Směs na dokrmování andulek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

15.1.2014 12:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.99

Dobrý den chtěla bych se zeptat, zda si tuto směs mohu udělat doma budu dokrmovat pouze jednoho andulacka a nevyplatí se mi kupovat cele baleni...poradite mi?

Neregistrovaný uživatel

15.1.2014 12:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.26

Pokud jste někde z Brna nebo blízkého okolí, můžu Vám odsypat z dokrmovací směsi Kaytee

Neregistrovaný uživatel

15.1.2014 12:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.99

bohužel praha
je tu někdo z prahy kdo by mi mohl prodat část dokrmovací směsi?

Neregistrovaný uživatel

15.1.2014 13:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.26

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
bohužel praha

Zkuste to přes inzerci, na anonymní diskuzi všichni nechodí.

Neregistrovaný uživatel

15.1.2014 13:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.237.194

Doma jsem si vyráběla směs pro dvě andulky dokrmované od 20. resp. 30. dne. Obě dobře prosperovaly, ale byl to můj risk. Vyšla jsem ze zdravého složení toho, co by mohli konzumovat jejich rodiče + trochu vařeného vajíčka, rozemleté skořápky a jiné, měnících se příměsi. Dokrmovala jsem úspěšně tak i kakarikiho, ale to je malá "všežravá slepice" v převleku. Když se nikdo neozve s kupovanou směsí, napište, zkusím to nějak popsat. Není to nic složité, relativně hustou směs z cca půlky vař. vajíčka a na čistém kávomlýnku rozemletých jáhel, oves. vloček, trochy pšeničných obilek, třeba i několik ječmenných krup... Tuto kaši jsem dala do čistého mikrot. sáčku, rozplácala na placku, dala do mrazáku a pak jen ulamovala po malých kouskách a po volném rozmrazení ředila na potřebnou hustotu převařenou vodou, případně s kapkami mrkvové, jablečné nebo hroznové šťávy. Druhou andulku dokrmovanou jen krátce jsem nechtěla stresovat stříkačkou, na lžičku zpočátku nereagovala, tak jsem ji krmila přes vlastní rty. To pro případ, že byste měla k dokrmování již starší mládě a nevěděla si rady. Tak to šlo úplně perfektně, o vytváření vzájemného vztahu ani nemluvě :). Když tak napíšu víc, kdybyste měla zájem.
Na obrázku je první andulka s ptačím mládětem-nalezencem jiného druhu. Po dalších dvou měsících si povídaly již jen přes okno :)

Neregistrovaný uživatel

3.2.2014 11:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.45

mám 2 a 3 týždňové mlaďatá andulky a ich matka o nich moc nejaví záujem, sem tam ich ide nakrmiť ale mam pocit že je to málo...ako často by ich mala krmiť?

Neregistrovaný uživatel

3.2.2014 11:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.145

Dobrý den chtěla bych se zeptat, zda si tuto směs mohu udělat doma budu dokrmovat pouze jednoho andulacka a nevyplatí se mi kupovat cele baleni...poradite mi?

Proboha,nač dokrmovat andulku?

Neregistrovaný uživatel

2.7.2014 16:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.180.234

Například protože naše samička měla dva mladé. Vše šlo dobře, krmila je, ale najednou jednoho úplně oškubala a oba vyhodila z budky. Ten oškubaný nepřežil, ale druhý ano a ještě není schopné se samo živit a oba rodiče ho odmítají krmit. Doufám, že ti to jako důvod stačí.

Neregistrovaný uživatel

2.7.2014 20:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.215

mám 2 a 3 týždňové mlaďatá andulky a ich matka o nich moc nejaví záujem, sem tam ich ide nakrmiť ale mam pocit že je to málo...ako často by ich mala krmiť?

Dobry den,
krmit by je mela tak aby nemeli stale prazdna volatka. Pokud jsou rano hladovi a vy jim date krmeni, meli by se nazrat a jit nakrmit ptacata. Po nakrmeni budou mit volata plna.
Jinak samice v tomto veku se jiz v budce nemusi zdrzovat prakticky vubec a do budky chodi jen krmit. Nekdy na noc.
S pozdravem Smidla
smidla@smidla.eu
http://smidla.eu

14.9.2019 22:43
Ondřej Navrátil

XXX.XXX.24.13

Musys koupyt 100KG krmyva a budez myt dopravu zdarma.

15.9.2019 11:45
pterodactyll

XXX.XXX.35.3

Ondřej Navrátil napsal(a):
Musys koupyt 100KG krmyva a budez myt dopravu zdarma.

Tobě nefunguje i ???

15.9.2019 16:33
Dominik kadzi521

XXX.XXX.12.92

bohužel praha

Mi taky bydlime na prachaticku takze taky bohuzel nic

Přidejte reakci

Přidat smajlík