Uživatel s deaktivovaným účtem

Nechci tady dělat reklamu, ale rád bych se optal, jaké máte zkušenosti se suchými vaječnými směsmi a jaké používáte? Do dnes jsem si míchanice dělal sám, ale vzhledem k úspoře času, lepšímu složení a aby se nekazila, chci koupit sušenou. Finančně to bude určitě někde jinde, ale vyplatí se to?
hersyko
napsal(a):
Já osobně jsem vyzkoušel snad všechny renovované značky a vyhrála W.molen. Také jsem cca 12.let dělal klasiku (vajíčko, mrkev, strouhanka).
Dobrý den, kupujete tuhle Vaječné krmivo s medem, vlhké? Witte Molen Eggfood Moist Yellow ? Děkuji taky přemýšlim jakou koupit.
stancek
napsal(a):
Dobrý den, kupujete tuhle Vaječné krmivo s medem, vlhké? Witte Molen Eggfood Moist Yellow ? Děkuji taky přemýšlim jakou koupit.
Ano používám vlhkou s medem.Musím však podotknout, že to trvalo téměř rok, než se ptáci naučili. A dnes berou bez problému a raději než klasiku.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda se ty vlhké směsi nekazí? Nebo jakou mají trvanlivost a vydrží i v létě v miskách? Nebo je lepší koupit suchou a zvlhčovat?
Kupuji pro své korely jak suchou tak i vlhkou vaječnou směs s medem od p. Šestáka a jsem s nimi spokojená i korelám chutnají.
http://www.stepansestak.cz/krmiva-smesi.html.
Já do misky nastrouhám na hrubém struhadle mrkev, vejce a posypu to trochou Nutribirdu A21 pro lepší trávení mláděte a nasypu do toho trochu Quicka. Aby ta směs byla vlhká. Nemám s tím problém přes léto. Ale toto dávám jen pro velké papoušci. Pro anduly a korely dávám Witte Molen Eggfood s medem a naprostá spokojenost.
Dobrý večer.
Já míchám vlhkou míchanici s ovocem a ořechy ALL Pet - ALLMIX se suchou s garnáty ORLUX - VERSELE LAGA a do toho strouhám mrkev, petržel, celer a případně rohlík, aby nebyla směs moc vlhká. Berou to jak pyrury, papoušci konžtí, tak i neofémy modrohlavé. Všem to šmakuje a bez problémů to berou.
S pozdravem M. Zedlitzer.