Uhynulé kusy..muže být příčinou špatné krmneí ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2015 22:24
Mirek 12

XXX.XXX.63.230

Dobrý den,
prosím o radu. Odpoledne přijdu k volieře a na zemi byly uhynulé 4 ks ptactva. 2 korely a 2 andulky. Korely ležely na zemi a cukaly hlavou. Jakoby měli nějakou obrnu. Nikdy se mi to nestalo. Nevím čím to je, že najednou 4 kusy padli. Odčervené jsou česnekovýma tabletama a panacurem. Před týdnem jsem kupoval nový oves, žluté proso a slunečnici. Vše po 10 kg. Ptáky mám ve volieře zakryte před zimou. Bydlím u Olomouce tak že u nas tak 14 dnu nemrzlo ( max přes noc -1). 2x deně dávám vodu a každý druhý den dávám nový oves, slunečnici a proso. V jednom boxu mám 1, 1 horáku a měl jsem 3, 3 korel. V druhém 1, 1 korel a 4, 4 andulek. Dokonce mi uhynuli i dvě andulky co mám ve vnitřních prostorech ( 11 C ) Andulky byli ve vnitř a krmím je stejným krmením. Myslíte že to muže být krmením ? DOufám, že zítra nebudou další kusy uhynule. Děkuju za jakoukoliv radu

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.1.2015 22:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

To muze jit o cokoliv ale jesi ste zmenil jen krmeni tak to bude asi ono nove ptaky ste kupoval posledni mesic?den pred uhynem jevili znamky nemoci?co hrudni kost?dal bych uhyn na pitvu pro jistotu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík