Stavíme voliéru, má 2.80m na výšku, 8.5m na délku, 2.5 šířka, bude rozdělená na 3 voliéry.
Máme zatím nějaké andulky a 2 páry korel, přemýšlíme ještě o nějakém druhu papouška, který také není moc náročný na chov a zvládne třeba i zimu, ale zimovat můžeme, tak to není podmínka.
Také by mě zajímalo, jestli je lepší rozdělení voliér pletivem nebo dřevo?
pokud máte i fotečky vašich voliér, budu ráda kdž nám sem dáte pro inspiraci..díky moc +;.
jupa111
napsal(a):
Stavíme voliéru, má 2.80m na výšku, 8.5m na délku, 2.5 šířka, bude rozdělená na 3 voliéry.
Máme zatím nějaké andulky a 2 páry korel, přemýšlíme ještě o nějakém druhu papouška, který také není moc náročný na chov a zvládne třeba i zimu, ale zimovat můžeme, tak to není podmínka.
Také by mě zajímalo, jestli je lepší rozdělení voliér pletivem nebo dřevo?
pokud máte i fotečky vašich voliér, budu ráda kdž nám sem dáte pro inspiraci..díky moc +;.
Ja mám voliery šírka 1m, výška 2, 2m a dlžka 3m, každý pár je samostatne vo voliere a mám murovaný zálet, prikladám foto voiery s amazonan kubánsky.
sharon
napsal(a):
Ja mám voliery šírka 1m, výška 2, 2m a dlžka 3m, každý pár je samostatne vo voliere a mám murovaný zálet, prikladám foto voiery s amazonan kubánsky.
Taky chceme dát všechny druhy zvlášt, zálety budou asi dřevěné..
TAKŽE PLETIVO NA ROZDĚLENÍ Jednotlivých voliér bude BUDE ASI STAČIT, ŽE?
A jaký druh papouška, poradí někdo?
jupa111
napsal(a):
Taky chceme dát všechny druhy zvlášt, zálety budou asi dřevěné..
TAKŽE PLETIVO NA ROZDĚLENÍ Jednotlivých voliér bude BUDE ASI STAČIT, ŽE?
A jaký druh papouška, poradí někdo?
Ono je to na Vás, najlepšie zimu znášajú papagáje z Austrálie, ale napr. Mne sa páčia královské, červenokrídle, barnardy klonkurské, límcové, červenočelé, najlepšie si zalistovať z niektorých kníh čo sú na trhu, alebo predávajú i samotný chovatelia staršie vydanie, ja mám za tie roky celú knižnicu a hocike si si siahnem a prečítam čo potrebujem, ale to je môj názor
S pozdravom.
jupa111
napsal(a):
Díky, za odpovědi, popřemýšlím co australana teda pořídídíme líbí se nám penant, nebo ten nádherný, tak uvidíme..
A když bude třeba penant sousedit s andulkama, nebo je klovat do nožiček, když budou sedat na pletivo, kterým budou rozdělení?
Za to je dobré dvojité pletivo a rozdeliť papapgáje tak aby sa nevyrušovali, je to proste na Vás.