Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.203.180
Váš kus?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.117.87
To asi není v Čechách, nebo ano?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.239.84
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
1
!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!
Ne nejsou to moji ptáci , ale nezlobil bych se
Jen mě tak napadá taková myšlenka , proč jsem oproti jiným státum 5 roku pozadu. To co u nich je už celkem běžně k sehnání tak k nám se dostává jako absolutní novinka . My jsme prakticky takový jejich výkupčí, to co neprodaj mezi sebou tak mi koupíme a ještě to dobře zaplatíme
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jen mě tak napadá taková myšlenka , proč jsem oproti jiným státum 5 roku pozadu. To co u nich je už celkem běžně k sehnání tak k nám se dostává jako absolutní novinka . My jsme prakticky takový jejich výkupčí, to co neprodaj mezi sebou tak mi koupíme a ještě to dobře zaplatíme
2
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.203.180
A ve které zemi jsou modří králováci běžní? Mám přátele v holandsku i belgii ale modří králováci jsou podle jejich slov pořád vzácní.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A ve které zemi jsou modří králováci běžní? Mám přátele v holandsku i belgii ale modří králováci jsou podle jejich slov pořád vzácní.
nevztahujte tu moji myšlenku k fotkám , ty jsem vložil jen tak na podívání , ta myšlenka neplatí k fotkam
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
nevztahujte tu moji myšlenku k fotkám , ty jsem vložil jen tak na podívání , ta myšlenka neplatí k fotkam
Uvedu jen takový příklad z vlastní zkušenosti, bylo mi nabídnuta 1,0 rozela pestrá štěp. černou x 0,1 černá samice z německa letošní 1000 euro/pár . v holandsku 1,0 alex.velký /lutíno x 0,1 lutíno 1500 euro /pár. Tak proč to tam jde a tady ne????
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.45.36
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
V CR se take sem tam podari nova mutace,ale okamzite je prodana ven...anebo jak jsem slysel tak i do VYKUPU protoze chovatel nemel ani paru ze ma (novou) mutaci... jestli si to dobre pamatuji tak slo o barnardy v tmavem faktoru kteri malem sli do vykupu...nastesti si jich ale vsiml jiny chovatel,nyni jsou v jeho sbirce a zkousi dat ten tmavy faktor na modrou
Hodne stesti vsem chovatelum...Jiri
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.208.100
dejte kontakt na ty vleké lutina, za takou cenu bych si pro ně klidně zajel
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
nedám, nezlobte se , ale je to osobní zkušenost, sám jsem za ně tuhle cenu letos platil a dovezl je.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.116.252
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Uvedu jen takový příklad z vlastní zkušenosti, bylo mi nabídnuta 1,0 rozela pestrá štěp. černou x 0,1 černá samice z německa letošní 1000 euro/pár . v holandsku 1,0 alex.velký /lutíno x 0,1 lutíno 1500 euro /pár. Tak proč to tam jde a tady ne????
Protože u nás chtějí natom lidi zbohatnout, v jiných zemích to mají jako koníček.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.201.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
nedám, nezlobte se , ale je to osobní zkušenost, sám jsem za ně tuhle cenu letos platil a dovezl je.
Ta ceny i za ty rosely je blbost! Za tu cenu to nikdo neproda tak nam nevalte kliny do hlavy
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.230.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ti alex. velcí budou kříženci s malým F1. Dejte jejich foto. Takových křížených chcípáků tam mají mraky.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.230.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Protože u nás chtějí natom lidi zbohatnout, v jiných zemích to mají jako koníček.
Pan Postema to má jen a jen a jen jako koníček. /chovatel Holansko/.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.230.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nenechte se vyprovokovat, pán plance hrušky s jablkama.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ta ceny i za ty rosely je blbost! Za tu cenu to nikdo neproda tak nam nevalte kliny do hlavy
ne není, to blbost, osobně mi chovatel De Vris řekl tuhle cenu, Postema chtěl letos 1300 za pár.Snažíte se být chytrý , ale nejde vám to.Osobně jsem s obouma letos hovořil a tyhle ceny ceny jsou z jejich úst a ne muj výmysl.S kým jste hovořil vy? Nebo jak mužete tvrdit že to je blbost?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ti alex. velcí budou kříženci s malým F1. Dejte jejich foto. Takových křížených chcípáků tam mají mraky.
Ja jsem na těch alexandrech nic špátného neshledal, proto jsem je koupil , dle mého to kříženci nejsou ,postavově pěkní,hlava i zobák velky, zrcátko pěkné výrazné, cena super? Copak uspěch se neodpouští ? Je potřeba jet dál než na burzu do Přerova , a něco pro to udělat
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.178.231
Dobry den, pan s temi cenami nekecam.Ty lutina alexandry tam sezenete,s malymi alexandry, ale jsou to vsechno krizenci. Sam jsem kontaktoval tuto chovatele, protoze cena byla lakava, ale po zjisteni, ze to jsou krizenci, jsem od koupi rychle ustoupil. Na druhou stranu, se s tim nijak netajil.S pozdravem Jirka
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.101.131
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ne není, to blbost, osobně mi chovatel De Vris řekl tuhle cenu, Postema chtěl letos 1300 za pár.Snažíte se být chytrý , ale nejde vám to.Osobně jsem s obouma letos hovořil a tyhle ceny ceny jsou z jejich úst a ne muj výmysl.S kým jste hovořil vy? Nebo jak mužete tvrdit že to je blbost?
Ja byl u Postemy nedavno a prodaval mlade samice alex. lutina za 2000EUR a samce stepaky (starsi) taky za 2000EUR, tak komu tady vesite buliky na nos.... Samozrejme mnozstevni slevu pri nakupu vice ptaku, ale 1300EUR za par ani omylem.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ja byl u Postemy nedavno a prodaval mlade samice alex. lutina za 2000EUR a samce stepaky (starsi) taky za 2000EUR, tak komu tady vesite buliky na nos.... Samozrejme mnozstevni slevu pri nakupu vice ptaku, ale 1300EUR za par ani omylem.
pane kolego, špatně jste mě pochopil nebo já to špatně napsal cena 1000 a 1300 euro platí k černým rozelám. Co jsem letos zjištoval ceny.Nakonec jsem nekoupil rozely ale alexandry velké 1,0 štěpák a 0,1 lutíno za 1500 euro/pár.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.116.252
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
pane kolego, špatně jste mě pochopil nebo já to špatně napsal cena 1000 a 1300 euro platí k černým rozelám. Co jsem letos zjištoval ceny.Nakonec jsem nekoupil rozely ale alexandry velké 1,0 štěpák a 0,1 lutíno za 1500 euro/pár.
Dejte foto svích aliků a ne nějaká stáhnutá z netu.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dejte foto svích aliků a ne nějaká stáhnutá z netu.
Chlapi , ja nemám potřebu vám něco dokazovat , já vám napsal svoji osobní zkušenost a jestli mi věříte nebo ne je mi u p....e .
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.228.155
Ano, proč ne, dejte fotky svých alíků se zítřejším datumem s vašim IP. Teda jestli nejste zrovna na dovolené, nebo nemáte foták, nebe nějak jiný problem. Každý lepší přehrávač na fotky zobrazí i tip fotoaparátu, když není fotka upravovaná
at se tu jen nehandrkujem.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.117.87
Gratuluji Vám k dobrému nákupu. Jestli máte čistou krev jen dobře. Chápu, že úspěch v našich luzích a hájích se neodpouští. Má osobní zkušenost 1000 Euro štěpák na lutino rok 2013.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Gratuluji Vám k dobrému nákupu. Jestli máte čistou krev jen dobře. Chápu, že úspěch v našich luzích a hájích se neodpouští. Má osobní zkušenost 1000 Euro štěpák na lutino rok 2013.
nevím, jestli mám čistou krev ( rodiče jsem neviděl) , ale ptáci se mi líbily a neshledal jsem na nich nic špatného.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.117.87
Nemyslím to špatně a opravdu Vám gratuluji. Vím co je to zamluvit a domluvit ptáky z venku. Kamarádovi jsem domluval nějaké mutační ptáky z Holanska. Takových emalů a telefonátů, ale vyšlo to. Přeji Vám brzký odchov. A teď se dívejte co se strhne, budou Vás podezřívat, že píšete z jiné IP adresy.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.151.20
nemas cistu krev
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
nemas cistu krev
nevím
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
nevím
ale jinak jasnovědcum fandím a ruzným senzibilum moc fandím.Nejspíš je pojedu vrátit, když jsou kříženci . Ale děkuji, jsem rád že to vím ![]()
![]()
![]()
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.117.87
Kašlete na to. Závist je mocná.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nemyslím to špatně a opravdu Vám gratuluji. Vím co je to zamluvit a domluvit ptáky z venku. Kamarádovi jsem domluval nějaké mutační ptáky z Holanska. Takových emalů a telefonátů, ale vyšlo to. Přeji Vám brzký odchov. A teď se dívejte co se strhne, budou Vás podezřívat, že píšete z jiné IP adresy.
Nic se nestrhne , nehodlám přidávat žádné foto, jejich názor je mi ukradenej , mě se líbí , z mého pohledu to jsou alex. velcí , šetříl jsem na ně celou sezonu z prodaných mláďat a splnil jsem si jeden sen . Takže ať se klidně postaví na hlavu a odpichujou ušima
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.151.20
dakujem ja fandim sprostym ludom ktory sa daju napalit, na takych sa najlepsie zaraba
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.117.87
Jak jsem uvedl víš, závist je mocná. Jinak ať se Vám daří a odchováte.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
dakujem ja fandim sprostym ludom ktory sa daju napalit, na takych sa najlepsie zaraba
Napsal bych že u vás na Slovensku to je asi běžné ,ale to bych urazil ty kolegy ze Slovenska se kterými mam dobré vztahy . Všichni nejsou takový jako Vy . Jak to mužete vědět že jsem se nechal napálit, to ty alexandry vidíte ve skleněné kouli nebo z logru od kafe? Jo,Jo , nejlepší jsou ti co byli nejdál v okresním městě, ale v hospodě u piva jsou mistři světa .............
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.151.20
jo jo napisat sa da cokolvek aj ze mas doma lutino are hyacintove a momentalne ti sedia na 4 mladých. jo jo foto je foto
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
jo jo napisat sa da cokolvek aj ze mas doma lutino are hyacintove a momentalne ti sedia na 4 mladých. jo jo foto je foto
ale vy to nechápete , ja si nepotřebuji něco dokazovat a s ostatníma si ukazovat ptáka ! Já si je koupil pro sebe , že se mi líbí , že jsem je chtěl , já se s nimi nepotřebuji chlubit . měl jsem možnost křížence vidět na vlastní oči , tihle mě jako kříženci nepřišli , tak jsem se odměnil za celoroční péči a odchovy svých papoušku. Nezlobte se,napsal jsem jen vlastní zkušenost s cenami a takové zamyšlení nad tím . Jen taková malá poznámka, my se známe,že si tykáme ?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.176.14
pre mňa zaujímavá fotka je od chorvátského chovateľa plodožravých holubov - treron vernans - modrá mutácia.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.151.20
:D :D :D
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.151.20
,, kupil som aru hyacintovu pretoze sa mi velmi paci za 20000kc , mozno to nieje ara hyacintova ale len ararauna, ale mne to neprekaza , pre mna to je ara hyacintova a tak to aj beriem,, toto mi na vas sedi ako uliate
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.116.252
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nic se nestrhne , nehodlám přidávat žádné foto, jejich názor je mi ukradenej , mě se líbí , z mého pohledu to jsou alex. velcí , šetříl jsem na ně celou sezonu z prodaných mláďat a splnil jsem si jeden sen . Takže ať se klidně postaví na hlavu a odpichujou ušima
Fota druhých dáváte a své fota se bojíte dát. Co za tím asi bude???
Nikdo se z
toho stavět na hlavu nebude protože nic nemáte.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
,, kupil som aru hyacintovu pretoze sa mi velmi paci za 20000kc , mozno to nieje ara hyacintova ale len ararauna, ale mne to neprekaza , pre mna to je ara hyacintova a tak to aj beriem,, toto mi na vas sedi ako uliate
ale aspoň, jsme se někam pohnuli , už mi netykáte, děkuji. A víte co , váš názor je mi jedno
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.116.252
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ale vy to nechápete , ja si nepotřebuji něco dokazovat a s ostatníma si ukazovat ptáka ! Já si je koupil pro sebe , že se mi líbí , že jsem je chtěl , já se s nimi nepotřebuji chlubit . měl jsem možnost křížence vidět na vlastní oči , tihle mě jako kříženci nepřišli , tak jsem se odměnil za celoroční péči a odchovy svých papoušku. Nezlobte se,napsal jsem jen vlastní zkušenost s cenami a takové zamyšlení nad tím . Jen taková malá poznámka, my se známe,že si tykáme ?
Ale vždy
ť už se chlubíte tím co možná ani nemáte.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Fota druhých dáváte a své fota se bojíte dát. Co za tím asi bude???
Nikdo se z
toho stavět na hlavu nebude protože nic nemáte.
víte co , když vás to uspokojí tak nic nemám , mělo to být jen takové téma k zasmyšlení , osobní zkušenost s cenama ..........
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.53.50
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.230.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jak jsem uvedl víš, závist je mocná. Jinak ať se Vám daří a odchováte.
Přišel jste na to, všichni závidíme VELKÉ KOLOVÉ.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.196
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
dovezl jsem letos z Belgie samici alexe velkého lutino. Cena byla 3000 Eur. Rodiče jsem viděl i celý chov a ta cena je reálná. U Vás, nezlobte se, si nejsem jistý.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.198.131
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
dovezl jsem letos z Belgie samici alexe velkého lutino. Cena byla 3000 Eur. Rodiče jsem viděl i celý chov a ta cena je reálná. U Vás, nezlobte se, si nejsem jistý.
Krásný matlák,lutino pěkně rozmazaná barva a bez červeného oka.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.183.227
Alespon tady dal foto
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.43.153
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A pak, že je krize a lidé nemají peníze!! Co dělám špatně?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.230.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pán je z Konga nebo z Nigerie? Přeočkování proti malárii asi ještě neproběhlo.
Anofeles.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.201.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nezlobte se na me ale tohle neni cisty ptak. Zrcatka rozmazane, oko nema cervene. Za tohle bych ty penize nedal
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.208.100
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nezlobte se na me ale tohle neni cisty ptak. Zrcatka rozmazane, oko nema cervene. Za tohle bych ty penize nedal
Souhlásím škoda peněz, i kdyby byl čístý což není, tak 3t e už je hooodně v dnešní době přestřelene a ještě za samici...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.101.131
dobry den,
pravda, asi jsme si nerozumeli.
Stejne, ale bych ty vase ceny nezobecnoval, protoze Postema prodava paru stepak+barva letosni za 3500EUR. A ostatni chovatele co jsem zjistoval stepaka samce letosniho od 1200-1600EUR a to jsem samozrejme vsechny ptaky nevidel, jen mailova komunikace. Tim chci rict, ze ceny za paru u vetsiny chovatelu jsou dvojnasobne nez jak jste koupil. Pokud tedy mate skutecne alexy velke tak jste nakoupil vyborne, ale opravdu ojedinele.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.230.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mudrlanti, ten pták čistý je a až se vyskytnou s celými červenými zády tak budou také čistí. A co zpěváci s červenýma zádama, také nejsou čistí.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.201.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mudrlanti, ten pták čistý je a až se vyskytnou s celými červenými zády tak budou také čistí. A co zpěváci s červenýma zádama, také nejsou čistí.
Pane vsichni vime ze alexandri velci v teto mutaci byli dosazeni krizenim s alexandrem malym!! Jen tim chci rict ze dnes se daji sehnat ptaci uplne jine kvality a za takoveho ptaka bych vam nedal ani korunu!! Takove zmetky prodava na inzerci i pan Ptacek!!! Vic se nebudu vyjadrovat protoze to nema cenu!! Ale ono to poznate az budete chtit prodat odchovy!! A za tech par let tuto kvalitu neprodate!!
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.1.160
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pane vsichni vime ze alexandri velci v teto mutaci byli dosazeni krizenim s alexandrem malym!! Jen tim chci rict ze dnes se daji sehnat ptaci uplne jine kvality a za takoveho ptaka bych vam nedal ani korunu!! Takove zmetky prodava na inzerci i pan Ptacek!!! Vic se nebudu vyjadrovat protoze to nema cenu!! Ale ono to poznate az budete chtit prodat odchovy!! A za tech par let tuto kvalitu neprodate!!
My zase víme že tyto mutace se vyskytují i v přírodě, na rozdíl od Vás . Pokud máte lepší ptáky tak se Vám milerád omluvím , ale připadáte mi jako většina prudilů co tady píše a nemá k tématu co říct.Omlouvám se všem chovatelům co tady přispívají ale už na to nemám nervy.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.201.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
My zase víme že tyto mutace se vyskytují i v přírodě, na rozdíl od Vás . Pokud máte lepší ptáky tak se Vám milerád omluvím , ale připadáte mi jako většina prudilů co tady píše a nemá k tématu co říct.Omlouvám se všem chovatelům co tady přispívají ale už na to nemám nervy.
To nepopiram jen rikam jak se k takovym ptakum dopravovalu! Nemusite mit strach nejsem jen nejaky prudil. Alexu lutin jsem videl mnoho. Doma je nemam, chovam jine ptaky. Dam vam se foto jak u me vypada alexandr velky lutino!!!
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.198.131
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Neumíte přiznat,že jste chybil.Alexandři velcí lutino jsou skutečně z alexandrů malých,ale opět,neni to na rok ani na pět.Prostě krkolomná plemenářká práce a pak se dostaví výsledek,někdy však mizerný.Hlavně z toho třeba více než dest let nevypadne ani koruna.Ale to je marné vám psát,jste zvyklý na rychlé prachy,tak si kupujte křížence již hotové za balík.Ono totiž i to křížení je velice zajímavý projekt,ale pro lidi jiného zaměření než jste vy.
Jsou totiž chovatelé,které hřeje jen to,že něco nového dokázali sami sobě a mají z toho radost a co si myslí okolí jim je putna.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.230.132
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To se pořádne mýlite, příteli. U nás žije a chová velmi vzácne mutace pán Vrzal. Je to skutečne odborník, geneticky znalí, nekdy prodával i do Nizozemska. Je to jasná jednička. Co dokázal odchovat od některých páru on, to se zatím nikomu nepodařilo. A normálnou cestou ani nepodaří.
Nevíte, jesli už dostal přes držku? Pepa
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.22.204
Kolegové,
moje zkušenost 12 dní stará. Byl jsem u Postemy osobně a ceny jsou následující 1,0 štěp/lutino - 2 tis EU a 0,1 lutino - rovněž 2 tis EU. Nepíši to z důvodu, abych se někoho dotkl, ale proto, že všichni víme, že v kategorii těchto papoušků je Postema v Evropě možno říci bez nadsázky špičkou. Koupil li zadavatel této diskuze ptáky podstatně výhodněji přejme mu to, možná se sem tam objeví někde velmi lukrativní nabídka, ale já zde uvedl ceny již zmiňovaného pana Postemy.
PS: Ptáky má Postema opravdu nádherné, sice jme si nic od něho nepřivezli, poněvadž konkrétně tito ptáci jsou nad mé finanční možnosti, ale stálo to zato si tam udělat výlet, každému to vřele doporučuji.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.64.2
Prosim vás Pán Postema alebo Pán Vrzal maju daku intrnetovu stranku napíšte tu ich link prosim..
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.203.180
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Prosim vás Pán Postema alebo Pán Vrzal maju daku intrnetovu stranku napíšte tu ich link prosim..
Tady je web pana Postemy
http://www.birdpark-jagrie.nl
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.203.180
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mohl byte mi napsat kontakt na chovatele co vám je prodal, nebo nemá ještě? Za tuhle cenu bych si jeden pár minimálně vzal.
Děkuji,
fibo@centrum.cz
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.203.180
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mohl byte mi napsat kontakt na chovatele co vám je prodal, nebo nemá ještě? Za tuhle cenu bych si jeden pár minimálně vzal.
Děkuji,
fibo@centrum.cz
Tak mi teď nabízejí ptáky s dovozem a všemi doklady za $2800. Co myslíte?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.230.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Krásný matlák,lutino pěkně rozmazaná barva a bez červeného oka.
Co říkáte na tohoto chcípáka-
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.230.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Chlapi , ja nemám potřebu vám něco dokazovat , já vám napsal svoji osobní zkušenost a jestli mi věříte nebo ne je mi u p....e .
Moji chcípáci
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.153.1
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
1
Tak to je krasavec !!!!!!!!!!!
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.143.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To se pořádne mýlite, příteli. U nás žije a chová velmi vzácne mutace pán Vrzal. Je to skutečne odborník, geneticky znalí, nekdy prodával i do Nizozemska. Je to jasná jednička. Co dokázal odchovat od některých páru on, to se zatím nikomu nepodařilo. A normálnou cestou ani nepodaří.
Nevíte, jesli už dostal přes držku? Pepa
Pošlite mi na Pána Vrzala kontakt alebo jeho stranku... parrottom13@gmail.com
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.18.66
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pošlite mi na Pána Vrzala kontakt alebo jeho stranku... parrottom13@gmail.com
To by jste si teda dal.Pan Vrzal je podvodník který napálil spoustu chovatelů tím že jim prodal za drahé peníze obarvené papoušky.Po přepeření jsou samozřejmě opět normálně zbarvení.Pokud tedy chcete ušetřit tímto způsobem tak bůh s vámi.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.5.7
Schopnosti pána Vrzala tu boli spomenuté a myslené čisto ironicky. Ak chcete vedieť viac vyhľadajte si ho v anonymnej diskusii.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.31.20
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.31.20