Zdravím s tímto nadhernim papouscim hravim klaunem nevidím žádný problém...je pravdou že je o něco hlučnější, ale jinak má všechny plusy! Ale pokud můžu poradit, tak dávejte si pozor při koupi aby mlade bylo ručně dokrmeno a ochoceno zvyklé na lidi nesmí se Vas bát nebo na Vás sycet atd! Měl by mít pevný kroužek, ale chovatel to rozpozná podle oči pak by měl být bez vad důležitá kontrola celkového stavu a nezapomeňte na prsní kost a musí být aktivní hraví a zvědaví to jsou amazonci! Hodně štěstí a radosti Zappe.
Dobrý den.Pro amazonka je nutné prolet.Může být klec jen na přespání, ale musí se
pouštět
ven aby se dostatečně prolétl.V tom prvním případě je nutné mět aspon klec-60cmx80cm a
šířka x 40cm. Vtom 2 případě je lépe mět klec a spon přes 1m.Chovatelé mají klece kolikrát
menší, a to boxové.Přeji hodně radosti.
Dobrý den, chovám ručně dokrmené amazonky (černotemenné i bělobříché).Teď moméntálně žádné nemám, všichni jsou již prodaní.Pokud by jste ale měla zájem, tak bych Vás informovala, až to bude aktuální. Já je dokrmuji pouze podle zájmu. Dokrmuji je od 5 dne.Amazonky prodávám až jsou úplně samostatní.Samozřejmě i poradím s chovem a výběru klecí. O papoušky, které prodávám ze svého chovu je možné v případě dovolené se postarat. Nejlépe by bylo osobní setkání, při kterém by jsme probraly chov těchto papoušků. Pokud by jste měla zájem dejte mi kontakt a já se ozvu.