195
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
já sice nemám nic tak velkého ,ale pro moji potěchu mi to stačí
foto 2
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.10.195
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.10.195
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.10.195
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.1
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.1
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.1
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.63.230
Dobrý den, máte to krásné !! Fakt bezvadně vymyšlené
. Mohl by jste mi prozradit pokud to není tajemsví cenu ?
Děkuju
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.1
Dobrý den, celkové náklady okolo 22 tisíc, z toho 6 tisíc hrubá stavba (bednění, malta, fasáda atd., cihly vlastní), 14 tisíc konstrukce voliéry (profily, pletivo, spojky, panty, plexisklo na dveře do záletu) a 2 tisíce elektronika (LED pásek, spínací hodiny). Bez práce, stavěno svépomocí ve dvou asi dva měsíce víceméně po víkendech.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.63.230
Můj typ byl 25 tis...tak jsem se o moc nesekl...
Dobrá děkuju ..opravdu moc krásne !
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.63.230
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.63.230
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.107.241
Dobrý večer, když je stěna pouze dřevěná z desek, neexistuje riziko že se dovnitř dostane škodná? Má někdo s tímto špatnou zkušenost?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.63.230
Dobrý den, ja si myslím že určitě ne. Párkrát jsem na pletivu viděl sýčka nebo kočku...od té doby co pouštím z kotce na noc mé dva rotvajlery tak vše ok . Můj strýc má asi 15 volier stejně řešených zadní a stěny z desek a nikdy nic. Nikdy žádny problém. At se daří
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.62.225
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.62.225
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.62.225
ještě další, musela padnout část skalky kolem jezírka, a možná časem padne i celé jezírko.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.62.225
A ve finále poslední, kterou jsem už musel umístit doma v podkroví, skrze osazení a nedostatek místa na zahradě.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.116
Nové klece na amazonky - ještě budou dvě ať je řada kompletní - zatím na dočastném stojanu. Rozměr 130x70x70. Celé mě to vyšlo na 1,5 litru kořalky + barva ! Práci jsem si dělal sám.
Ondra
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.75.18
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
muzu se zeptat z ceho je zadni stena? děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.2
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.2
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.177
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Moje voliéry
Krásné voliéry-:) Koukal jsem, že chováte kakaďáky, mohl byste mi poslat váš email, rád bych se vás na něco zeptal. Díky moc. Můj: krueger@centrum.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.10.195
za nedlouho to tu bude zas
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.190.204
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
Opravdu krasne voliery to se musi nechat.,to se panove nemuzu prirovnavat,druha otazka: jestli pak budou tak krasne odchovy.Preji krasny chov.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.178
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Celé dřevostavba. Letos dobělávám přístavbu o rozměrech 7 x 3m výlet a 7 x 2m zálet z této voliery bych chtěl mít společnou.
prosím jak to máte řešený vevnitř?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.51
Dobrý Den vymyslel ste i něco se sněhem,aby vám sníh nehupl na volieru a nezničil ?
Děkuji za odpoved
neofema1
napsal(a):
Hrozně bych chtěl poznat lidi kteří dávají chovatelů, kteří tady ukáží své chovatelská zařízení a hned jim dají mínus! Důvod : je tady hodně pěkných voliér a mají mínus, to mě vadí a asi závidí jinak si to neumí vysvětlit, každý dělá na co má.
1, Normální člověk si přečte knihu.
2, Normální člověk se zajímá o chovatele kolem sebe v okolí známé a radí se o chovu apd.
3, Normální člověk když něco neví dá se to najít na Pc či u Vetr.lékaře.
4, Normální člověk nesedí u Pc celé dny a nedává tlapky či nekomentuje či nepopuzuje ostatní a strará se o svůj chov řádně.
chov-příroda
napsal(a):
1, Normální člověk si přečte knihu.
2, Normální člověk se zajímá o chovatele kolem sebe v okolí známé a radí se o chovu apd.
3, Normální člověk když něco neví dá se to najít na Pc či u Vetr.lékaře.
4, Normální člověk nesedí u Pc celé dny a nedává tlapky či nekomentuje či nepopuzuje ostatní a strará se o svůj chov řádně.
Zdravím, jestli to je na mne, tak bych prosil vysvětlení.děkuji.
neofema1
napsal(a):
Zdravím, jestli to je na mne, tak bych prosil vysvětlení.děkuji.
Ne celově na nikoho konkrétního to není myšleno... jen že se někteří i někdy já ptáme na něco a ono se to dá vyhledat i v literatuře či na netu a voliéry máte všichni krásné ale přírodu jim nenahrádím a to nikdo......prostě když se dívám na DVD či na Satu na příroduje film - dokumet o všech možných druzích ptacka které mě zajímá je mi líto všech vlastněným druhů ale v přírodě některé druhy jsou velice vzácné a nejen u papoušků tudíš zase na druhou stranu pohledu že alespon se zachová druh.
Po téměř padesáti letech chovu jsem si udělal radost.5 voliér délka 5 m z toho 1 m záletový prostor, šíře 1 m a výška 2 m.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nové klece na amazonky - ještě budou dvě ať je řada kompletní - zatím na dočastném stojanu. Rozměr 130x70x70. Celé mě to vyšlo na 1,5 litru kořalky + barva ! Práci jsem si dělal sám.
Ondra
Dobrý den, bylo by možno napsat Váš email ? Rád bych se na něco zeptal.
Děkuji Honza.
Přidám moji voliérku 3x1,5x2 m, poplastovaná sít, základ z plastových podhrabových desek (výborný materiál - nehnije), na střeše průhledná vlnovka. Rozebíratelná a ve dvou lidech přenosná. ze tří stran plotová síť - pro jistotu proti kočkám. Osazentvo 1 pár nádherných,1 pár křepelek čínských.
adamajko
napsal(a):
Ahoj Jářku, moc pěkné a nová odchovna super.Držím palce v nové sezóně.
Jarda.
Nazdar Jardo, děkuji ti za ohodnocení, to jsem udělal v loni pro mladé, tam mohou nabírat kondici.
Chci se zeptat jak jsi na tom ty dlouho jsem tě neviděl, tak nevím jak jsi na tom co odchovy jak se daří?
Nikam taky asi nejezdíš? Když tak dej vědět Já se zastavím a nebo na opak budeš vítán,
PS: už mám neofema modrohlavá fialové !
Měj se Jářku.
Jirka27

XXX.XXX.207.209
boza
napsal(a):
Taky ně co přidám mám jenom pár fotek.
Zdravím,
pěkná práce, nemužete dát rozměry. Děkuji.
Dobrý den tu dřevjenou kostru co vidíte 5mx1.25mx2.5m d, š, v plus z levé strany jsem po celé délce ještě přidělal 1m obsluhovou chodbu a to je vše zimoviště venek je 5mx1,25mx2.30m d, š, v.Zkusím najít ještě nějaký fotky to co jsem měl od začátku uloženy tak mi zkrachoval hardisk tak to ho mám pomálu.
andulka9

XXX.XXX.19.49
Me je 13 let a za 2 mesíce budu mýt 2 páry andulek a 1 pár kakariku budu je myt ve voliere 2m na 2m.
Dobrý večer tak trochu přidáme, levá čast zde již byla, pravá je nová.
Já jsem si letos udělal radost, zlikvidoval jsem staré letní voliéry už několikrát předělávané a nechal jsem to udělat z hliníku. Základy zůstaly. Teď je to bezúdržbové a určitě mě to přežije. Celkové rozměry jsou 6x4x2 m.
Taky něco přidám, letos jsem přistavil další dvě voliéry první dvě fotky
Tady jsou moje. Přebudoval jsem dřevník na voliery, zatím dvě pak přibudou další dvě místo kotce pro psa ten bude mít kotec jinde.
istambul2005
napsal(a):
Keď ich budeš mýt, tak iba čistou vodou, žiadny saponát.
On to mýt nepochopil, že mýt a mít je významový rozdíl, jinak by Vám neodpověděl, že není tak blbý. No, pravopis nezná, ale v chovu může dosahovat úspěchů větších než akademici.
Tak ať se ti Martine9 až budeš andulky mít chov daří.
Zdravím všechny. Tak na to koukám a nedalo mě to, tak něco přihodím z mích voliéry. Ať se daří.
ven.ska@seznam.cz
napsal(a):
Zdravím všechny. Tak na to koukám a nedalo mě to, tak něco přihodím z mích voliéry. Ať se daří.
Dobrý den,
jaká je skladba ve společné voliéře? Mám něco podobně velkého v plánu a stále nemám ujaněnu výšku. Máte klasicky 2m? Má smysl jít na 3 m. Jinak základ mám 6*3. Děkuji
Moje nové voliéry pro Jižní Ameriku ,výlety délka 3m tak snad je stihnu do tří týdnů dokončit.