Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.86
Jaká mutace korel je v nynější době nejvzacnější a tím pádem vlastně i nejdražší?
Kolik mutací vůbec existuje?
Jaké křížení mutací je nejoptimálnější (jaké zbarvení s jakým zbarvením)?
Připadá mně, že základní zbarvení (šedá) je už dnes prakticky nedoceněná a pomali mizí z chovů chovatelů....
Jaké máte názory Vy, ostatní chovatelé?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jaká mutace korel je v nynější době nejvzacnější a tím pádem vlastně i nejdražší?
Kolik mutací vůbec existuje?
Jaké křížení mutací je nejoptimálnější (jaké zbarvení s jakým zbarvením)?
Připadá mně, že základní zbarvení (šedá) je už dnes prakticky nedoceněná a pomali mizí z chovů chovatelů....
Jaké máte názory Vy, ostatní chovatelé?
každá korela je hezká, a každému se líbí něco jiného, o ceně se nemá cenu bavit, o tom to není ( ale například dominantní stříbrná stojí něco kolem 100 euro, ale nějaký šampion v základní šedé barvě muže být dražší) , takže cena je ruzná( šedá mizí , proč asi? protože ji výkup platí nejmíň) , je to o názoru
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.166
Prosím Vás jak to děláte, že Vám tak krásné pózují?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.86
Máte nádherné korely!!! I ty přírodní šedé, já osobně je v žebříčku mé oblíbenosti řadím do popředí pomyslné tabulky (ikdyž u některých jak píšete klesají na oblibě kvůli ceně ve výkupu....)
Každé zbarvení má ale své kouzlo....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Máte nádherné korely!!! I ty přírodní šedé, já osobně je v žebříčku mé oblíbenosti řadím do popředí pomyslné tabulky (ikdyž u některých jak píšete klesají na oblibě kvůli ceně ve výkupu....)
Každé zbarvení má ale své kouzlo....
děkuji , zatím to jsou jen "pěkné barvy " , do kvalitních mají hodně daleko ......
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.86
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
děkuji , zatím to jsou jen "pěkné barvy " , do kvalitních mají hodně daleko ......
Jak dlouho se svému chovu zabýváte? Určitě to vevypadá na žádného "začátečníka"
Korele jsou to krásné, chováte i klasické straky? perlové? skořicocé?
Určitě se ale plně nejde zaměřit prakticky na všechny mutace, je jich vidno čím dál více....
Winter_404

XXX.XXX.168.186
Dobrý den, mám korelu která je bílo žlutá z červenýma tvařičkama tak se chci zeptat jak mám poznat pohlaví jestli toje kluk nebo holka může se korela naučit být venku a pak zase přiletět může být korela závislá?.
Podľa spevu, melodicke pískanie, viacero opakujúcich sa tónov v rôznej výške, hra s chocholom, robenie ramien pri piskani. Ak je intenzívne žltá a v priebehu preperovania neobelela hlavne na chrbte, ak má intenzívne žlté chvostove perie z naznacenou mramorovou kresbou ( vidno pri určitej intenzite svetla) kresbu možno vidieť i na kridlovych letkach- bodky. Všeobecne lutino a lutino perlovy samci na chrbte obeleju a tí druhý ešte dostanú jemne šedý nádych. Takže pozorovať a všímať si detaily...