chlupjosef
napsal(a):
Prosím o určení mutace a pohlaví Děkuji CHlup.
Další.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobry den co rodice znate?

No me to prijde jako skoricove lutino.
chlupjosef
napsal(a):
Otec albino, matka lutino pastel nebo skořice nebo něco takového.
Pokud je to z takového páru, pak samec pravděpodobně štěpí na skořice.
Domnívám se totiž, že je to mladá samice kombinace modrý pastel Ino skořicová.
Jinak také skořicové creamino. Skořicové Ino to není zcela určitě.
Zajímavá kombinace, málo viděná.

daktari
napsal(a):
Pokud je to z takového páru, pak samec pravděpodobně štěpí na skořice.
Domnívám se totiž, že je to mladá samice kombinace modrý pastel Ino skořicová.
Jinak také skořicové creamino. Skořicové Ino to není zcela určitě.
Zajímavá kombinace, málo viděná.
Máte pravdu přišlo mě to moc tmavé na skořicové lutino nad ceaminem sem uvažoval ale takové sem ještě neviděl
saroun
napsal(a):
Zdravím, v podstatě lze souhlasit s určením pana Vojtěcha. Nebylo by na škodu dát fotku matky. Ta barva dává možnost zapojení mutace šedozelené. Není vyloučená i tato kombinace.
Dobrý den pane Saroun, toho ptáka jsem koupil jako samici a je škoda, že nemám fotku matky S pozdravem Chlup.
chlupjosef
napsal(a):
Dobrý den pane Saroun, toho ptáka jsem koupil jako samici a je škoda, že nemám fotku matky S pozdravem Chlup.
Zdravím, tak tady by možná už jen pomohla informace, jakých barev byli sourozenci vaší samice. Když se vám to nepodaří, zbývá jen počkat, jaký bude odchov. S jákým samcem ji budete pářit?
saroun
napsal(a):
Zdravím, tak tady by možná už jen pomohla informace, jakých barev byli sourozenci vaší samice. Když se vám to nepodaří, zbývá jen počkat, jaký bude odchov. S jákým samcem ji budete pářit?
Dobrý den, sourozenci jsou něco jako creamino a albino. Dám k ní asi přírodního štěpáka do lutin, nebo co by jste na ni doporučil Vy? Zdraví Chlup.
chlupjosef
napsal(a):
Dobrý den, sourozenci jsou něco jako creamino a albino. Dám k ní asi přírodního štěpáka do lutin, nebo co by jste na ni doporučil Vy? Zdraví Chlup.
Zdravím, myslím, že to je nejlepší řešení. Uvítám, když se pochlubíte případným odchovem. Snad jen bude dobré, když budete znát případné vlohy samce.
Dobrý den, tato samička pochází od mého kamaráda. Včera jsem u něj byl a přišla řeč na tuto diskusi, proto jsem pořídil pár fotek rodičů s mladšími sourozenci z druhého hnízda (ještě nejsou přepeřeni). Pokud se k němu o víkendu dostanu pokusím se nafotit lépe a se sestrou z prvního hnízda, která už je hotová. Foto č. druhá z prava stará samice, foto 2 z prava taktéž, na 3. a 4. fotce zcela vprava otec.
pavelj
napsal(a):
Dobrý den, tato samička pochází od mého kamaráda. Včera jsem u něj byl a přišla řeč na tuto diskusi, proto jsem pořídil pár fotek rodičů s mladšími sourozenci z druhého hnízda (ještě nejsou přepeřeni). Pokud se k němu o víkendu dostanu pokusím se nafotit lépe a se sestrou z prvního hnízda, která už je hotová. Foto č. druhá z prava stará samice, foto 2 z prava taktéž, na 3. a 4. fotce zcela vprava otec.
Dobry večer uvedu to ješte na pravou míru ta samička a ten samec jsou rodiče samičky na fotkách 1.2.3.Měl by zaznít dotaz jaké pohlaví by mělo vznikat z tohoto spojení a zaroveň jake barvy samci a samice.