tyty
napsal(a):
Dobrý dena jak jí mám zadat do gen.kalkulačky nějak nechapujednu věc koupil jsem samce je přírodní jeho matka je oranžalbino a otec oranžový ale dle gen kalkulačky z tohoto páru přírodní nevychází což mě mate.
Dobrý den, měl jsem samce 2 f ( dvou genový ) oranž štěp. Na straky a byl červený jako přírodní. Dal jsem mu modrou straku a dávali jen oranžové mladé.
tyty
napsal(a):
Dobrý dena jak jí mám zadat do gen.kalkulačky nějak nechapujednu věc koupil jsem samce je přírodní jeho matka je oranžalbino a otec oranžový ale dle gen kalkulačky z tohoto páru přírodní nevychází což mě mate.
Zdravím, takto to máte v kalkulačce, takže něco jste udělal špatně.
1.0 seagreen(oranžová)
x 0.1 ino /seagreen(oranžová)
% ze všech 1.0
50.0% 1.0 přírodní /seagreen(oranžová) ino
50.0% 1.0 seagreen(oranžová) /ino
% ze všech 0.1
50.0% 0.1 přírodní /seagreen(oranžová)
50.0% 0.1 seagreen(oranžová).
saroun
napsal(a):
Zdravím, takto to máte v kalkulačce, takže něco jste udělal špatně.
1.0 seagreen(oranžová)
x 0.1 ino /seagreen(oranžová)
% ze všech 1.0
50.0% 1.0 přírodní /seagreen(oranžová) ino
50.0% 1.0 seagreen(oranžová) /ino
% ze všech 0.1
50.0% 0.1 přírodní /seagreen(oranžová)
50.0% 0.1 seagreen(oranžová).
Dobrý den, dovolil bych si Vás poopravit.Kolega tyty uvádí matku jako oranžalbino.Vy máte v kalkulačce zadanou pouze ino štěpitelnou na oranž.
kládík
napsal(a):
Dobrý den, dovolil bych si Vás poopravit.Kolega tyty uvádí matku jako oranžalbino.Vy máte v kalkulačce zadanou pouze ino štěpitelnou na oranž.
Zdravím, dovolil jste si dost, ale máte pravdu, omlouvám se, chybička se vloudila. Jen z toho vyplývá, že někde informace není z nejpřesnějších. Od dvou oranžových nelze odchovat neoranžové. Jen v případě, že v odchovu budou modří, normálně zbarveného ne.